-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #5296 üzenetére
Ezért nem játszottam soha...
-
gyurkikrisz
őstag
[link] ez kinek lesz jó?
-
gyurkikrisz
őstag
Kezdőként nem biztos, hogy a legaimorientáltabb, pályaismereten alapuló operátor a legkifizetődőbb.
Ha normál verziód van, akkor igazából szerintem bármelyik operátor jó lehet, nem azon fog veszni a meccs, hogy kit választasz. Ha pedig nem tetszik az aktuális operátor, néhány meccs után vehetsz is következőt, nem nagy veszteség, úgyis meg kell venni az összeset.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
atainprison #4555 üzenetére
Például azt, hogy neked tök mindegy, hogy P2P vagy központi szerveren átmenő a voice chat a játékban. Satöbbi. De persze egyszerűbb fikázni másokat, mint gondolkodni ahogy látom... Gratulálok
-
gyurkikrisz
őstag
chatet nézzétek
magyarok mindenüttt
-
gyurkikrisz
őstag
lol. never go full retard.
de azon kívül, hogy elmarad a content, még képesek voltak felhájpolni egy seasont, ami abból áll, hogy végre összehoznak egy normális játékot. és ezt úgy mesélik, mintha valami 2020-as technológiát hoznának be. 5 perces beszélgetés volt arról, hogy egy csomó dolog végre nem P2P lesz. WOW.
inkább maradtak volna csöndben, és nem ilyen szánalmas módon próbálnák kommunikálni, hogy milyen jó lesz nekünk, hogy nem lesz normális season. normális esetekben ezeknek a fixeknek nem a content helyett, hanem a content mellett kéne jönnie.
de ha nem is új operator jön, akkor legalább a meglévőket buffolhatnák/nerfelhetnék valamilyen módon, csak ne olyan retardált módon, mint amit Blackbearddel (az ADS-e shield nélkül is lassú), vagy Glazzal tettek (továbbra is átlát a füstön, tulajdonképpen ugyanaz van mint BB korai időszakában, ha ránézel, biztosan halott vagy)
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #4205 üzenetére
szerintem elég alapvető, hogy egy játék nem hemzseg az alapvető hibáktól, rossz hitregtől. Nagyon jó, hogy ezt másfél év után olyanná teszik, mint aminek kéne lennie, de minimum a tartalommal párhuzamosan kéne csinálni, nem pedig helyette, főleg úgy, hogy egy héttel a season előtt bejelentik, hogy mi is van. senki nem tudta februárban, hogy 3 hónap csúszásban vannak?
-
gyurkikrisz
őstag
Azért elég szánalomra méltó, hogy másfél év után bejelentik, hogy na akkor most tényleg olyan játékot faragunk ebből, mint amilyennek kiadáskor lennie kellett volna. Ennek örömére eltolják 3 hónappal az új operátorokat, és egy mapot ki is hagynak. Season Pass tulajokat azért megkérdezném, hogy mit gondolnak erről. Ami mondjuk egy operátorokon, és azok képességein alapuló játéknál több mint gagyi.
Persze mit is várunk attól a Ubisofttól, akik olyan brilliánsan buffolták Glaz-ot, hogy a Pro League abból áll, hogy juttassuk Glazot minél jobb pozícióba, dobjuk le a füstöket, és várjuk, hogy szerez 1-2-3 entryt.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
gyuribácsi88 #4166 üzenetére
Magában is eléggé tud tiltelni, ha majdnem egyből megölnek, nem kell ahhoz 12 évesen toxicoskodni. Meg azért az is elég jó tud lenni, amikor az ellenfél Thermite-ját szeded le, de egy 5v4 helyből sose gáz szerintem.
De mint szerintem már írtam, ha az ember nem olyan mentalitással áll oda, hogy na én most ha esik, ha szakad megölök valakit, akkor alig hal meg. Pölö próbálsz annál kreatívabban pozícionálodni, minthogy a barikád töréséből nézel ki közvetlen az ablak mellől, vagy az első elhibázott lövések után egyből lelépsz. Mert ha nem drónoztak ki, akkor egy kis ideig nálad van az előny, mert én még nem láttam olyan embert, aki egyszerre 3 potenciális ablakra tökéletes célkereszt elhelyezéssel tart rá, abban a pillanatban, amikor kilép a fedezék mögül. Tudom, ki kéne jutni bronzból
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Mister_X #4157 üzenetére
De amikor az épület felé közelítesz, továbbra is kaphatod az égi áldást. Club House-on pölö szerintem a Main Gate a legrosszabb ilyen szempontból, mind garage, mind cash room, mind bedroom, mind gym, mind bar felől kaphatod az ólmot.
gyuribacsi: nem retardáltba' kell tolni, és úgy viszonylag hatásos. Az elmúlt két napban kb. egyszer sem haltam meg spawnpeek közben, mindenki elfoglalt lehet 100x spottolni minden defendert az objektíven a drónjaival. Ha látom, hogy valaki keres, akkor egyből lelépek, ha valakit nem találok el, akkor szintén.
A másik ilyesmi a spawrush, amikor kifutsz a támadókra, mindenki csak sprintel az épület felé, észre se veszik mi van. Bank ilyen szempontból szörnyű, mind a 3 spawnjára ki lehet futni kis erőfeszítéssel, biztonságosan visszatérve. -
gyurkikrisz
őstag
Spawnpeekről/spawnrushról kinek mi a véleménye? A napokban kezdtem el őket használni, és ha nem is ölök velük, akkor is sok HP-t le tudok vinni velük, szerintem nagyon hasznosak. Gold rankeden leginkább low risk - high reward műveletnek tekintem őket, szerintem simán megéri vállalni a kis kockázatot.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
DiamondBack #4048 üzenetére
Viszont ha más játékkal játszol, akkor érdemes lehet megtartani, GTA-hoz például nagyon passzol
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #4036 üzenetére
Kedvenc játékosfajta, aki elviszi a defusert, aztán ott kell neki könyörögni, hogy tegye már le, mert bent állok az üres bombsite-on. Vagy amikor inkább rámegy az utolsó ellenségre, mint hogy letenné azt a retkes defusert, és megvárná, hogy az sétál bele a célkeresztjébe.
Az egyetlen játékmód, ami nem egy team deathmatch, és mégis mindenki annak hiszi.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #3988 üzenetére
De nem mindenki úgy ül le a játék elé, hogy na akkor én most ha belehalok is megynyerem ezt a meccset, és csak olyan operátort hoz, akivel "halálra unja magát", minthogy szórakozzon. Továbbá rankedben úgyse tudsz olyan szinten együtt dolgozni, hogy 5 "hasznos" operátor kötelező legyen...
-
gyurkikrisz
őstag
Ebben igazad van. Viszont egy meccsen, ahol mind a 9 kört lejátszák, igazán nem kéne Glaz-t okolni. Például ha már harmadjára füstöli el valaki az objektívet, akkor igazán nem kell megint beletunkolni. Satöbbi. Illetve mindenkinek ugyanannyi esélye van Glaz-t hozni, amikor ők támadnak, és a másik csapat véd.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #3871 üzenetére
Majd legközelebb
-
gyurkikrisz
őstag
Az eredeti kérdésben is benne volt, hogy az ACOG-on kívül. Amúgy meg Mira Vectorjára tedd már fel nekem az ACOG-ot. Lehet, hogy spinbotolsz, de ilyet még a te hackjeiddel se lehet csinálni
Jó látni, hogy követed a téma menetét, ismered a fegyver attachmenteket, és nem is vagy toxic.
-
gyurkikrisz
őstag
Casualból akármikor ki tudsz lépni, nem feltétlen az Ubisoft hibája. Ahogy észrevettem, a meccs végén már nem keres társat, lehet ezért maradtak 4v5-ben. Viszont szerintem túlságosan idegesíted magad a játékon, főleg, hogy csak Casualt mész. Ha még rankedben történt volna ez, akkor azt mondom rendben, de casualba az emberek nagy része röhögni/szórakozni jár, nem kéne ennyire komolyan venned azt a játékmódot.
-
gyurkikrisz
őstag
Defenderben pedig Pulse-al vagyok így. Nagyon mókás vele játszani, főleg amikor falon keresztül adod be
.
Nekted ki a "mainetek"?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bjørgersson #3262 üzenetére
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
xPraetoriaNx #3211 üzenetére
bombánál, vagy akár secure-ban is hasznos tud lenni, hogy egy tüzes nyíl x ideig le tud zárni egy szobát, a füsttel egyetemben.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
atainprison #3128 üzenetére
Előtte lődd ki a uplay klienst, csak akkor megy.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
atainprison #3119 üzenetére
átmész a fal másik oldalára, és kiütöd/kilövöd.
XD
-
gyurkikrisz
őstag
A déltuáni ACOG témához. [link] Elég nagy méretű kép
Meg lehet nézni, hogy hányszor hoztak nem ACOG-ot olyan fegyveren, amire ACOG-ot is lehet tenni. "No skill" "szart"
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #3011 üzenetére
az valóban reprezentatív, hogy 2000 ember (feltehetően köztük sok noob) mit csinál.
az pedig megmagyarázhatatlan számomra, hogy attack-ban hogyan campelsz egy shield mögött acoggal.
aki pedig ekkora peeker's adventage-el, ilyen kiterjedt pályákkal, fragekkel, flashekkel, smoke-okkal, drónokkal nem képes egy campelő ellenfelet eltávolítani... az meg is érdemli.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #2996 üzenetére
ugyanezt meg tudom csinálni holoval is... gondolom ezt is a konzolos metából szűrted le, ami megmaradt olyan szinten, hogy nem ads-elsz, csak spray&pray.
előbb még a macro volt sátán szüleménye, most meg a szögek lefogása. komolyan mondom, mindjárt kitaláljátok, hogy az elsődleges fegyver is köcsögség, csak a pisztoly.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bjørgersson #2957 üzenetére
Ha a Siege elfut a gépén, akkor a Steam már nem oszt, nem szoroz, hogy fut-e. De egyébként az olcsóság miatt szerintem is jobb a UPlay-es.
-
gyurkikrisz
őstag
Milyen játékmód kéne? Teljesen elég az a 3 ami most van. A cs is képes volt tizen+ éven át fennmaradni 1 (najó, 2) játékmóddal. Ennél csak kevésbé lesz kompetitív tőlük a játék.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #2862 üzenetére
+1 Valk ellen lehet hozni IQ-t, Tatcher-t, vagy csak ki kell szúrni a kamerát, Hibana ellen Mute/Bandit, ha még nyitást is csinál a falon, azon továbbra is ki lehet lőni, esetleg roamingolni, Mira ablakát is ki lehet szedni egy Twitch drónnal, utána pedig megnézem azt a Banditot, aki továbbra is ott marad trükközni.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #2852 üzenetére
Ha nem hoznak be mégegy olyan operátort, akinek nincs konkrét countere (lásd BB), akkor ezzel semmi baj nincs. Persze, lesz mindig használhatatlan szemét, de az az alap operátorok között is akad.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Karesz0995 #2820 üzenetére
Capitao vagy 3 másodpercig sorozta Smoke-ot, majd Smoke okosan kihasználva, hogy Capitao egy tárból nem volt képes ellőni, ráfutott shotgunnal. Nem való erre a pro jelző.
-
gyurkikrisz
őstag
De akkor ki a kezdők operátora? Map ismeret nélkül recruittal sem tudsz semmi jót csinálni, nem tudod mit kell nézni, akár az objektíven campelve sem. De amilyen szinten megy a ranked, nem hiszem, hogy szükséges ESL szintű kamerákat dobni. Persze egy emelkedett szintű játékban van értelme az ilyen kijelentéseknek, de rankedben nem az lesz a döntő tény, hogy te most milyen extrém kamerát tudsz dobni.
-
gyurkikrisz
őstag
köszi, hogy funkcionális analfabétának nézel, tényleg. tudom, hogy a black eyeokról beszéltél. de ha egyszer cam spotokra dobod őket, amik mindenki számára elérhetőek (mert ugye nem csak te tudod megnézni a "10 coolest Valkyrie camera spots on Border" videót), akkor nyilvávaló az ellenfél számára, hogy hol vannak.
-
gyurkikrisz
őstag
Persze. És ameddig nem néztél végig 20 órányi oktatóvideót, addig el se indítsd a játékot. Olyan rankokban, ahol játszani fogsz elsőként, a józan észen kívül semmi más nem kell. Vagy még az se.
"Sledge = tudni kell melyik falat érdemes" - lul, 25 ütéssel az egész pályát szétszedheted, nagyon fontos a jó spotokat megtalálni.
"Hibana = tudni kell melyik falat érdemes" - egy objektívre nyílót, de leginkább trap door. 100 óra játék alatt erre se jössz rá.
"Valk = cam spotok helyeit kell tudni" - kedvenc tanácsom 2017-ben. dobd őket cam spotokra, hogy az ellenfélnek egy tizedmásodpercen se kelljen őket keresnie, mivel ők is ismerik a helyeket.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bjørgersson #2665 üzenetére
Egyébként lehet, hogy dolgozik, csak nem akarja őket egyből kivágni, hogy a cheatet le tudják követni, megvárják amíg eltelik egy kis idő, minden fórumra beírják, hogy ban-safe, és minden kiégett 10 éves letölti, majd jön a bumm egyszercsak, amikor mindenki megkapja a magáét.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
xPraetoriaNx #2636 üzenetére
Viszont a gépekhez úgy általánosságban igen, és az R6-ra is ugyanolyan PC kell, mint máshoz. Semmi értlme r6-ra pc-t venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest