Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berobi78
tag
Köszi, ez nekem új infó volt, bár még rengeteg dolgot nem tudok, szóval ezen nem kell csodálkozni
Nem akar írni valaki, aki ért hozzá egy összefoglalót? Ilyen és ehhez hasonló dolgokkal tele? Nagy meló lenne, de én örülnék 
Gondolom elég csak egy pillanatra rövidre zárni, nem pedig úgy tartani a pontokat, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Projektor topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem akar írni valaki, aki ért hozzá egy összefoglalót? Ilyen és ehhez hasonló dolgokkal tele? Nagy meló lenne, de én örülnék 
wassermann