-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
Kb. 1-1.5 éve abbahagytam ezt az izét, mert rájöttem, hogy még béta állapotban van( pont azután, hogy amikor jó volt a hitreg, majd jött egy patch és utána megint katasztrófa lett).
Kérdésem, hogy milyen állapotban van most. Még mindig konstans 100+ pingűekkel rak össze? Hitreg még mindig katasztrófa?
-
RaGi91
senior tag
válasz
Fitzgerald #5933 üzenetére
Nem. Fekete leves. A játékban hatalmas előny a pályaismeret. Az elején ne kempelj, ismerkedj a pályákkal, mert a tudás hatalom. Főleg ebben a játékban.
Ebben a matchmaking egy kalap bélsár, de komolyan.
-
RaGi91
senior tag
válasz
SüdiLaller #5839 üzenetére
A digis fórumban az elmúlt 1-2 hétben sokan panaszkodnak, hogy packet loss-os a net. Haverom is digis és neki is megszakadozik a játék (igaz nem a R6, hanem a Path of Exile dobálja le). Szerintem annak is köze lehet hozzá.
-
RaGi91
senior tag
Csak nvidia kártyásokkal csesztek ki? Nekem elég régi masinám van (i7 870, R9 280x) és most 2560x1080-ba nem megy 100 alá az fps. Eddig lement 80-ig. Nekem jobb lett, mondjuk ez nem ér lószart se, ha több ezer embernek meg gané.
-
RaGi91
senior tag
Szerintem annyi, hogy ejnye-bejnye Ubifos, hogy hagyják, hogy kipróbálják az emberek a játékot, igaz korlátozott tartalommal.
@Desy Szerintem inkább örülni kéne, hogy egyáltalán bele tudsz nézni, hogy tetszik-e a koncepció vagy sem. Fut-e rendesen vagy nem. Azt kapod-e, amit vársz, stb.
-
RaGi91
senior tag
Én csak annak örülök, hogy a ranked így 1.5 évvel a megjelenés után is még "beta" és, hogy kb 10 emberből 4-nek mindig 100+ pingje van. Nekem is 80, csak tudnám mitől, mikor mindenhol 40 alatt szokott lenni, amikkel játszok. Kicsit zavaró egy olyan fps játékba, ahol rálehelnek a fejedre meghalsz. Itt most a brutális peeker előnyre gondolok. De nem baj, operation "health", akarom mondani "operation vacation".
-
RaGi91
senior tag
-
RaGi91
senior tag
2015/10/28-án vettem az SSD-met. Van rajta több játék is, van kb 30GB szabad hely rajta. Ahol számít a töltösebesség mindig erre teszem. Teljesítmény 100%, kondíció 98%, írott adatmennyiség 12TB. Garancia rá 5 év vagy 75TB írás. Én nem aggódnék. Ha nem torrentezel rá, hanem csak programok/játékok vannak rajta nem lesz gond. Erre való.
Mi a bánatnak SSD, ha nem használod?
-
RaGi91
senior tag
-
RaGi91
senior tag
válasz
Seangaijin #3802 üzenetére
De a videódban ez van írva: "FPS: @1280x720, high 24-28 low 28-36". Uhmm.
Rosszabb, mint konzolon, pedig ez nagy szó
-
RaGi91
senior tag
Én nem véletlenül nem vállalom fel azt(online), hogy Magyar vagyok. CS:GO, League of Legends, R6, For Honor, amikkel játszok. Az egyetlen elfogadható Magyar közösség For Honor-ben van, de lehet azért mert most indult nincs még 3 hete. Ott se jelzem, de ha látom, hogy normális az ellenfél és magyarul írkál nekem, akkor válaszolok. De sajnos a másik 3 említett cím esetén a túlnyomó többség kb. egy szinten van a ruszki,polák kombóval és ezzel mindent el is mondtam
Mindenhol RagacS a nickem, szóval rá-rá kérdeznek, hogy Magyar vagyok-e, de nem szoktam válaszolni.
Persze mindenhol tisztelet a kivételnek, de nekem nem hiányzik, hogy látják azt, hogy én is Magyar vagyok és elkezdenek anyázni, meg picsogni. -
RaGi91
senior tag
Feb 2-től free hétvége megint. Reszkessetek
-
RaGi91
senior tag
válasz
Lézerparaszt #2605 üzenetére
A dokumentumokba a My Games mappán belül is töröld a mappáját. Lehet ott van valami hibás. Töröld ki és hadd csináljon magának egy újat.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Lézerparaszt #2594 üzenetére
Nem ártana, ha közbe látnánk, hogy hány %-on futnak a dolgok. Cpu, VGA-k, Ram. Msi afterburnerrel írasd ki és nézd meg.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Mister_X #1601 üzenetére
Illetve Ázsiában a szemműtét és hozzá egy kis orrigazítás mindennapos. Olyan szinten alap dolognak számít, hogy olyan profik már ott a külön erre szakosodott sebészek, hogy szinte észre sem lehet venni, sőt egyáltalán nem. Egy kis nyissz-nyassz és máris kétszer akkorának tűnik a szem. Főleg Dél-Koreában.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Rony949 #1593 üzenetére
Nem kötekedsz, de megkérdezném, hogy láttál te már egynél több Japán nőt? Nagyon soknak nincs "csík" szeme. Rengeteg 100% japán nőnek szép nagy szeme van és egyre több a Japánban nevelkedő "kevert" emberek száma is, akiknek egyik szülője nyugati.
Előítélet nélkül és némi tudással könnyedén meg lehet különböztetni az ázsiai embereket, akár ország szerint is. -
RaGi91
senior tag
A sokcssillió Dpi csak parasztvakítás. Senki nem használja őket 3000 fölött a kegyetlen nagy jitter miatt. FPS játékra én még 1000 fölött sem ajánlom. Én 400 vagy 800 dpi-n játszok. Ha valaki mégis magasabb dpi-n használja az egerét, akkor is javaslom, hogy az egér NATÍV felbontásának egész számú többszörösére állítsátok a DPI-t (úgy kisebb a jitter).
@sengee A hama nem túl neves márka egerek terén, nincs vele tapasztalatom. Egeres topikba kérdezz rá.
-
RaGi91
senior tag
Az lehet, hogy neked annyi. Nekem is alacsony. De másoknak nem. Ez van. Te is peekelgess, ne maradj sokáig egy helyben. Lehet van kamera, drón, amivel meglátnak és egyből megy a prefire. Mást nem tudsz tenni. Mondjuk segít egy kicsit ha szidod az Ubisoftot, már megszokták.
-
RaGi91
senior tag
Ez kérlek szépen a "peeker's advantage" nevű FPS játékos kifejetés tökéletes példája. Ez a vacak netkód és a három számjegyű ping közös gyermeke. 1 évvel a megjelenés után még mindig nem sikerült olyat látnom, hogy 50 alatt lenne a ping, ami azért egy E-sporttá avatott játék esetén nevetséges. Ez van. Állítólag dolgoznak rajta és javítani fogják a netkódot. Megjelenéskor sokkal rosszabb volt.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Mister_X #1297 üzenetére
Természetesen van PC-n beépített VoIP. Egy TS3 szervert sem bonyolult összedobni a csapat valamelyik tagjának. Én évek óta futtatok egyet a gépemről gond nélkül. Haverokkal ezt használjuk. Ha én épp nem vagyok elérhető, akkor meg addig felmennek valami ingyenes ts szerverre.
A Roadmap szerint a Japán kieg ebben a hónapban várható. Pontos dátumot még nem láttam. Favelát meg rühellem
-
RaGi91
senior tag
Ha ténylegesen jön egy korrekt patch a hitbox/netcode javítására, adok a játéknak még egy esélyt. Hátha játszható lesz!!
-
-
RaGi91
senior tag
válasz
gyurkikrisz #1209 üzenetére
De lassítani fog rajta. Főként eleinte. Roaming ettől függetlenül lesz és kell is, de flankelni óvatosabban kell, nem lehet csak úgy odarohanni.
-
RaGi91
senior tag
Claymore: Kellett valami anti-roaming gadget már. Kicsit idegesítő volt, hogy folyamatosan 2-3 roamer volt, szerintem összességében jó kis változtatás. Kellett már valami változatosság a játékstílusban. Mostmár talán a "siege" része a játék címénak újra értelmet nyer
BB miatt pedig nem kell rinyálni, mocskosul OP volt és ráfért a nerf. Nem tudom, hogy túlnerfelték-e vagy sem, mert én eddig se játszottam vele, de nem is érdekel.
-
RaGi91
senior tag
válasz
daveoff #1060 üzenetére
Én is kikapcsolva játszok, de nem is az itt a gond. Az ubi mentalitásával vannak gondok. Rendre hamis reklámokkal csábítják az embereket. Kiadják a szép trailereket és a végtermék még csak nem is hasonló. Ugyanmár.
Szeretem a játékot, sőt az Ubisoftnak rengeteg jó játéka került piacra, de szerintem ez szégyenletes dolog, hogy így átverik az embert. Ha kiadnak valamit hivatalos játékmenet bemutató videóként, akkor elvárás, hogy a végtermék is az legyen. Ez az én véleményem és mentalitásom az ilyen dolgokkal kapcsolatban.
Nem halok bele, hogy nem ilyen a játék, mint a trailer-ben, mert valszeg én is kikapcsolnám a sok felesleges effektet, de mondjuk, ha a robbantás után keletkező füst nem lehetne kikapcsolható, mennyivel komolyabb lenne a feeling. Ez már megint más dolog. Nem akarok mélyebben belemenni, egyszerűen csak bassza a csőröm, hogy ekkor képmutató bagázs, hogy ezt megengedhetik maguknak. PONT. -
RaGi91
senior tag
-
RaGi91
senior tag
válasz
F1rstK1nq #1052 üzenetére
Tessék, szerintem erre gondolt.
Fogsz is. Sokan háborogtak. Bár megszokhattuk már az Ubitól.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Gomez86 #1034 üzenetére
Az olcsó változat a starter edition.
Egyébként igen ez is egy megoldás. -
RaGi91
senior tag
válasz
Zolbak2107 #1032 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem lehetséges. Az egyetlen megoldás, hogy R6 creditet veszel játékba (bundle-be) és ezzel oldod fel az operátorokat. Nem tudom van-e starter edition tulajoknak olyan bundle, hogy ATK és DEF operátorok. Ha van, akkor azt olvastam, hogy ha veszel egy 4200+720-as pack-ot, azzal ki tudod oldalni az összes alap operátort és kb. ott vagy anyagilag, mintha startert vettél volna. Nézz szét játékon belül a shop-ba, számold össze, mert én nem fogom az tuti
Nem tudom ez az infó mennyire elavult, de mást nem találtam. Esetleg vehetsz még boostert és gyorsabban jön a renown. Más ötletem nincs.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Karesz0995 #1007 üzenetére
Persze, hogy más. Közép távig egész könnyen lehet irányítani a recoil-t. Egy kis gyakorlás kell azért.
-
RaGi91
senior tag
Nekem azért ez a legjobb, mert évekig CS:GO-ztam (még néha játszok), és ott is csak egy piros pötty, vagy csak egy picike kerszt volt a crosshair. Ehhez szokott a szemem, könnyebben megy a headflick. Általába úgyse zoomolva megyek, vagy peekelek. Az én stílusomnak irreleváns, hogy maga a sight tartója mennyit takar ki. Nekem a célkereszt a fontos, hogy jól látható legyen és pici, nem pedig flinces-flancos ide csík, oda csík. Az egyetlen számomra elviselhető orosz sight a reflex lenne, de az meg zöld... Ha fényes helyre nézel alig látszik. Ha pedig angle-t kell tartani, akkor úgy tartok rá, hogy lássak mindenhova.
Egyéni preferencia. Mivel gyors mozdulatokkal játszok, nem pedig "nagyapósan", így a red dot nekem a legmegfelelőbb.
Bocsesz, hogy "lefikáztam" az orosz sight-okat, de ez csak az én véleményem, az én játékstílusomhoz szabva, szóval senki ne alapozzon rá -
RaGi91
senior tag
Az AK igen jó, de a gadget kompenzál...A weapon sight-al pedig nem értek egyet, hogy az a legjobb. Én speciel gyűlölöm az orosz sightokat. Red dot forever!!
Twitch is piszok jó támadó, már csak a famas miatt is
Védőbe pedig szeretem néha elhozni Doc-ot, ha van Rook. 3armor+rookarmor -
RaGi91
senior tag
válasz
Karesz0995 #974 üzenetére
Tényleg egyéni preferencia, esetek többségében úgyis a fejre mész először. Konzolon nem látom értelmét fő fegyveren, mert ott nehezebb fejre rántani, vagy a recoil-t irányítani.
-
RaGi91
senior tag
Ma killcam szerint lábon lőtt egy gyerek és meghaltam fejesre.
The Culling-al szoktam még játszani, peak 700 játékos van online, egy Európai szerverközpont van és 40-es a ping; érdekes. Kizárt, hogy egy akkora cég, mint a Ubisoft nem tudná megoldani, hogy konstans alacsony ping-ek legyenek az egy régióban tartózkodóknak. Főleg, hogy E-sport lett a játékból, ez kérlek szépen szégyen és gyalázat, ugyanis ez a lelke a játéknak, nem a killcam, a class balansz meg hasonlók, hanem az internetes kapcsolat, kommunikáció.
-
RaGi91
senior tag
válasz
F1rstK1nq #955 üzenetére
Talán, mert indulás óta rengeteget javult a játék, sok hibát javítottak.
A ping-et nem értem miért nem tudják rendbe szedni.
Rendre 80-140-es pinggel rendelkezők vannak a játékba és egyedül nekem van 50 alatt. 80 is sok már de 140 az egy fps-be rengeteg. Ha ezt javítják talán én is visszamegyek és többet játszok heti 2-3 játéknál. -
RaGi91
senior tag
válasz
kovimester #873 üzenetére
Nem, ez a játék egy taktikai shooter. Az is teljesen jó taktika, hogy mászkálsz védekezőbe, mert sokszor nem számítanak rá. A háborúba is sokszor használták az úgynevezett "pincer attack" stratégiát, mikor bekerítették az ellenfelet. Az egyik csapattársad elmegy messze a célponttól (legyen az bomba, túsz, konténer) és majd hátba támad, mikor az ellenfél a többiekre fókuszál. Ez a játék nem a kempelésről szól, attól sokkal többről. Majd ha kicsivel több órát beleteszel és egy jobb képet kapsz a dolgokról, majd rájössz
Főleg, ha van egy jó kommunikatív csapatod.
Itt a legnagyobb fegyver a pályaismeret.
-
RaGi91
senior tag
válasz
kovimester #870 üzenetére
to "roam": angol szó, jelentése barangol, vándorol, kószál
Játékokban azokra használjál a "roamer" kifejezést, akik mászkálnak a pályán / "vándorolnak".
-
RaGi91
senior tag
Nem, egyáltalán nem veled van a hiba, én is így vagyok vele. Pont ezt írtam, hogy én is szeretem, csak a hibáit ettől függetlenül még el kell ismerni. Szépen javul a játék, habár ezeket a dolgokat bétában kellett volna javítani.
Ha én lennék egy akkora cég "feje", mint az Ubisoft, akkor több időt adtam volna a bétára és csak később adtam volna ki a teljes játékot.A különbség csak annyi, hogy engem nagyon felhúz, ha a felsorolt hibák valamelyike gyakorlatilak tönkreteszi a játékélményt. Volt rá példa nem is kevés, ezért is hagytam abba egy időre. Most egyelőre még élvezem megint.
-
RaGi91
senior tag
A pinget nem említetted. Szép és jó persze és elismerem, hogy rengeteget javult a játék a lassan 1 év alatt, nem vagyok vak, de sajnos még mindig rengeteg a bug. A wall clip még mindig jelen van, ezt gondolom betudhatjuk annak, hogy sok fal rombolható és nem tudják megoldani. A peeker előny még mindig hatalmas, annak ellenére, hogy sokat javítottak azon is. Megpróbálom betudni ezt az indokolatlanul magas pingnek.
Meglepő módon a hitreg egész jó lett. A hangokkal viszont még mindig nem vagyok kibékülve. Elhiszem, hogy egy zárt térben visszaverődnek a hangok, de ennyire azért nem.
A community pedig egyre rosszabb. Remélem, hogy az ingyen hétvége hatására sokan megvették a játékot és így egy kicsit vegyesedik ez a toxikus közösség.
Ha a pinggel csinálnak valamit, akkor talán már nem lesz arcade lövölde érzése.
Egyébként pedig az, hogy te játszottál már olyan játékkal, amibe rosszabb volt a hitreg, az még nem jelenti azt, hogy itt jó, ill. nem mentség.
A class banalszról az a véleményem, hogy nem is kell őket balanszolni. 1v1-be sok operátor nem bír el a másikkal ez igaz. De nem is kell, mert itt jön képbe a játék taktikai része. Csapatként kell megoldani, információt közölni, ha kell elfutni, csapdázni, meglepni, stb.
A csapatjátékokban, ahol nem ugyanazok a lehetőségek, képességek adódnak minden játékos számára, azoknál lehetetlen tökéletesen balanszolni, mert mindig lesz valami, ami jobb, mint a másik. Szerintem ezeket hívják a jelenlegi "metának", ami általában patch-enként változik. Nincs ezzel semmi baj. Minél több ember van, annál nehezebb eleget tenni az elvárásoknak és ennél adódóan mindig lesznek olyanok, akik sírnak mindenért. PONT.
Ez az én objektív véleményem. Szeretem a játékot, de a hibákat nem tagadhatjuk le azért, mert van rosszabb, ill. nincs más hasonló játék. Itt az a cél, hogy ezeket kitárgyaljuk.
-
RaGi91
senior tag
-
RaGi91
senior tag
válasz
bastya2100 #809 üzenetére
Lehet azért, mert még tart az ingyen hétvége és azt telepítetted. Ha lejár, akkor majd el kell tűnnie, ha mégsem, akkor telepítsd újra a játékot.
-
RaGi91
senior tag
Namost itt azért az is közbeszól, hogy nincs akkora játékosbázis és mivel nincs annyi player, ezért ahhoz, hogy ne kelljen 10 perceket várni queue-ban, ahhoz össze kell dobnia magasabb szintűekkel is. Ez van. Casual-ba nincs gond. Rankeddel még kevesebben játszanak. Annyi szempontot kéne figyelembe venni, hogy jó legyen a MM, hogy túl sok ideig kéne várni egy meccsre. Pont ez volt a helyzet, mikor kijött a játék, hogy mindenki a várakozási időre panaszkodott. Most meg ott van a rengeteg recruit,
@k-adi Hát a Prince Of Persia-val is szegénnyel mit műveltek a Two Thrones után ...
-
RaGi91
senior tag
Aug.1-ig ingyenes a játék, szabadon kipróbálható a teljes verzió.
-
RaGi91
senior tag
válasz
BigStraw #768 üzenetére
Az utolsó értékelhető CoD a Modern Warfare 1 volt. A legjobb CoD pedig a CoD 2. Abba kb 2000 órát öltem 10 éve
Egyébként nekem is tetszene ez a R6, de sajnos Ubiék buták. Erőltetik ezt a fostos UBI SUPER MEGA GAME CLIENT LAUNCHER akármit, mikor ganaj az egész úgy ahogy van. Az meg a másik, hogy egy kliens oldali anticheat bevezetése majdnem egy évükbe telt.
Vicc.
-
RaGi91
senior tag
válasz
BigStraw #765 üzenetére
Én 12 éve PC-n játszok. Egyetlen hátránya a kontrollerrel szemben, hogy nem lehet befeküdni az ágyba, vagy fotelbe. Vannak játékok, amik kontrollerrel élvezhetőek csak. Pl. Devil May Cry, Fighter játékok, Darksiders, Dark Souls stb. De az FPS-eket nem tudnám azzal játszani. Túl sok időbe és fáradtságba telne mire egyáltalán megszoknám és akkor még nem is vagyok jó.
Mondjuk ezek az arcade lövöldék ami konzolokon mennek pl. Cod meg R6 és társai azok oda is valók.
Másra számítottam mikor megvettem a R6 siege-t, aztán csalódtam egyszer, majd megint, aztán bejelentették, hogy jön konzolra is és ott már el is temettem, mert tudtam, ha ebből konzol lövölde lesz, akkor nem lesz komolyabb szintre emelve sem a netcode, sem a hitreg, se semmi.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Karesz0995 #760 üzenetére
Esélytelen átszokni konzolra. Néhány kaland / hack'n slash játékot kontrollerrel játszok PC-n, de még az Alien Isolation is kihívás volt vele, nemhogy FPS-t. Annyival lassabb, pontatlanabb, hogy csak felhúzom magam rajta. Aki ezzel nőtt fel, annak lehet, hogy ez a természetes, de reakcióidőben és pontosságban is ég és föld a kettő. PC forever
-
RaGi91
senior tag
válasz
Bjørgersson #724 üzenetére
Nekem 22,7 GB durván, ulta HD textúra pack nélkül. Azzal nem tom mennyi.
-
RaGi91
senior tag
OP volt tény. Nerfelték, ami következtébe bugos lett. Pontosan azért hagytam abba, mert amint te is jól látod, minden egyes patch után egyre "rosszabb" a játék. Egyszerűen nemhogy javulna, egyre frusztráltabb tőle az ember. Annyi bug, unbalance, stb. van, hogy hihetetlen. A netcode meg röhej.
Mostanába, CS:GO-zok, meg szimulátorozni szoktam a szabadidőmbe. Kikapcsolóni akarok játék közbe, nem pedig a játék hibáival küzdeni.
CS-be meg ott a sok rohadt csíter, ill. a community is hulladék, de őket le lehet némítani és most ez a privát matchmaking javított valamelyest a dolgokon. Meg ott van az ESEA és a FACEIT is. Legalább a hitbox és a latency jó.
-
RaGi91
senior tag
De most komolyan nem értem miért vagy kiakadva. A megjelenés óta arcade szintű a lövölde része a játéknak. Valamit javítottak a hitboxon és a netcode-on, de nem sokat. Sose lesz egy minőségi fps. Az is ezt bizonyítja, hogy konzolra is kiadták, ahol szintén arcade szinten mozog az egész. Hát nem egy CS:GO.
Abba is hagytam kb 2 hónapja. Patch-ek után mindig játszok párat tesztelni, de mindig az lesz a vége, hogy csóválom a fejemet egy-egy "eset" után. Fejbe lövöm, semmi, Ő rámtunkol testre, meghalok egyből.
A killcam is bugos. A rankedről ne is beszéljünk, hogy több, mint fél év után a megjelenéssel "beta" fázisba van.Egyébként pedig mindenki egyenlő esélyekkel indul. Ha neked is szar blackbeard, akkor másnak is az. Alkalmazkodj, vagy hagyd ott a francba.
Mindenki aki ezt a fórumot olvassa tudja, mekkora bughalmaz az egész játék.
Lehet útálni, mert ezt mondom, de ez van. Bánom, hogy megvettem. Nem néztem utána, hogy UPLAY, hiába van steamen. Én hibám.
-
RaGi91
senior tag
2.2 Helyzetjelentés
Játszottam most 4 ranked meccset, jelenleg Gold IV vagyok.
Javították ugye a matchmaking rank szerinti keresését, hogy ne szórja úgy szét a rankokat.
1.meccs: platinum csapattársak, silver és bronz ellen <--WIN
2.meccs: gold csapattársak, platinum 5 fős premade "klán" ellen <--5-4 WIN
3.meccs: silver csapattársak, diamon és platinum csapat ellen <--4-0 LOSE
4.meccs: silver, gold csapattársak (és egy rank nélküli lvl23-as), diamond és platinum csapat ellen <--4-0 LOSE4-ből 3 meccsen a pingem és rajtam kívül még legalább 3-4 ember pingje 120 fölött. Jó esetben 90. Esélytelen.
Az említett ping és a még mindig hulladék netcode miatt simán ellövik a karakterem szellemét, árnyékát, ki hogy szereti hívni. Ott se vagyok de mégis és meghalok.
Legújabb eset, hogy még killcamba is már a fal mögött voltam, de csak megdöglöttem.
Ha a pinget javítanák legalább, akkor annyira nem zavarna az, hogy a matchmaking 4-5 rank-al nagyobbakkal rak össze folyamatosan. De 100 fölötti pinggel esélytelen lereagálni dolgokat.
Majd ha nem lesz BÉTA a játék, akkor visszatérek, inkább megyek CS:GO-zni hackerek ellen, random ruszkikkal. Még mindig kevésbé frusztráló, mint az, hogy a játék a gyökereiben hibás.
Bocsi a hosszú posztért, nem akarom elvenni senkinek a kedvét, de sajnos én pozitívat jelenleg erről nem tudok mondani. Pedig rengeteg lehetőség lenne benne. (Ha nem Ubifos lenne)
-
RaGi91
senior tag
Eddig nem hallottam róla. Én is ma is találkoztam több csalóval is. Most eljutottam arra a pontra, hogy elegem lett a solo játékból, a barátaimnak nincs olyan gépe, hogy tudjunk együtt játszani, úgyhogy megadom én is itt a Uplay nevemet (RagacS_), és aki szeretne addoljon be nyugodtan.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Maxx Jácint #383 üzenetére
Írj az Ubisoft supportnak, márha létezik náluk ilyen egyáltalán és hátha tudnak segíteni, ha nem, akkor valószínűleg buktad ezt a 3 napos boostert, mert elveszhetett valahol a éterben. Sajnos más megoldást nem látok.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Maxx Jácint #381 üzenetére
Belépsz a játékba, a bal felső sarokba rámész a pisztolyra, azon belül BOOSTERS és nincs ott?
Vagy pedig újra aktiválni akarod a játékon belüli Uplay felületen, amit egyszer már aktiváltál kívülről?
Nem értem mi nem megy. -
RaGi91
senior tag
Jó neked, nekem UPC 120 van és folyamatosan magas a pingem. De még a 80 is sok fps játékoknál.
Igazából itt enyhítő körülmény, hogy többnyire lassú a tempója a játéknak, de sokszor, mikor shoulder peekelni akarok, vagy csak gyorsan kidobni egy gránátot, vagy csak baitelni az ellenfelet, hogy "ellője" magát, meghalok...Sokszor elfelejtem, hogy maga a shooter része a játéknak nem egy CS:GO minőségű.
Ez van. Ettől függetlenül nagyon szeretem, csak bőven van még min dolgoznia az Ubisoftnak, csak attól félek, hogy erre nem fog sor kerülni.
-
RaGi91
senior tag
Igen, a "csapat" alatt azt értettem, hogy premade-ek voltak. Sajnos ez ilyen. A matchmaking rendszer össze-vissza dolgozik, és még a ping is pocsék az esetek többségébe. Érdekes steam-en a sokkal nagyobb játékosbázissal rendelkező CS:GO-ban max 50-es a pingem és mindenkié 100 alatt van, itt meg min.80 , de inkább 100. Mert a Uplay NA AZ KELL....
-
RaGi91
senior tag
Lerakod rendesen, rányomsz, hogy vegye fel, mikor a karakter keze hozzá ér, megint megnyomod a csapda lehelyezését (de csak egy pillanatra) és voilá. Bele lehet szaladni, főleg ha valami nagyon egyértelmű helyre van kirakva torlasz nélkül, tehát még csak nem is feltételezed, hogy van csapda.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Dragovich #346 üzenetére
Ha nem roamingolsz, ill. nem vagy biztos, hogy tudsz gyorsan fejest lőni, akkor Főfegyverre ne tegyél.
Ha a fő fegyvereden nincs, akkor a másodlagosra, tegyél nyugodtan (pl. kamerákat, gadgeteket kilőni, hogy ne halljanak). Legalább egy fegyvereden ajánlott az előbb említett okokból (shieldes operátorokon felesleges, emrt azok úgyis úgy közlekednek, mint egy konzervdoboz. -
RaGi91
senior tag
válasz
Ferdzsoo #342 üzenetére
A százalékok azt jelentik, hogy az játékkal játszó emberek hány százaléka tartozik az egyes rankokba. Ezt akarták volna ezzel, kicsit feljebb tolni. Arra viszont már nem jönnek rá, hogy az emberek többsége azért van lejjebb, mert solo playert összedob 5 fős csapattal, silver platinummal, leavelnek, kidob a szerver, stb, sorolhatnám még és így nem lehet feljebb jutni.
Ahelyett, hogy a problémát a forrásnál oldanák meg, inkább a homokba dugják a fejüket és feltolják a rankokat, hogy nekik jobban tetsszen a statisztika. BUTA AZ UBISOFT ÉS NEMTÖRŐDÖM HULLADÉK BANDA! Ennyi, nem lessz ebből e-sport.
-
RaGi91
senior tag
Update patch note-ból:
"Our data tracking shows that the upper ranks (Gold, Platinum, Diamond) are less populated than expected. Therefore, we have reworked how our players are distributed through ranks. This means that many players will see their ranks change instantly after the February 2nd update.
Here’s how it was before this update:
1.17% Copper (1-4)
34.6% Bronze (1-4)
58.8% Silver (1-4)
5.27% Gold (1-4)
0.1% Platinum (1-3)
Less than 0.001% DiamondHere’s the repartition we are aiming for with this update:
15% Copper (1-4)
25% Bronze (1-4)
35% Silver (1-4)
20% Gold (1-4)
5% Platinum (1-3)
0.2% Diamond*Note: Players in Platinum were often matched against Silver players, almost always against Golds and rarely against other Platinums, which gives the impression that matchmaking is unbalanced."
-
RaGi91
senior tag
válasz
varadigabor #313 üzenetére
5 rankedet kell játszani, hogy kapj egy rankot. Utána látni fogod.
-
RaGi91
senior tag
Ja, de normalon csak szaladsz és lősz (max 3 perc egyedül). Komolyabb fokozaton, meg több idő megcsinálni. Idő/reward tekintetébe solo-ba ez a legegyszerűbb. Multizni meg zsákbamacska, mert ha vesztel, akkor szinte semmit sem ad. Ha farmolni akarsz gyorsan, akkor a normal a legegyszerűb, de egyébkén, multizással is bőven elég jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest