Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4b0r
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől! Pi2-es rendszert szeretnék torrent-filmezés kombóra használni, de önerőből sajnos nem tudom összehozni...
Személyes segítséget szeretnék kérni elsősorban Budapestről aki be tudná állítani a rendszert nekem!
Helyileg Zuglóban lenne, de a részleteket privátban beszéljük meg! Sok órát töltöttem el vele és nem sikerült dűlőre jutnom és biztos vagyok hogy másnak 15perc is elég hozzá...
Természetesen nem leszek hálátlan!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo TAB M11 tablet
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann