Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Aham, értelek. Lehet, hogy rápróbálok erre is, csak nyilván mindenképpen kell valami oprendszer, különben nem megy a szerver. Viszont kellene a média lejátszó is. Lehet nem terhelem szét a pi2-t, valahonnan szerzek egy pi1-et és azon vígan elfütyörészik a raspbian meg a szerverprogram együtt és megmarad a pi2 kizárólag médialejátszónak.
(#12359) Knti válasza layerke (#12352) üzenetére
1. szerintem a memória a kártyád, én nem érzem lassúnak. Én ilyet használok: SANDISK microSDHC 8GB Ultra Class10, 48Mb/s
Pont ugyanez van nekem is és nem hiszem, hogy a kártya a hibás, mert openelec hasít rajta, osmc meg lassú mint a dög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Ford topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest