- Logitech G600 MMO gamer egér – gombokból nem lesz hiány
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Celtis #16736 üzenetére
Elvileg ott kellene lennie, de nincs...
Kodi addons 2.2.33 (nincs frissítési lehetőség)
Openelec mediacenter os addons 4.0 (nincs frissítési lehetőség)
A HTPS kliens bent van, de telepíteni kellett.A szolgáltatásokban 4 plugin van:
-boblightd
-imon-mce
-sundtek-mediatv
-VDR PVR Backend (ez csak dvb-s)Feltettem ZIP-ből az Openelec unofficial addon 4.1-et. Ebben sem volt benne, viszont egyszer csak lefrissítette magát 6.0.3-ra ez a repo és megjelent végre benne a tvheadend
(egy csomó mást meg kivettek belőle...)
Után már web-es felületen tudtam konfigurálni a szervert (még nem 100%-os). A kliens meg megy magátólOlyan problémáim voltak, hogy hiába választottam ki a területemnek megfelelő beállítást, nem minden mux volt benne. Ezeket kézzel kellett hozzáadnom. Ill. volt pár rossz.
A következő problémám az volt, hogy bepipáltam a map-nél, hogy figyelje az elérhetőséget, ami nem volt jó ötlet, mert aránylag gyenge a jelem, ezért eltünedeztek a csatornák. Törölnöm kellett őket és újra hozzáadni.
Most még olyan problémám van, hogy mivel 2 PVR kliens fut, a csatornákat valahogy rendezni kell, mert a műholdasból csak 1 csoportot veszek át, de itt a mindigtévén meg az összes szolgáltató külön csoportAzért írtam le ilyen hosszan a történetemet, hátha más is belefut ezekbe a dolgokba. Köszönöm a türelmeteket és segítségeteket! Különösen Celtisnek, akit priviben is zavartam párszor!
U.i.: ennek a Gigabyte tunernek kevés az 1.8A-os táp a Pi2-vel még úgy is, hogy a net az vezetékes. Működik, de villog a szivárvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest