- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ehh.. most, hogy összegyűlt pár dolog az asztalomon, kicsit úgy érzem talán túltolom ezt az arm board témát
Balról kezdve: rev1 B 256MB, rev2 B 512MB, 2B és egy kakukktojás orange pi pc.
- A régivel hömérsékletet loggoltam melóhelyen, csak megint gyengélkedik, rosszul viselte a rendszere hogy kihalt alóla már egyszer az sd kártya és néha beragad a mérés. Most hoztam haza újratelepíteni.
- A rev2-es leginkább pihent, mert hibás volt az smsc chip forrasztása, ezt írtam nemrég, hogy sikerült helyre hozni, így ki kell találnom mi legyen belőle. Mondjuk van kamerám, érdekes lenne webkamerának vagy timelaps felvételeknek beüzemelni.
- 2B: Ez a tévé szerver, hogy kényelmesen tévézhessek. De van egy másik, amivel filmezek mostanában. Eredetileg a win kipróbálása miatt lett még egy, de mivel nem sok dotnetes érdeklődésem van, így hamar másra lett hasznosítva.
- Az orange pi pc még csak hánykódik, a tévé szerver funkciót szeretném majd átrakni rá, csak sajna ott kernelt kéne fordítgatni még ahhoz. A pi sajna néha fagy, azért is teszek egy próbát ezzel. Áh, meg mert függő vagyokEgy pi zerót majd biztos beszerzek én is, ha már normálisan forgalmazzák. Azt nem tudom minek, de csak jó lesz valamire
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest