Hirdetés
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesz0995
tag
BB ellen szemből amúgy sincs semmi esélye. Valaki megkérdezte tőle a videó alatt hogy hangtompítónak van e értelme, válasz: "Én 1-2 operátornál használom, jellemzően azoknál, akiknél nagyon nagy a fegyver szórása (Thermite, néha az angol egységek L85-ösén)." Ez kb a két legkönnyebben kezelhető fegyver a játékban
-
Zedz
addikt
válasz
Bjørgersson #1590 üzenetére
A videó után egyre több a csalódás.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Rony949 #1593 üzenetére
Nem kötekedsz, de megkérdezném, hogy láttál te már egynél több Japán nőt? Nagyon soknak nincs "csík" szeme. Rengeteg 100% japán nőnek szép nagy szeme van és egyre több a Japánban nevelkedő "kevert" emberek száma is, akiknek egyik szülője nyugati.
Előítélet nélkül és némi tudással könnyedén meg lehet különböztetni az ázsiai embereket, akár ország szerint is. -
k-adi
nagyúr
Sziasztok!
Frissítve lett a Téma Összefoglaló a PH!-s játékosok nevével azokkal akik hozzájárultak (a közös játék érdekében) a Uplay nevük kiírásához a „Téma összefoglaló”-ba
Aki be akar kerülni a halállistára az írjon privátot nekem és berakom
-
Sareth
senior tag
.
-
Rony949
őstag
válasz
Nem akarok kötekedni, de ez a lány nem is japán. Hol a csík szem?
-
Sareth
senior tag
válasz
.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
samphone
tag
Egy season meddig tart?
Ha egy season alatt elérek egy bizonyos rangot, akkor az a következőre törlődik? A statok is, hogy hány killem volt meccsenként átlagban? -
Rony949
őstag
A jachton és a Favelas-on kívül az összes pálya nagyon tetszik. A Ubisok ehhez nagyon értenek. Nagyon jól kidolgozott mind. Még több ilyen kéne és egy szavam nem lenne.
Javítsák folyamatosan a bugokat és glitcheket, na meg kezdjenek el gyorsan dolgozni a netcode-on és akkor biztosan évekig fogok ezzel játszani.
-
k-adi
nagyúr
OPERATION RED CROW
Az idei év utolsó Season startja várhatóan nov. harmadik hete.
Season 4 Reveal Nov 12-13 + Major Announcements ( >>> 2017-es DLC-k??
)
(szombat - vasárnap)--
Ami pedig a Year Road #2 illeti egy kis pletyka
(Ubisoft Brazil facebook comment)
Tehát remélhetőleg lesznek még DLC-k 2017-ben is.
-
Rony949
őstag
válasz
Karesz0995 #1577 üzenetére
Na ez egy igazi troll.
(#1578) 1m1s: És akkor most képzeld el hogy konzolon is van esport.
-
1m1s
tag
válasz
Karesz0995 #1577 üzenetére
Ez a konzolos irányítás.Hányhatnékom támadt.
-
Karesz0995
tag
Ezt láttátok? Én nagyon jót nevettem.
Mondjuk nem szívesen játszanék vele, így is mindig idegesebben hagyom abba a játékot mint ahogy elkezdtem
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Rony949 #1575 üzenetére
Nem feltétlen, hétvégén felszabadul pár gyökér, de ennyi. Én talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány TK-s egyén volt. Egyszer nem szavaztunk ki egy idiótát 2 TK után rankeden (még a szigorító patch előtt), következő meneten direkt oda spawnoltam, ahova ő és fejlövéssel indította a menetet, utána még egyszer bepróbálkozott, de egy újabb 5 perces képernyőbámulás után lenyugodott és nyertünk is.
-
SenorDave
tag
válasz
Rony949 #1572 üzenetére
Azóta sajnos rájöttem én is
Pedig már csak 3 dolog választ el a platinumtól .
Kill 2500 terrorists in Terrorist Hunt.
Successfully complete any Defend game mode 100 times in Terrorist Hunt.
Kill 200 terrorists with bullet penetration in Terrorist Hunt.Megpróbáltam multiba, viszont amikor minden 2-3. alkalommal olyanba futok ,hogy TK-zik mint állat inkább egyedül próbálom, csak rohadt unalmas .
-
SenorDave
tag
Sziasztok, az a kérdésem lenne(PS4) ,hogy a Camper Trophyhoz melyik számot kell nézni?
A Matches won vagy Matches played?
Válaszotok előre is köszönöm! -
k-adi
nagyúr
válasz
Gordon32 #1568 üzenetére
Ezeken a videókon mindig felbosszantom magam
Ha menőzni akarnak, akkor vágjanak össze egy actual recruit training videót de ne 3 majommal bohóckodjanak.
Nyilván jól jön a pénz Chris-nek én értem, de na...
Amúgy találtam egy fanmade videót, ez is szar de ezerszer jobb az ubi-snál: yt video link
-
Gordon32
tag
Nem tudom volt-e már....
https://www.youtube.com/watch?v=hyexXmhS65w -
horvi0813
tag
Sziasztok!
Steamen már láttam ilyet de most Uplayen is előjött:
Bejelölnek ismerősnek majd szét spammelik az accodat vírus linkkel, nyereményjátékokkal...
Tegnap letöröltem mindenkit, hogy nehogy én is tovább küldjem valahogy.
Uplay: MrRobot.dat
Akit felismerek visszaveszek a hiba elhárult. -
k-adi
nagyúr
válasz
kovimester #1553 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, erre én sem tudom biztosra a választ jelenleg de utána nézek neked.
De úgy sejtem, hogy igen, bizonyos időközönként nullázódik (hogy ez mennyi időt takar nem tudom) -
Sareth
senior tag
válasz
Bjørgersson #1555 üzenetére
.
-
k-adi
nagyúr
válasz
kovimester #1541 üzenetére
Ilyenkor én átmegyek másik lobbyba, ilyen gyökerek ellen nem lehet mit tenni. Sajnos rankeden még szigorúbbak a szabályok.
Team Killing
First offense:
Casual - Kicked from match.
Ranked - Banned for 15 minutes, 50% renown penalty for 30 minutes.Second offense: Banned from Matchmaking for 30 minutes.
Third offense: Banned from Matchmaking for 2 hours.
Fourth offense: Banned from Matchmaking for 24 hours.
Fifth offense: Banned from Matchmaking for 7 days.
-
djpiki
csendes tag
Hali!
Szívesen játszanék veletek (PC), és mikor felkerestem a topicot kicsit reménykedtem is benne, hogy az első hsz-ban lesz egy gyűjtő az uplay neveknek.
Viszont párotokat már bejelöltem (remélem nem baj)
Az én uplay felhasználóm: Piki.
Üdv! -
xtro
aktív tag
Igen a két japan op ez lesz:
--DEF
Lesz egy repülős dronja de az nagyon hangos lesz.Lesz vm shutgunja még.
---ATK
Egy ash ami atszedi a renforceolt falakat. Vicces egy par napja arra gondoltam h csak ilyesmit ne :/.
Őszintén mind2 ezek szerint fos a mapprol nem is beszelve
. Remélem azert a hivatalos bejelentés valahogy jobban adják majd elő h legyen kedvem játszani ://.
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Igen, én sem. Valami hightech nagyvárosi mapnak, szakadó esőben, jobban örültem volna. Neonok az utcán, ilyenek... nekem ez valahogy japánosabbnak hat.
Olvastam az operátorokról is pletykákat, a defender elvileg kap egy repülő drónt, az attacker pedig egy gránátot ami átviszi a megerősített falat, kvázi egy semi-thermite. De remélem egyik sem igaz, elég fantáziátlan lenne.
-
L_YKing
addikt
válasz
kovimester #1541 üzenetére
2 nap 7nap stb...
-
kovimester
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #1536 üzenetére
Én ugy tudom vagyis saját magamon tapasztaltam hogy 2x elég is rankeden..
De azt gondolsz amit akarsz.
De a kérdésre még választ se kaptam, hogy hogy lehet ezt kiiktatni vagy szolni hogy ez nem ugy van ahogy elgondolják.....Mert mi lesz a kövibe madj eltilt 20 nappra??
-
Zedz
addikt
válasz
Karesz0995 #1539 üzenetére
Közben találtam egy ilyet.
-
Zedz
addikt
válasz
gyurkikrisz #1521 üzenetére
A videó sajnos nekem elérhető, nektek még igen?
-
L_YKing
addikt
válasz
xPraetoriaNx #1536 üzenetére
Leragdtam az xboxnal srry..
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
L_YKing #1535 üzenetére
És vegye meg mégegy példányban a játékot, vagy ezt hogy gondoltad?
Mondjuk nekem is gyanús az "alapsztori"... Igen, ismerem azokat a retardokat akik azt csinálják amit ő is mond, de ugyanakkor nekem valahogy sose ugráltak annyiszor a képembe, hogy TKban-t kapjak... Sz'al ez így nekem kicsit szaglik.
-
L_YKing
addikt
válasz
kovimester #1534 üzenetére
Csinalj uj accot amig le nem jar a ban.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Karesz0995 #1533 üzenetére
Könyörgöm szerinted ha lövöm az ellent és direkt 2x ugyan az az ember ugy bele sétál, hogy rám néz akkor ??????? Erre mi a válaszod.
Az meg tutti ha 24 órás eltiltás lesz megyek a supporthoz azt elküldöm öket szépen!!!! -
Karesz0995
tag
válasz
kovimester #1532 üzenetére
Nem tudom te hogy játszol, de ha 24 órás eltiltást fogsz érte kapni akkor azt már nehezen hiszem el hogy a csapattársaid hibája. Amúgy meg ne lőj olyan valakire akit csak akkor tudnál eltalálni ha megölöd a társad pl.
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Kérdeznék olyat hogy egy a hulladék teamKill bannt lehet valahol "felebezni"???
Hála istenek a kisfiuk azzal szorakoznak hogy direkt bele sétálnak a lövésbe és igy TKnak száolja ez a kiválo"anszar" játék!.
Vagy elérünk oda hogy az ilyen jó képpeségű emberek miat madj 24 órát várjak.
Várom válaszokat.
U.i: kiméljen meg mindeki atol hogy "ne löj meg stb..." -
Sareth
senior tag
válasz
Bjørgersson #1526 üzenetére
.
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1526 üzenetére
Jó lenne egy 5. ember már.
-
Bjørgersson
félisten
Rony? Sareth? Este kire számíthatunk?
-
L_YKing
addikt
Xboxra es Ps4re ma adtak ki az updatet mar toltheto es frissitheto, tesztelem is.
-
xtro
aktív tag
Valaki nem tud egy linket a leakelt japan mapról redditrol leszedték :/ és nem találok
a videó kéne a képeket láttam. Am a map nem jön be annyira :///.
-
Rony949
őstag
Most vettem rá magam hogy ismerkedjek egy kicsit a shotgunnal. Eddig inkább gépfegyveres voltam. Hiba volt. Legszarabb fegyver az egész játékban.
Rámegyek IQ-ra és meglövöm a testét KÖZVETLEN KÖZELRŐL és csak fél HP ment le. Ez egy vicc. Még ha 3-as armor-ja lett volna azt mondom oké, de ez egy rohadt IQ volt 1-es armorral, elvárom hogy ilyenkor megdögöljön, vagy legalább földrekerüljön. Nem.....50 HP. Ubisoft, a rohadt anyád!
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg ennyire zavaró volt, hogy törölni kellett? Neked is csak a törlés megy, mint a többi topikgazdának? Erre lett kitalálva a kurva off topik, ráadásul Siege-dzsel kapcsolatos lett volna a kérdésem. De ez persze a topikgazdákat nem érdekli, csak legyen meg a napi törölt hozzászólás.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1496 üzenetére
De tényleg....
én se örülök neki, de össze-vissza érek rá, így nehéz lenne alkalmazkodni bárkihez is
-
Rony949
őstag
Twitteren most posztolták ezt a képet. Ez most az új, japán operátor lenne és az új pálya?
(vagy ez most a Jäger, de akkor mit keres attacker pozícióban? Nem értem.) -
Rony949
őstag
Ez átszámítva 4-től 8-ig fog tartani. Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest