Hirdetés
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új még nekem ez a raspberry téma, de egy media center lehetőségen elgondolkodtam. Ez jól hangzik, de már alap dolgokon is megkérdőjelezem magam. Odáig megvan, hogy belemegy a raspi-be egy SD, arról fut ha jól tudom a rendszer. De mondjuk az ott letöltött fájlok tárolásához mit tudok használni? Ha nem akarok egyszerre túl sok mindent rajta tárolni, akkor elég lehet egy nagyobb pendrive is? Vagy küldő vinyó kellene hozzá? Illetve egyből erre lehet például letölteni?
Vagy ha nem vagyok nagy igényű, akkor vegyek egy 64 gigás SD-t, és menjen arról az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Eredeti játékok OFF topik
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Windows 7
- További aktív témák...
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Resident Evil Requiem PC Steam kód
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann