-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ha megveszem a Year 2 season pass-t, akkor megkapom a Year 1-t is? Mert azt úgy látom már nem lehet megvenni.
-
-
tepenzed
őstag
csak az én netemmel van valami vagy tényleg egy hányadék szar az egész? már a második meccsem amit visszahoznánk, erre mikor drónozok, elkezd visszafelé dobálni majd disconnect.
b*sz*m ki az egészet
-
giornalista
senior tag
válasz
PeeterssoN #3288 üzenetére
azzal én is megszenvedtem
-
ZS3NI
őstag
válasz
Bjørgersson #3291 üzenetére
-
minite
tag
válasz
Simán elsőre...
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ne viccelj, az egyik legkönnyebb pálya!
-
PeeterssoN
őstag
Situation: Neutralize Cell
Tegye fel a kezét aki ezt a pályát realistic módban vagy akárhogy végig tudta csinálni 5 perc alatt!Megnéztem videót is. Hát baszki még úgy is toppon kell lenni hogy meglegyen. De azért nem adom fel.
-
tepenzed
őstag
Van olyan csapat amúgy, aki csak casualozik és nem szidják egymást, ha valami nagy failt tol az illető
?
Játszom már 2 hónapja, mindig csak casualt tolok és általában egyedül, mert így nem veszem magamra, ha valaki elkezd szapulni voice chaten, egyszerűen megy a mute
De sokkal jobb lehet csapatban, mikor halál után segít a másik is, hogy honnan jön az enemy, mondjuk nekem még mindig nem az igazi a mapismeretem, ha meglátok egy kamera képet, nem feltétlen tudom, hogy akkor honnan is közelítenek a társam szemszögéből
-
Szigma70
addikt
Üdv mindenkinek
Pár hete játszom a játékkal, célirányosan vettem a nyugisabb játékmenet miatt.
Ps4-en tolom, nagyon nehezen megy a kontrollerrel sok év egerezés után. Nem ma kezdtem a konzolozást sem, de multiban más mint sp-ben a botok ellen.
Nagyon tetszik a game, kicsit az fáj, hogy alig van gyakorlási lehetőség a mappokra, így néha egy egy ritkábban bedobott pályán még elveszettnek érzem magam.inkább csak TH-zok, mert az 5v5 ben nem akarom hátráltatni a többieket, bár néha azért benézek casualra, csak ne lenne ennyi idióta TK-s.
Aki PS-n tolja és nem pro, és nem is hiszi annak magát, hanem csak a játékért játszik, az priviben jelezhetné, jólenne társakat találni. -
xPraetoriaNx
senior tag
Nem mondjátok, hogy ilyen bugokkal adták ki a patchet...?! Úristen...
-
Jee van ilyen topik is, ingyenes 7vege utan haverral megvettuk, nekem is fel kene iratkozni a friends listara.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bjørgersson #3262 üzenetére
-
Zedz
addikt
válasz
Bjørgersson #3260 üzenetére
Lesz benne valami érdekes?
-
xtro
aktív tag
A most kijött update a 2.1.1 vagy mi?
-
Zedz
addikt
Valaki tapasztalt már olyat, hogy Borderless módban fut a játék, és ha mondjuk böngészek a neten közben, akkor a scroll egyszerűen nem működik?
-
Karesz0995
tag
válasz
giornalista #3249 üzenetére
Képzeld milyen jó volt régen, amikor 5 nyereség +1, 1 vereség -1 volt.
Ha egyedül játszol akkor készülj fel hogy így fog változni. Ez a baj a rankeddel, hogy full csapatot bedob olyanok ellen, ahol mindenki egyedül játszik. Így lehet az hogy vannak béna plat, és jó gold játékosok.
-
aerosmith
őstag
válasz
giornalista #3252 üzenetére
Szerintem ezzel meg is válaszoltad, a nyert meccsek számítanak valószínűleg.
Engem berakott rankeden egy négyfős klán mellé, mindegyik körben utolsó voltam de mindig nyertünk, jól fel is tolta a rankomat. -
giornalista
senior tag
kell legyen rank up and down és nincs gond ezzel az ELO-rendszerrel sem. csak ne legyen már minden meccs végén változás a rankben.
plusz jó lenne egy kicsit jobban átlátni, hogy mit is pontoz. egyedül a W/L számít? volt meccs, amikor 0-2-2-vel végeztem, utolsó lettem, de nyertünk, és rank up. máskor pluszos KD, több kill assist, de veszít a csapat és rank down. pedig sokkal jobban játszottam...
-
Dazsar
aktív tag
Engem nagyon zavar ez a vissza fele rangos cucc :S
-
giornalista
senior tag
engem tegnap este megszopatott a játék. Gold 4-ből Silver 4-ig estem, volt talán három vereség zsinórban, meg egy disconnected, ami után négyszer próbáltam újracsatizni, percekig ment, nem történt semmi, végül kiléptem, és beadta a vereséget, mínusz ranket.
erre ma délelőtt összejött egy jó random csapat, nyertünk 4-et zsinórban és újra Gold 4 vagyok
remélem, azért idővel beáll a rank, mert ez így elég idegesítő, hogy minden vereség -1, minden győzelem +1 rank.
-
dandy91
tag
Üdv Mindenkinek!
Csapatot keresek a játék a kezdetektől megvan. PC a platform. Nem vagyok non stop online de elég gyakran játszom. Rangom: plat3 általában mert csak rankedezem. Örülnék egy PH-s 18+ csapatnak én is szintén. -
.LnB
titán
Na volt közös game? Én majd talán ma, de inkább holnap.
-
ZS3NI
őstag
Helló!
Kb 2 hete vettem meg a játékot még tanulom. (Eddig 40 órám van).
Aki akar nyugodtan vegyen fel, tolhatunk pár meccset.
A ranked besorolásom Gold4 lett, kezdőként szerintem ez elviselhető. Ennél csak jobb lesz.
uplay: ZS3NIDDQD
-
BandiHUN
veterán
Aki jól viseli az optimista bénázást,az engem is felvehetne majd, Lorenz0HUN néven futok jupléjen...a második O az nulla,mint még most én
Sok időm sajna nincsen,hétköznap semmi,ma is pl.9ig melóztam.De önmagában jópont,hogy nem ma kezdtem az FPS-t,szeretem a taktikát,és nincs ragequit,nyugis megfontolt vagyok.Prók persze ne várjanak csodákat,1v4 lehozásokat
MÉG.
-
Zedz
addikt
válasz
Bjørgersson #3228 üzenetére
Nem tudom miért, de nekem tegnap óta csak tölt a végtelenbe.
-
Zedz
addikt
Heti küldiket nektek sem tölti be?
-
.LnB
titán
Na kipucoltam az uplayemet. Kb 160 barátot töröltem. És bejelöltem Sareth-et, és elfogadtam tixem-et.
-
CHaooSS
őstag
Másnál is van, hogy foglalás néha bugol? van amikor nem szól a játék és nem is világít, hogy bejött valaki.. utána volt olyan, hogy bementem elkezdte húzni nézem az ajtót közben bent van és hátba lő..
-
demerion
tag
Így két nap játék után nagyjából kezdem megérteni a nagyon alapokat. Eddig nagyon tetszik, viszont vannak még meglepő dolgok. Van valami általános megegyezés mit érdemes előszőr unlockolni? Eddig ATK: IQ, Fuze, Sledge DEF: Rook, Smoke, Kapkan és Castle van meg. IQ viszonylag sokszor jól jött eddig, főleg hogy az esetek felében nem sikerül megtalálni a túszt/bombát/szomszédnénit. És igen, az első casual játékomon sikerült is egyből megtanulni, hogy a túsz és Fuze nem barátok.
Ha esetleg bekerülhetnék az összefoglalóba azt megköszönném. Uplay név: Demerion. Bárki aki játszana egy kezdővel vegyen fel
Általában délelőtt/kora délután és este 11 után vagyok. -
tixem
addikt
Látom formálódik itt a banda, esténként én általában ráérek, aláírásomban ott a nevem, aki gondolja vegyen fel uplay-en.
-
Sareth
senior tag
válasz
giornalista #3218 üzenetére
.
-
Karesz0995
tag
válasz
xPraetoriaNx #3211 üzenetére
Azért, mert már nem jó. Régebben 3-4 lövés a fegyverrel halálos volt, most meg kb 6-7. De még ez után a nerf után is hasznos maradt, a 2 gránát meg füst/tűz nyilak miatt. Gránátok nélkül viszont már nem igazán látom hogy bárki hozná rankeden, köztük mi se.
-
Sareth
senior tag
válasz
.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
bombánál, vagy akár secure-ban is hasznos tud lenni, hogy egy tüzes nyíl x ideig le tud zárni egy szobát, a füsttel egyetemben.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Valaki magyarázza már el nekem plz hogy Capitao mitől olyan jó. Kihagytam egy csomót a játékból, így nem tudom milyen volt fegyvernerf előtt, gránátokkal (szóval nem a "régi idők visszasírása beszél belőlem), de abszolút semmi különlegeset nem éreztem amikor vele játszottam. :|
-
Sareth
senior tag
válasz
Karesz0995 #3207 üzenetére
.
-
Zedz
addikt
.LnB: Figyelj, nem versenyre megyünk, szóval ha nem tudsz a csapathoz beszélni, hanem max chaten infozni, az se baj. Ha hallasz minket, akkor már legalább van egy alapszintű kommunikáció. Mi sem vagyunk minden nap, de ha épp úgy van akkor lehetne tolni egy laza csapatást.
- nincs leave
- alap kommunikáció azért van
- mi türelmesek vagyunk
- PH! csapat azért már illeneSzóval ha gondolod privátban dobj egy uplay nevet, ha hazaérek akkor felveszlek.
Ha 0-10-ben van az ember az se baj, mai napig vannak olyan szar köreim, hogy én se hiszem el.Sareth: Teljesen igazad van, és kicsit ég is az arcom mert szoktalak fent látni, csak mostanában ha játszok akkor az pre-team, és ranked. De lehet a jövőben inkább a PH communityt kellene ismét építeni.
Kezdésnek meg kell győzni LnB kollégát, hogy joinoljon, illetve keresni pár carryt akik megnyerik nekünk a meccset.
Karesz0995: Claymore mindenek felett!
Én még mindig azt mondom, hogy jó a BB, de kezdésnek inkább a Hibana vagy Capitány úr. Esetleg a Buck.... de azt kezdésnek nem ajánlják. Rá kell érezni a b*szógép módra, hogy aprítani lehessen vele.
-
.LnB
titán
válasz
Ferdzsoo #3204 üzenetére
Na ezt se tudtam. Ezért kell még sokat tanulnom. Van olyan operátor is amit nem tudom mikor érdemes használni. A képességek megvannak 90%-ban. De kell még tapasztalat, hogy melyik milyen szituációban hasznos. Thatcher-rel és Twitch-el egy percet sem nyomtam még, pedig ahogy olvasom fontos alap karakterek. A shield-es ellenfelekkel is akad még problémám. Hiába dobom fölé, mellé az impact gránátot, kutya bajuk. C4 kellene ellenük, az meg nincs minden karinál. De láttam csávót aki simán nekirohant a shieldes ellennek és simán leütötte. Olyat sem csináltam még. Aztán jó lenne Pulse-zal is megtanulni agresszíven játszani, mert az nem arra van, hogy ülj egy sarokba aztán pásztázd a falat, jól lehet vele rusholni. Ahhoz meg pálya ismeret kell. De rajta vagyok az ügyön.
Ja! Egyik meccsen olyat láttam, amit még szerintem ti se, vagy csak nagyon ritkán. Egyik csapattársam kb 7-8 mp alatt lőtt ace-t. Sőt. 3 shotgun kill, a maradék kettőt késsel (és nem a földön fekvőket bökte ám le). Csak pislogtam, igaz ahhoz nagy szerencse is kellett.
Nagyon szép jelenet volt.
-
.LnB
titán
válasz
gyurkikrisz #3201 üzenetére
Voltam rankeden az után miután írtam azt a sírós szöveget a kilépkedő játékosok miatt. Nyomtam két rankedet. És tudod mi történt? Mindkétszer kiléptek a csapatomból, ki is kaptunk.
Azóta (jó pár napja) nem próbáltam. Arra gondoltam a következő season-ig nyomo a casual-t tanulásként, aztán belevetem magam a rankedbe.
(#3199) Sareth
Nyuszi vagyok?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest