- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- AMD FX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Hat ez krva jo lesz!! Lehet menni r6 genyot venni...
-
gyurkikrisz
őstag
LUL Deagle OP
ezek a ruhák meg mik?
-
Mister_X
nagyúr
Úristen, az az utolsó menet
-
FST200
tag
volt valakinek olyan problémája hogy skype indítás után fullscreenbe nem indult el a játék ,csak ablakban
?
-
Bjørgersson
félisten
Rony gyere, ments meg minket!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx #1691 üzenetére
Annyira nevettem a saját hülyeségemen meg a helyzet komikusságán, hogy elfelejtettem rátenyerelni az "xbox record that!" gombra és előbb küldtem egy üzit az illetőnek (semmi offenzív nem volt benne, természetesen). Ő elvileg nem töltött fel videót
Majd otthon meglesem, hátha rögzít magától is a gép bár nem tudom. Mondjuk emiatt izé az Xbox, PS4-en negyed órát rögzít a cuccli.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #1689 üzenetére
Egyébként éjjel megvolt az eddigi legviccesebb self-facepalm élményem:
Dostoesky secure, támadok, konténer abban a wtf vasutas-kandallós szobában: 5vs4 volt, mindenki a falon lógott vagy a másodikon volt, én IQ-val drónoztam a kandalló túlvégén lévő szoba mellől (lépcsőház mellett ütöttem egy lyukat és kapott a Docjuk egy fejest előtte). Mielőtt eleresztettem a drónt, körbenéztem, minden ajtó barikádozva volt. Szobában volt még három ellen, a negyedikkel nem találkozott még senki. Visszaváltok, előttem volt Smoke és kaptam a shotgunos áldást fél méterről.
De az a killcam: odaosont a sarkon keresztül, majdnem lőtt, de látta, hogy drónozok. Képzeljetek el egy IQ-t, aki sarokban állva (nem gugolva vagy hasalva) bele van buzulva a telefonjába és 3mp-ig ott áll vele szembe egy Smoke arra várva, hogy zsebre tegye a mobilt
-
L_YKing
addikt
November 12-13 9AM EST Rainbow six siege Pro League Final. Nézzétek, szerintem hatalmas meccseknek nézünk elébe.. Beszéltem pár amerikai döntőssel és mocskosul készülnek rá (xbox one). Hajrá Európa, remélem egyszer csak sikerül behúzni a döntőt.
-
k-adi
nagyúr
FREE WEEKEND 2016. NOV 10-13
Haven’t had a chance to experience the tactical action in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege? Now’s your chance! Try the game now for FREE and play all weekend from November 10th-13rd. Unlock the game and you’ll keep all your progression and privileges!
Tune in on November 12th for teaser Dev panel, and don’t miss the full live demo revealing the Red Crow map and operators on the next day during the PC & Xbox One Finals.
-
Rony949
őstag
válasz
theballa32 #1683 üzenetére
PC-n semmi ilyen nem kell. Csak internet. PC masterrace!
-
theballa32
tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Megvan nekem a játék Playszation 4-re ,de Ps plus nélkül nem megy a Lone wolf,de ezért most nem vennék rá előfizetést.Pc-n nem kell semmi,csak netkapcsolat?A válaszokat köszönöm
-
SenorDave
tag
-
xtro
aktív tag
válasz
vegitossj7 #1676 üzenetére
(
)
-
horvi0813
tag
válasz
L_YKing #1673 üzenetére
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni vagy sokkal jobban késleltetitek vagy csalnak.
Serenity17 streamjében is rengeteg ilyen "csaló" van és meg is írják neki h nézzük a streamet köszi stb...
De Serenity is mondja h ő már leszarja nem lehet vele mit kezdeni ha valakinek ez jó akkor hajrá. -
L_YKing
addikt
válasz
xPraetoriaNx #1672 üzenetére
Ugye tobb korosztaly is csatlakozott, 10evesektol a 40+ -ig most ugye mondanom sem kell, hogy a 15 evesktol ugy nagyjabol felfogtak ezt - hozzateszem volt aki 24 evesen sem fogta fel - es csak a kisebbekkel volt problema. Direkt beleirtuk a szabalyzatba , hogy nem szabad mert ugye spectatorkent neztuk a meccseket, figyelve, hogy ne glitcheljenek, bugoljanak stb... Erre fel streamet nezik es annyira lathato, hogy megall majd ra 10mp-re egy az egybe ugyanoda megy ahol eppen az ember van/volt.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
L_YKing #1671 üzenetére
Igazából ha már így lett megoldva, akkor inkább "mindenki cheateljen", mert ha mindenki csinálja akkor az fair. Ha csak egy csapat csinálta volna akkor az unfair lett volna.
Mondjuk tbh gondolhattatok volna arra, hogy lesznek ilyenek... Vagy ha már tudtátok, hogy "technika hiányában" csak 15 mp lesz a delay, akkor csinálhattatok volna úgy, mintha nem csak annyi lenne, és akkor nem jutott volna eszébe senkinek, szerintem.
-
L_YKing
addikt
Muszaj lesz leirnom sracok: Haverokkal xboxon csinaltunk egy bajnoksagot, csak egy ilyen alapot minden nyeremeny nelkul tet nelkul, hogy megnezzuk hany magyar jatszik (kesobb ha nagyobb erdeklodes van ra akkor nyeremennyel is mehetne). Esl beallitasokkal ment az egesz es streameltunk is minden meccset ahogy azt a tcr6 oldalan meg is beszeltunk. A problema ott kezdodott, hogy sajnos nincs avermediank amivel tudnank gepre kuldeni a 'kepethangot' es kesleltetnenk a streamet (igy maximum 15mp-es kesleltetes volt/van), na most jon a kerdes: szerintetek hany ember nezte a streamet mikozben jatszott ezzel elonyhoz juttatva a csapatot? (Szabalyzatban leirtuk, hogy tilos a meccs alatt a streamen lenni)
Ez csak a szerencsetlen magyarokr csinaljak vagy mi a f@#;&*!,×,_?? -
Mister_X
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1669 üzenetére
Ha gondod van a topicgazdával (nem úgy végzi a dolgát, ahogy "kellene"), akkor azt privátban szokás vele lebeszélni, vagy szólni a modkerben.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1667 üzenetére
Duplikáció volt, felesleges komment ahogy a te kommented is most, de reagálok rá hogy lenyugodj.
(a topikban ez volt a 2. moderálás, azaz nem "minden második", szóval ne ess túlzásba)
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg ennyire fontos törölni minden második hozzászólást? Zavarnak szerinted bárkit is? Nem kell ennyire túlzásba esni, elférnek, arra lett kitalálva a fórum, hogy emberek beszélgessenek egymással.
A topikgazda nem moderátor, hanem egy olyan személy, aki
- szívügyének tekinti az adott topikot, otthonosan és nap mint nap mozog benne,
- a topik témájához hozzáértő,
- fejleszti a Topik Információs Rendszert az adott topikban,
- és néha, tényleg csak néha, ha valóban szükség van rá, akkor durva hozzászólást, hirdetéseket, egyebet töröl, vagy a moderátorok segítségét kéri az elszabadult indulatok féken tartásában.Ezt olvasgasd...
-
Rony949
őstag
Egy kis korai magömlés a következő DLC megjelenése előtt.
Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Operation Red Crow Hibana Operator Preview
-
Karesz0995
tag
Amióta van impact gránát, mindig is 3 kellett egy full hp-s shieldbe. Ez a videó is a patch után került fel nem sokkal. Belegondolsz logikus is a 3, így is elég nehéz pajzsossal játszani, nem nehezítik direkt tovább azzal hogy smoke 2 pokélabdával ledob és már halott is vagy, míg neked csak egy pisztolyod van.
vegitossj7: De ledobja 2 impact-el és nem hal meg. Nem látom hol bukik meg az én állításom.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Karesz0995 #1657 üzenetére
Aszonta a tag, hogy 42-t sebzett. Már itt megbukik.
-
Rony949
őstag
válasz
Nyilván ez armortól is függ. Minden operátornak másmilyen armor védelme van.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Lehet akkor mostanában patcheltek valamit, mert eddig nekem mindig elég volt 2db impact gránát mindenkihez.
-
Karesz0995
tag
válasz
vegitossj7 #1655 üzenetére
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
vegitossj7 #1655 üzenetére
1
-
vegitossj7
addikt
válasz
Karesz0995 #1653 üzenetére
2
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #1653 üzenetére
?
-
Rony949
őstag
válasz
samphone #1643 üzenetére
Falak, padlók és csapóajtók kirobbantására általában. De nekem egyszer sikerült 2 darab gránáttal leterítenem a Blitzet. Nem tudom hogy teli élete volt-e, de bevált.
De a lényeg hogy emberölésre alkalmatlan, a kill csak akkor jöhet össze impactal, ha nagyon alacsony élete van az ellenfélnek és ha pont ott robban a gránát ahol az ellenfél is. Egy kicsivel messzebb van és már nem is sebez egyáltalán.
Úgyhogy főképp rombolásra van. A shotgunt helyettesíti.
-
samphone
tag
Impact grenade mire való?
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #1641 üzenetére
Jo hat pchez kepest nyilvan..
De ezt osszehasonlitani eleg nagy "baromsag". Pc pro league eleg beteg de a box sem rossz. -
Karesz0995
tag
válasz
L_YKing #1636 üzenetére
Hát ESL PC Pro League.
De az már más kategória, nekik munka, nekünk szórakozás. Amúgy nem lenézni akartalak, csak miután hozzászoksz a pc-hez, a konzolos játékmenet elég lassúnak tűnik. De hogy valami konkrét példát is adjak, szvsz ez a srác az egyik legjobb játékos.
-
-
L_YKing
addikt
válasz
Karesz0995 #1635 üzenetére
Konzolon egy kicsit azert nehezebb ez. Bar diamondok ellen volt mind szoval annyira nem szar. Kivancsi lennek pc-n mi szamit hu de jonak.
-
Zedz
addikt
-
-
L_YKing
addikt
Server bibasz 14:00-tol 17:00-ig.
-
Mister_X
nagyúr
Hogy a vérbe ne lenne, én lennék a "guy who dies first but saves the match in overtime matchpoint"
Ajándék meg jöhet bőséggel.
YT + Twitch link ezek után minimum.
#végyegykonzolt - Magyarország félhivatalosan is Xbox többségű és most jobbnál jobb konzolcsomagok vannak (ha úgy számolom, nekem 70000Ft volt egy vadiúj Slim).
-
Mister_X
nagyúr
Miii, munkaidőben? Legalább céges gépről vagy tableten, mint én?
A fentiekbe is bele fogok lesni, de mostanában nem szoktam olyan sokat tecsőt nézni, én is inkább játszok.
@Zedz: szerintem igen, csak sajnos a lehető legelb@szottabb időben adták ki, egy fősorozatbeli BF és CoD közé pont. Én imádtam az első részt, ahhoz képest kisebbek, de átláthatóbbak a pályák és nem félistenek a titánok.
-
Mister_X
nagyúr
Nekem meg meg kell vennem újra a Season Passt, mert Xboxon nincs meg
Bár "sebaj", mert egyelőre Titanfall 2-re vagyok ráfüggve és még nem találtam játszópajtásokat magamnak boxon.Amúgy rájöttem, hogy a Recruit mekkora arc, gyakorlatilag fel lehet szerelni bármilyen alapfegyverrel és lehet nála C4.
@Sareth: ha már videók, Teo csatornáját szoktátok nézni? Én szakadok
-
Zedz
addikt
Fiú pokétréner, lány pokétréner.
Én meg csak ülök itt és siratom a kihagyott lehetőséget. -
k-adi
nagyúr
Köszönjük, elég lesz. Rony949 kommentjét hagyjátok figyelmen kívül, hülyeséget írt, ne offoljuk a topikot.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Mister_X #1601 üzenetére
Illetve Ázsiában a szemműtét és hozzá egy kis orrigazítás mindennapos. Olyan szinten alap dolognak számít, hogy olyan profik már ott a külön erre szakosodott sebészek, hogy szinte észre sem lehet venni, sőt egyáltalán nem. Egy kis nyissz-nyassz és máris kétszer akkorának tűnik a szem. Főleg Dél-Koreában.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Rony949 #1593 üzenetére
Egyetertek az elottem szoloval. Nem minden japan lanynak kell vagott szemunek lennie, mert a valosagban sincs igy. Ha Hibana (tuzvirag) nem japan, akkor az alabbi lanyok sem: [kép], [kép], [kép], [kep]
Tovabba Hibana egyik szuloje lehet nem japan, de ettol o meg japan marad. Ahogy a volt baratnom se volt kevesbe magyar attol, hogy az apja portugal.
Japanokat eleve baromi konnyen el lehet kuloniteni a tobbi azsiaitol: a boruk sokkal feherebb, szemuk nem feltetlenul vagott, arcberendezesuk is "nyugatiasabb". Mindezt azert, mert Japan oslakosai feher emberek voltak (ainuk) es az evszazadok alatt keveredtek a genjeik - ezert is lehetseges egyebirant, hogy egy felver japan lehet akar szoke haju is, mert a japan gen kevesbe dominans, holott genetika torvenyei szerint a sotetebb szem- es hajszin a dominansabb.
Ennyi a mai antropologia lecke.
(ekezeteket valamiert nem akarja bevenni a rendszer...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest