- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #47237 üzenetére
Feltettem egy os lite-ot, 64bitest. SSH-n nem érem el..
vagyi elérem, de kidob, valami host megváltozott..Ez mi?!
Kezdem tényleg feladniSzerk.: Megoldva töröltem a régi azünosítót a fileban..mindegy..
Amúgy e szerint próbálnám, számomra érthető, mert végre magyarul van -
havri1
félisten
Webes felületen (amit telepít a videóban) mountolja, eddig eljutottam. De a plexben ezt a mappát nem tudtam már hozzáadni, nem is látta a meghajtót.
Viszont az sd-n lévő media mappát látta, abba tettem pár sample-t, azt se olvasta be a plex.
Helyi meghajtót.
Túl bonyolultnak tűnik win után.
Ezért kértem segítséget. -
havri1
félisten
Több leírás alapján, több os-t is próbáltam.
Ami a legközelebb vitt a megoldáshoz, az a [link] ez volt.
os fel, beállítások ok, plex fel, el is érem, látja a hálózat stb, de a mont nem ment..itt akadtam el vele. Nem tudom, hogyan kellene mountolni, pontosabban a plexben a mappát megadni.
Most nullán van az egész, elölről kéne kezdeni az egészet. -
havri1
félisten
Sziasztok!
Kaptam egy pi4-et. Régebben 2 és egy 3-ast használtam, rasplex-el, kliensként.
Most ezt már plex szervernek is kipróbálnám.
3 napja szívok vele, a yt videók alapján nem sikerül megcsinálni. Mindig valahol elakadok.
Tehát adott egy pi4, külső hdd/ssd, és erre szeretném a plexet, esetleg egy torrent kleinst, vagy ftp hozzáférést a tárhelyhez, hogy a filmeket bele tudjam rakni.
Tud nekem valaki segíteni?
Mert már feladtam..
Ha nem megy a szerver, akkor egy plex kliens is jó lenne, de azt se tudtam megoldani.. -
havri1
félisten
válasz
Flowtation #31690 üzenetére
Így van. Ez is linux rendszer, csak nem a kodi van integrálva, hanem a plex. Igen, xml file, csak már rég csináltam ilyesmit, tényleg nem emlékszem
-
havri1
félisten
válasz
Flowtation #31688 üzenetére
Az lesz az igen! Viszont ezen a rendszeren nincs kodi, meg egyéb addon beszerzés, mint openelecen volt. Nem tudom, hogyan kellene telepíteni az editort. Rég volt, elfelejtettem.
-
havri1
félisten
Sziasztok! Segytséget szeretnék kérni, elakadtam.
Rpi3 -ra telepítettem a RasPlex-et. Működik. Részben.
Samsung 6400-as tv-n pl a cec nem megy, ez egy dolog. LG régi plazmán megy. A távirányítót szeretném hozzátanítani, hogy a back, hang meg ez meg az menjen cec alól is, ne kelljen külső távirányító.
Régi rendszeren (openelec) erre volt egy app, amivel szépen lehetett szerkeszteni. Erre is létezik valami megoldás? -
havri1
félisten
De, tud, csak olyanra lenne szükség, ami helyi hálón működő W7-es megosztásból is tud lejátszani, ugyanis azon a gépen fut egy program, ami szedi lefelé a linux iso-kat
Sima samba megosztást a tv nem tud, csak DLNA-t, azt meg nem tudom beállítani a wines gépen..
Egyszerűbbnek látok egy külső eszközt 1x e-ért, amin mondjuk fut az XBMC/KODI, és jónapot.USB-s pen/hdd másolgatás nem opció az öregnek.
-
havri1
félisten
Köszönöm
-
havri1
félisten
Üdv!
Pi3 alkalmas UHD filmek lejátszására?
Nekem itthon csak FHD tv-m van, de fater beújított, és kéne neki valami jó kis lejátszó.
Gondoltam odaadom neki a Pi3-at, nem használom. De félek nem bírkózik meg a tartalommal.. -
havri1
félisten
válasz
toth_janika #25365 üzenetére
Köszi. Androidot rámókolni a Pi-re merész?
-
havri1
félisten
Helló!
Van bármilyen megoldás TV Go vagy Horizon Go futtatására Pi2 - n?
Köszi
-
-
havri1
félisten
Még tavaly ősszel vásároltam egy rpi3-at. Feltettem az openelec-et, gyakorlatilag azóta restart nélkül flottul működik.
Viszont film közben, a jobb felső sarokban random (3-5mp) megjelenik egy színes kis kocka, majd eltűnik. Folyamatosan. Mi ez? -
havri1
félisten
válasz
sontqq #23732 üzenetére
Én pi2-vel nézem a filmeket helyi hálón keresztül, még néha 1-1 bd ISO is becsúszik, lassan de betölti. Ha egyszer elindult, nincs gond, igaz, végig még nem néztem ilyen filmet. Sima mkv alatt meg sima ügy. Pedig ott is vannak néha erős bitrata-s filmek. Ha gondolod, holnap nézek konkrét adatokat is.
-
havri1
félisten
válasz
Fecogame #23711 üzenetére
2 tv-m van. A Samsung 6400 felismeri, hogy támogatott eszköz (menüben írja, nem jut eszembe a neve ennek Samsungnál), kiválasztom a KODI-t, de okézás után semmi nem történik, nem vezérli, vagyis továbbra is a tv aktív. Újra bemegyek a menübe, ismét a tv aktív. Valamiért nem vált át.
Másik tv egy régi LG (42PC56), tökéletesen működik. -
havri1
félisten
válasz
havri1 #23687 üzenetére
Senki nem ismeri? Az szép
Mi a különbség a Chinese version között? AZ némivel olcsóbb..Raspberry Pi Model 3 B Motherboard - CHINESE VERSION GREEN
(#23691) zodes: Nálam Rpi2 + Samsung 6400 között egyáltalán nem működik a CEC.
-
havri1
félisten
Helló!
Ez most a legjobb vétel?
Úgy értem, típus, és ár arányában?Raspberry Pi 3 Model B ARM Cortex-A53 CPU 1.2GHz 64-Bit Quad-Core 1GB RAM 10 Times B+
-
havri1
félisten
Adott a Pi2, most már látja a hálózatot.
Adott egy W7, ami tölt lefelé, meg megoszt helyi hálón.
2 mappát osztottam meg, mind a kettőnél jelszó nélküli a megosztás, hozzáadva Vendégfiók is.
Más gépek tökéletesen látnak, írnak mindent.
Pi2 az egyik mappát látja, lejátszik belőle gond nélkül.
Másik mappába belelép, de az abban lévő mappákba már nem tud, user/pass-t kér. természetesen semmit se fogad el.
Mi lehet? Van valakinek ötlete? -
havri1
félisten
Van esetleg valakinek ötlete?
Egész sokáig ment a Pi2 most úgy, hogy nem kellett hozzányúlni.
Egyik pillanatról a másikra, a 2 megosztott és felmountolt hálózati mappából elkezdett szelektálni a drága.
Volt, hogy a benne lévő filmeknek csak egy részét, volt, hogy semmit se látott. Aztán az egyik mappát konkrétan nem tudta megnyitni, user/pass-t kért.
Legyalultam, újraraktam, azóta IP-t kap, de nem látja az SMB hálózaton a gépeket, még a workgroup-ot sem..Semmit.
Tettem fel openelecet, abból stabilt, bétát, OSMC-t, ugyanaz.
Átköltöztettem a másik szobába, másik tv, másik lan kábel, ugyanaz.
Helyi háló elvben jó, laptopok és a pc oda vissza látják továbbra is egymást, viszont egyik sem látja a hálózaton az OPENELEC -pi-t.Mi a franc lehet?
-
havri1
félisten
válasz
cinemazealot #20896 üzenetére
Köszönöm, de nekem más volt a gond. Engedélyezve volt, mégsem látta egyik gép sem. Ekkor 5.0.8 Openelec volt fent. Ez alól simán ment a transmission, viszont a samba nem.
Most visszatettem a 6.0.3 - at, itt a samba tökéletes, viszont fagy, és a transmission nem megy.
-
havri1
félisten
Transmissionbe az USB HDD-t szeretném megadni tárhelynek.
A beállításokban meg lehet adni, na most nekem így van elvileg felmountolva a HDD: /var/media/Új kötet
Először is át kéne írni a kötet nevét, mert ez gáz, gyanítom ez a baj, mert természetesen nem indul a letöltés.
Hogyan tehetem meg? Vagy jó ez a kötetnév, csak az elérési út nem jó? -
havri1
félisten
válasz
Flowtation #20888 üzenetére
Engem a Pi2-n futó Samba érdekelne, mert hiába van engedélyezve, mégsem oszt meg semmit se helyi hálón
-
havri1
félisten
Openelec-ben valahogy el tudom érni, hogy abban az esetben, ha idle a gép, akkor x idő után az usb-n lévő HDD-t lekapcsolja energiatakarékosságból?
-
havri1
félisten
válasz
Headless #20869 üzenetére
Nem, még nem szerkesztettem, de marha egyszerű volt a megoldás:
KODI-n keresztül a Transmission beállításaiban nem kell a *.*.*.* -t átírni az ipre, hanem maradjon, és innentől nem csak a localhostot engedi be.Jelszó sem kell, kisváros a miénk
(Kívülről még nem is gondolkodtam, de nem lenne rossz, nekiugfrok ennek is
-
havri1
félisten
Fejlemény!403: ForbiddenUnauthorized IP Address.Either disable the IP address whitelist or add your address to it.If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.Hogyan tudom whitelistre rakni?
Openelec 5.08
(asztali gépről van ez, wifis laptopról nem megy, nem értem miért...)Ennyit már kaptam infóba, csak nem tudok mit kezdeni veleaz rpc-whitelist az legyen "rpc-whitelist": "127.0.0.1, 192.168.*.*",
így a hálózaton lévő összes gépről eléred majd.Megoldva, működik. Wifin nem megy át, helyi gond lesz.
-
havri1
félisten
válasz
Celtis #20856 üzenetére
Beállításokban be van kapcsolva a webserver (mint ahogy tegnap is mondtam, vagy máshol is kell?), port 80-as ip most 192.168.1.2
Transmission fut, de szintén zenész. 192.168.1.2:9091 próbálom.
Pingelve a 192.168.1.2 elérhető, putty bejelentkezik.
Valami 1:1-ben megfogja az egészet. OSMC sem volt jó hajnalban, 2-ig szoptam vele. -
havri1
félisten
Openelec-ben a tuzfalat hogy lehet kikapcsolni?
-
havri1
félisten
válasz
azbest #20847 üzenetére
Őszinte leszek, ha kerestem volna, és ezt meg is találom, nem lennék a mostani állapotnál okosabb.
Hiába olvastam el, nem tudom mit olvasok.Openelec esetén is van mód késleltetés megadására:
~/.kodi/addons/service.downloadmanager.transmission/bin/transmission.start
a #-ekből álló doboz után kell egy késleltetés parancs [link]
sleep 30Rám ez vonatkozik gyanítom, de ezt hova írom, honnan másolom, honnan módosítom?
Értsd: van egy laptopom amin win10 van, és van egy Pi2 az asztlon, lanon összekötve. Putty eléri, samba fut, SSH fut, win látja a megosztásokat, mappákat.
A fő probléma az, hogy jelenleg a KODI webes felületét se érem el, pedig a beállításokban a 80as porta van irányítva. Tűzfalon semmit se állítottam, pontosabban a routeren, és nemrég ment.
Transmissiont nem hogy weben, még amúgy se érem el. Honnan tudom, hogy egyáltalán fut?
-
havri1
félisten
válasz
Celtis #20828 üzenetére
Újraraktam.
Ott tartok, hogy Openelec 6.0.3 fent, transmission fel van telepítve, és van egy openelec backupom már pendriveon.Viszont a transmissiont nem tudom továbbra sem működésre bírni. Azt hiszem fut, de nem érem el hálózaton a webes felületet.
Szerk.: Lehet én vagyok rossz vágányon. Hogyan tudom megnézni, hogy valóban fent van e a transmission, és nekem nem csak annak kiegészítője van csak?
Mert lehet nem is jó helyen járok..
Az a rohadt gyanús, hogy a KODI-nak a sima webes felületét se érem el. 192.168.1.10. Pedig a régi rendszeren (ami összeomlott) simán ment..
Valami nagyon nem jó -
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20810 üzenetére
Bármilyen parancs, ami sudo-val kezdődik, így végződik:
There is no working 'sudo'.
-
havri1
félisten
KODI-ban sem az rtorrent, sem a transmission nem engedi a configot elmenteni, pontosabban látszólag elmenti, de indításkor arra panaszkodik, nincs beállítva, és oda visz..
Mi a fene lehet?
Kezdem feladni..Inkább Minimax, és nézzék aztLehet elkezdem ismét nulláról, mert ez így nem kóser.
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20806 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20804 üzenetére
Az utolsó sort nem értem, ezt hol keressem, mi a kiegészítő neve? Teljesen eltévedtem már, sorry.
SSH-t engedélyeztem, putty -al érem el vagy mivel?
10 éve nem LINUX-oztam kb.Nekem az is gyanús, hogy a transmission ra rákattintva folyamatosan a config hiányát errorozza, és dobja be, ami persze ki van töltve jól.
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20802 üzenetére
Hát, ez nekem kínai , de azért köszi
rtorrent is van látom, annak nincs webes felülete KODI alatt?szerk.: EDGE, Firefox alól nem látja a weblapot, itt más lesz, szvsz továbbra is beállítás gond.
fagyás előtt még a 192.168.1.10 címet elértem, a KODi jött be. Most az sem. -
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20799 üzenetére
Mert gondolom ahhoz, hogy ssh-n elérjem, újabb konfig kell, és már a konfigot is konfigolni, azért, hogy konfigoljak, na ne már
Fejlemény van. T- fent, és már a 9091-es porta nem azt írja, hoyg nem érhető el, hanem titkosítási gondja van az IE-nek, chrome is hasonlót ír.
Ez a lap nem jeleníthető meg
Engedélyezze a TLS 1.0, TLS 1.1 és TLS 1.2 titkosítást a speciális beállításokban, és próbálja újra megnyitni a(z) https://192.168.1.10:9091 weblapot. Lehet, hogy a webhely nem támogatott protokollt használ. Ha nem szűnik meg ez a hiba, forduljon a webhely rendszergazdájához.
(#20800) PeterPH : azaz, köszi!
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20797 üzenetére
Köszi, a másik cigam féle leírás alapján csináltam, az egyszerűbb nekem.
Most a szűz rendszerre feltettem a Transmissiont, de nem akar elindulni
Config hiányra panaszkodik, pedig be van állítva minden (más most a felkülete mint az előbb a beállításoknak).
localhost átírva 192.168.1.10 -re, user/pass hozzáadva, okézva. De indításnál error, config nincs beállítva, és visszadob ugyanoda.Ráadásul a távirányítón (tv) nem támogatja alapból a back-et, azt configolni kellett egy programmal, persze azt se tudom mivel csináltam. Esetleg tipp? Hozzá kellett adni a kiegészítőkből ha jól rémlik.
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20795 üzenetére
Helyén volt, már újraraktam az openelecet
Most nem szarakodok a codec-ekkel, előbb lőjjem be a Transmission-t. -
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20793 üzenetére
ORICO Portable USB 3.0 High Speed 3.5 SATA Hdd Enclosure for Notebook Desktop PC
Van külön tápja, direkt ilyet vettem.
Sajnos új kora óta szívok ezzel a Pi-vel, most elég stabil volt 1-2 hónapig, hogy visszavettem 900mhz-re, de ez a mai sok volt neki.. -
havri1
félisten
Hű, kicsit már unom ezt a Pi-t.
Mondom megnézem amit mondtál. Megyek át a szobába ahol van, tv bekapcs, KODi fagy. Semmi reakció, 7:44 időn áll.
Restart..elindul, távirányítót nem érzékeli, restart megint, szintén nem érzékeli..ezt 3x eljászottam, most meg színes kép fogad, el sem indul a rendszer --> ismét megsérült valami az SD-n. Kezdhetem elölről az egész installt, configolhatom be a kodeceket, amikre természetesen már nem emlékszem hogyan kell.
Tele a tököm...Mindezt azért, hogy a tegnap vásárolt külső HDD keretembe beletegyen a 1.5TB-.os HDD,-t, amiről le kell még menztenem az adatokat, annak helyet csinálni, majd formázni, vissza a filmeket, és beállítani a Transmissiont, ami kiváltani a PC-met. -
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20788 üzenetére
Próbálom, köszi.
config.txt-t KODI alól elérem? -
havri1
félisten
Helló!
Ma jutottam el odáig, hogy a Transmissiont telepítsem.
Eddig eljutottam, de természetesen weben nem érem el. Tudna valaki segíteni?Alapból nem a rendszer része, ezért kicsit trükkös módon lehet telepíteni. A Rendszer » Kiegészítők » Kiegészítők beszerzése » OpenELEC Mediacenter OS Add-ons » Kiegészítő tárolóhely » Unofficial openELEC (rpi2/arm) Add-ons-t kell telepíteni. (A zárójeles rész eszközfüggő) Ez képekkel illusztrálva az add-on oldalán is megtalálható. Ekkor a
Rendszer » Kiegészítők » Kiegészítők beszerzése menüpontban megjelenik az Unofficial openELEC (rpi2/arm) Add-ons menüpont. Ezt kijelölve előhívjuk a helyzetérzékeny menüt, és itt nyomunk egy frissítést vagy ha úgy tetszik egy kényszerített frissítést. Ezután már beléphetünk ebbe a menüpontba, és itt találjuk többek közt a transmission-t:
Rendszer » Kiegészítők » Kiegészítők beszerzése » Unofficial openELEC (rpi2/arm) Add-ons » Szolgáltatások » transmission Telepítése után szintén itt kell bekonfigurálni. A Beállítások menüpontot kiválasztva megadhatjuk, hogy
- a WEB-es felület kérjen-e felhasználónevet, és jelszót
- mely ip cm(ek)ről legyen elérhető a WEB-es felület
- pontosan melyik mappa legyen a kész letöltések, a letöltés közbeni, és a figyelő könyvtár
- beolvassa-e az egyedi konfigurációt tartalmazó fájlt, és azt hol találja. Fontos: Ezt be kell kapcsolni, különben nem fog működni rendesen, pl. a könyvtár figyelése szolgáltatás.Alapesetben 192.168.1.10 a KODI webes címe, vagyis a Pi-é, ezt eléri a gépem. 192.168.1.11 -et adtam meg a Transmissionnek, de semmi.
-
havri1
félisten
Helló!
Szerencsére jó régen írtam, jelentem 900mhz-en azóta tökéletesen működik a PI2 (kopkopkop).
Új project előtt állok. Asztali pc-met (amolyan házi szerver) le kell állítanom, és hadrendbe kell állítanom a Pi-t, mint megosztó.
A cél a következő lenne:USB-n rákötök egy 500-1500GB HDD-t, amin lennének a filmek. Így a Pi bármikor eléri. Kellene futnia egy torrent kliensnek, ami időnként (webui?!) hozzáadott torrenteket letöltene a HDD-re. (Seedelni akkor kellene csak, ha bírja a gép, ha nem, megoldom máshogyan)
Mindezt helyi hálón is elérje a többi PC.Ebben tud valaki segíteni?
Openelec van fent, amit nem nagyon szeretnék lecserélni, pontosabban a KODIT szeretném továbbra is használni.
-
havri1
félisten
Ez az, ha jól látom:
SANDISK ULTRA C10 UHS-I 48MB/S 16GB MICROSD MICROSDHC 16G G GB MEMORY SDSQUNB
Ideal for Android smartphones and tablets
-
havri1
félisten
válasz
Celtis #19819 üzenetére
Köszönöm szépen a helpet, meg fogom csinálni így a backupot!
Milyen SD-t vegyek szerintetek?
SAMSUNG MICRO SDHC EVO 16GB 48MB 16G 16 G GB MICRO SD UHS-1 C10 MEMORY CARD NEW?
-
havri1
félisten
válasz
wassermann #19803 üzenetére
Köszi. 32gb a legkisebb kártyám, azt is megeszi igaz?
Kipróbálom, ha megint összeomlik. -
havri1
félisten
OpenELEC-RPi2.arm-6.0.3.img ez van fent. Rpi2.
Semmi extrára nincs használva. Nonstop megy, napközben/esténként néznek rajta a gyerekek mesét. Wines megosztás van felmountolva neki, és kész.
Tegnap pl meg volt fegyva, semmire nem reagált. ztán restart ugye (táp ki/be), fekete kép. Ezt eljátszottuk 10x kb, másik táppal is próbáltam, másik kábellel, ezek variálásával. Hol szívárványos kép fogadott, hol az openelec logonál fagyott..
SD ki, formát (sd formater-el), majd azzal a win32 progival újra fel az img. Így is 3. -ra indult csak el. Valami nem ok ez tény, de sakk matt.ASUS Nexus7 2A gyári töltő, nem okos sztem..
-
havri1
félisten
Üdv!
Havonta egyszer összeomlik az egész rendszer. Újra kellett megint húzni. természetesen 1 hónap alatt elfelejtem mit mivel, honnan hova..
Megoldás, ha lementem az egész sd tartalmát, és csak visszamásolom, ha megint összeomlik?
Minden nap ugyanúgy használja a család, egyszer csak lefagy, nem bootol, színes kép fogad, stb..
Hibátlan Transcend 16gb, 2A asus töltő + kábel.Viszont most elakadtam, persze nem emlékszem, hogyan és hova kell beírni a megvásárolt licenszeket, hogy ne akadjanak a filmek?
Összefoglalóba nem lenne érdemes ezeket összeszedni?
-
havri1
félisten
Esetleg olyannal találkozott már valaki, hogy a Pi ébresszen egy alvó állapotban lévő gépet?
Win10 be van állítva, alaplap is.
Alvó állapotban a gép, rajta a megosztások. Notebookról ha megböngészem, feléled. Viszont a Pi nem, egyből connection timeot-al eldobja.
Van erre szerintetek megoldás? Így nem kellene külső HDD-vel megoldani, hanem maradna a pc a megosztó, mivel ez egy HTPC is egyben.Megfordítani a dolgot neccesebb, mert 4 HDD van a gépben, ennyi külső keretet nem szeretnék rákötni a Pi-re. Nincs is.
-
havri1
félisten
válasz
sirarcheer #19387 üzenetére
Helló!
Köszi, nekifekszem!
-
havri1
félisten
Torrentet mennyire bírja a Pi2?
Lehet megpróbálkoznék vele. Kodi megy nagyon sokat FHD tartalommal, (1080p mkv-k), e mellett elbírja?
Illetve mennyi az a torrent, amit kényelmesen elvisz?
5-10-20-50? (seed).Köszi
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Nálam valami nem jó... Ismét film közben megjelent jobb alul a "dolgozom..", és befagyott az egész (film megy tovább). Tápkábel ki, be, azóta vagy el sem indul (fekete kép) , vagy egy szivárványos kép fogad.
Mi a franc ez? Ennyire megbízhatatlan ez a szerkezet?
-
havri1
félisten
válasz
wassermann #18510 üzenetére
Én is kénytelen vagyok hagyni, mert azóta is stagnál ez az állapot
Kicsit gyengének érzem e téren a HW-t. -
havri1
félisten
Nektek nem szokott néha befagyni az egész cucc lejátszás közben?
Elindítottam egy médiatár frissítést, és közben egy filmet.
Dolgozom...felirat jobb alul, film megy, médiatár frissítése folyamatban, de nem reagál semmire sem.. -
havri1
félisten
Oké, köszi. Akkor türelmesen várunk
-
havri1
félisten
Még egy kérdésem lenne, aztán már tényleg csak hasznalom
Érdemes gigabites hálózatra kötni? Jelenleg 100mbit, és a nagy filmeknél sokat gondolkodik. BR menü, stb. Támogatja a gigabites lant?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged