Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
dugesz77
üzenetére
Ezt a menüt hol találom? Tudom, hogy találkoztam már valahol vele, de most nem lelem.
(#18309) odipapa: Szerettem volna egy tesztet csinálni, de jelenleg 256mb a partíció a memkártyán, nem törölném most le. Egy 64gb-os testvére (tudom, nem mérvadó, mert nem egyformák a kártyák):

Amúgy egérrel jó, szóval szerintem a távirányító lassú. Ha újra kell majd rakni a rendszert, csinálok tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- S21 256/8
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann