- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
Nekem Azbest github-os módszere segített (na meg az a jónéhány privi) gyakorlatilag egy Jessie fel az sd kártyára majd a fenti link szerint step by step... és a végén örül...
Az én szívásom abból állt, hogy először win alatt készítettem el a conf filéket, - sorvégi enter!- meg a MindigTV kártyám nem volt aktív, be kellett dugni egy tv-be pár percre, hogy elinduljon.... a kártyainfóba beírodott egy havi "élet", mondjuk az oscamban az update card pipa most, de kíváncsi vagyok, hogy valóban ír-e a kártyára....
Tényleg: le tudom kérdezni a kártya érvényességét valahogy a pi-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest