-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Másnál sem megy az Ubisoft vagy nálam halt le vmi?
-
L_YKing
addikt
W10za neven twitchen most indul esl, nezzetek ha ven kedvetek.
-
L_YKing
addikt
válasz
Bjørgersson #1490 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Mindenki a BF1-et buzerálja?
-
Sziasztok!
Van ötlet, hogy hol lehet magyar játékosokat keresni? Egyedül nem az igazi. -
L_YKing
addikt
5 rankedből 1-2 szokott ilyen lenni. De van olyan is, hogy ha smurf accokkal megyünk hülyülni akkor meg bead dia-t meg platot úgy, hogy mi max goldok vagyunk.. De egyébként igen, ez a játék nagyon is csapatmunka és ha nem vagytok 5-en akkor kb esélytelen elérni a platot hiába vagy jó játékos. Én ha egyedül játszok mindig smurf accal teszem.
Ja egyénként vasárnap indul a magyar xbox one bajnokság (elég gyér, 9 csapatos). Minden meccs streamelve lesz ha valaki kíváncsi rá majd beírom a twitchnek a nevét.
-
k-adi
nagyúr
válasz
L_YKing #1479 üzenetére
Az érdekes, mert elvileg Xbox1-on több játékos van, azaz nagyobb halmazból tudna válogatni a MM rendszer. Pontosan nem tudom mennyien vannak konzolon, de gondolom többen, mint PC-n, ahol átlagosan kb. 8.000-10.000 player van (ez utolsó hónap adata steam szerint).
Nekem az a tapasztalatom, hogy átlagosan 2-3 perc alatt talál lobbyt (néha több) és a rangok is kb. megegyeznek, nagy eltérések nincsenek bár azt hozzá kell tenni, hogy én csak gold-ba vagyok, nemrég le is csúsztam silverbe(solo-ba nehéz a ranked Siege!
).
Valószínűleg diamond és platina szinteken kisebb halmazból tud válogatni a MM rendszer, ezért egy idő után kibővíti a keresési paramétereket goldokra is.
-
k-adi
nagyúr
Ilyennel még nem találkoztam, de valószínűleg a group-okat másképp kezeli, erősebbeknek érzékelheti talán. Vagy lehet, hogy éppen egy win series-be voltatok, nyertétek egymás után a meccseket és túlbecsülte az össz. skill pontotokat. De az is lehet, hogy a másik csapat is egy group volt és ők voltak hozzátok a legközelebb a ranked MM feltételek szerint.
Ahogy mondtam korábban, a ranked MM összetettebb MM szabály-rendszer alapján rak össze egy lobby-t. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a rangot csak másodlagos szempontból veszi figyelembe ha nagy távolságra lennének egymástól a játékosok egy DC-n belül. Gondolom a szűrés valami olyasmi lehet, hogy előbb a DC-t, majd a távolságot, latency-t, utána a rangot nézi. -
sagem
addikt
Az miért van egyébként, hogy nekem 5+ perceket is várnom kell egy ranked meccsre, míg összejön annyi player? Ennyire kevés játékos van?
-
Bjørgersson
félisten
Ronyt várják az orosz téesen!
-
davian
csendes tag
Igen, a megjelenés óta. Nálam 1-2 mp, de csak a drón fázisban.
-
jossua
tag
Nektek csinál olyat a játék ,hogy 3-5 mp megáll a kép? Ált meccs elején az első 2 percben ....
-
L_YKing
addikt
Szevasztok!
Jol gondolom, hogy ez csak pc-s r6 forum? Vagy van eselteg koztetek olyan aki X1en nyomja?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1455 üzenetére
Hát... azért ez semmi egy 1vs5 Thermite Ace-hez képest Presidental Plane capture and holdhoz képest
-
1m1s
tag
válasz
Bjørgersson #1455 üzenetére
Akkor most már jútúber lettél?
-
Bjørgersson
félisten
-
Rony949
őstag
"Season 4 mikor jön nem tudjátok? Nov eleje ?"
Egyelőre nem tudni, de többen november közepére tippelik."Illetve szerintetek lesz season 2?"
Ez sem hivatalos, de nagy valószínűséggel lesz Season Pass 2. Meg belegondolva, a Ubisoft-nak ez az egyetlen kompetitív játéka, olyan mint Valve-nak a CSGO. 1 év után hülyék lennének nem foglalkozni vele vagy/és új operátorokat adni a játékhoz, hisz annyi terrorelhárító szervezet létezik. Még akár a TEK-et is belerakhatnák, ők is megérdemelnék hogy belekerüljenek a játékba. -
xtro
aktív tag
Season 4 mikor jön nem tudjátok? Nov eleje ? Illetve szerintetek lesz season 2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest