Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

Sziasztok!

Hosszas olvasgatás és bogarászás után úgy gondoltam, érdeklődöm egy kicsit a Raspberry témával kapcsolatban. Elég sok jót olvastam a készülékekről, de engem konkrétan a Pi 3-as érdekelne.

És hogy mire is kéne? Van egy NAS és onnan szeretnék filmet, zenét lejátszani. Természetesen "csak" FullHD felbontásban. Egyelőre csak egy TV-re lenne rákötve, de később majd egy házimozira is (természetesen HDMI csatlakozón keresztül).

Nekem a legalapvetőbb dologra lenne csak szükségem, mégpedig vagy egy file böngészőre, amiből meg tudom nyitni a NAS-on tárolt anyagokat, vagy pedig valami grafikus felületre (erre ha jól tudom ott van pl. a KODI).

Ami főképp érdekelne, hogy erre a célre megfelel-e ez az eszköz? Nagyon nem akarok belemélyedni a programozgatásba, bőven elég, ha lehet rá pakolni a fent leírtakat, aztán működik :)

A beszerzést mindenképp Magyarországról szeretném elvégezni, találtam is egy helyet, ahol "Kit"-ben lehet vásárolni ilyet (táp + doboz + alaplap). Gondolom így nagyon nem lőhetek mellé.

Előre is köszönöm a válaszokat, illetve minden egyéb jellegű hozzászólást/tapasztalatot.

Üdv.
    P1eTr0

Új hozzászólás Aktív témák