- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Socket AM4
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
(a következő kérdést feltettem RPi2 topikban is, de megpróbálom itt is)
Egyelőre túl sok tippet nem kaptam a következőhöz, ezért megpróbálkozom mégegyszer:
RPi2-őt használok, 5.0.5-ös OpenELEC-kel.
Azt vettem észre, hogy mkv lejátszásakor pár percenként beszaggat a lejátszás. Egészen piciket, szerintem 1-2 frame-et, de svenkelés közben azonnal ki lehet bökni a megakadást, elég zavaró tud lenni. A hang nem ugrik semmit.
A hálózat sávszélességével nem lehet gond, mert 70-80Mbit-es mpeg4-et is simán lejátszik. A forrás NAS NFS protokollal.
Tulképp eddig minden filmnél láttam, de netes kereséssel nem sokra jutottam, mert a 'frame skip', 'stutter' és egyéb ilyen varázsszavak mindenféle találatot adnak.Láttatok már ilyesmit akár RPi1-en is? Van esetleg ötletetek merre induljak el?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest