Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Valami baja van a tápomnak
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Sziasztok !
(megint én !
)Egy másik problémám a frissítés. Nekem még az OpenELEC 4.2.1(?) van fenn Gotham 13.2(?)-vel. Úgy érzem ideje lenne frissíteni egyet a rendszeren.
Az lenne a kérdésem, hogy meg tudom-e oldani valahogy úgy,hogy a beállításaim megmaradjanak ? (menük, skin-ek, adatbázisok, telepített add ons, belinkelt könyvtárak,hálozati meghajtók)
Lehet frissíteni, vagy másoljak ki néhány könyvtárat+file-t és rakjam fel szüzen a frissebb verziót és utána meg visszamásolgassam a cuccokat ? Ha az utobbi ,akkor melyik könyvtárak/file-ok fognak kelleni ?
Köszi megint !
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- EAFC 26
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Valami baja van a tápomnak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Az lenne a kérdésem, hogy meg tudom-e oldani valahogy úgy,hogy a beállításaim megmaradjanak ? (menük, skin-ek, adatbázisok, telepített add ons, belinkelt könyvtárak,hálozati meghajtók)

wassermann