- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Karesz0995 #3383 üzenetére
És akkor ha egy adott pontot kell védeni, akkor a támadó csapat fixen mindig ugyan ott spawnol? Casual-ban persze, mivel rankeden lehet választani.
-
Sareth
senior tag
válasz
Bjørgersson #3381 üzenetére
.
-
Zedz
addikt
Arra gondolsz amikor a Shock drón kilőtte az ablakot? Az nem bug, az a játékmechanika része. 1 bug volt az ablakkal kapcsolatban, amikor enem a fal másik oldaláról átütött melee attackkal, és úgy verte ki a palackot az ablak alatt. A drónnal vigyázni kell, az a counterje.
Amiért szerintem jó:
- tömérdek info mennyiség ha jó helyre van rakva
- jók a fegyverei bár a shoti kicsit lassú, viszont nagyot üt
- illetve gyorsan mozog, aki ért hozzá SP-re is viheti.A jó ablakhoz nyilván feltétel a jó map is, de ha ez megvan akkor szvsz 10/10.
-
Zedz
addikt
Már csak a fegyverek közötti eltérések miatt megéri időben elkezdeni velük. Jäger fegyverét pl. mai napig nem szoktam meg.
Mira szerintem meta (vagy már az). Jó az az ablak, legalábbis tegnap nekünk sokszor jól jött. Jackal a klasszikus fun karakter, ahogy azt itt páran megjósoltuk még a megjelenése előtt.
-
.LnB
titán
Bandit és Jäger értelmét tudom. Csak úgy gondoltam eddig, hogy jobbak azok szakavatottabb kezekben.
Nekem ez a két új operátor nem tetszik . Mindenki hozza mert még újdonság. Mira még elmegy. De ez a Jackal, jó ha 4 meccsenként spotol vele valki egyet. Nem látom értelmét, vagyis szerintem van jobb pick is. De a Mira ablak is inkább hátrány szokott lenni, főleg a buggal.
-
Zedz
addikt
Ha nem is spawnkillelni, de alapból jó a Bandit és a Jäger. Előbbi nyilván a Thermite és Hibana miatt. Itt megjegyezném, hogy a legjobb ha nem az elején rakja le az ember a Bandit akksit, hanem ha éppen robbantanák be az adott ajtó. Nehéz megoldani, de ha sikerül, akkor nem csak az ajtót védi az ember, hanem még az enemy gadgetet is tönkreteszi. Ehhez persze ott kell lenni, igazából spawnkillre nem tudsz elmenni Bandittal.
Jäger pedig ugye a Fuze meta miatt lett szintén "meta", a kis pókok elhelyezése után igazából mehetsz vele roamingolni.
tl;dr: spawn kill nélkül is érdemes velük játszani.
-
.LnB
titán
válasz
Ferdzsoo #3370 üzenetére
& gyurkikrisz
Köszi a tanácsokat. ACOG-ot nem is nagyon használtam még. De majd csinálok pár setupot akkor ACOG-gal is. Egyik nap nekiülök, és megcsinálom ezeket a setupokat minden karira: [link]
Bandit és Jäger nem kimondottan a legtöbbet játszott operátoraim. Az elején vagyok még. Például nem tudom, hogy az adott védő pontnak megfelelően mikor hol spawnol az ellen. Ez meg nem ártana ha spawn kill-re akarok menni.Sareth Akartam írni chat-be de már nem tudtam. Nem azért hoztam mindig Rook-ot mert azt szeretem, hanem mert előtte való nap mondtátok, vagyis beszéltük, hogy az legyen alap pick.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
gyurkikrisz #3369 üzenetére
Vagy jagert meg banditot akikkel még sokkal gyorsabban oda is érsz a spotokra... és ugyanúgy van acogjuk...
-
Zedz
addikt
Az is bíztató, hogy tegnap elég sokáig futott 2 csapat egymás mellett. Ha így haladunk lassan összeállhat egy harmadik is, aztán a szerverek csak velünk lesznek tele.
-
.LnB
titán
Az csak mák. Egyszer volt amikor mondtam, hogy "lol miket lövök?!", arra én is azt mondom, hogy na az jó volt. A többi esetben szerencsém volt. Rengeteget kell még tanulnom, és egyáltalán nem vagyok elégedett a teljesítményemmel. De jókat röhögök rajta mikor ezzel viccelődtök.
-
-
.LnB
titán
Nekem is nagyon tetszett. Így még jobban megszeretem a játékot. Na meg a sok röhögés. Bár gond, hogy én nem tudok infózni. De ezzel nem tudok mit csinálni, ez van.
Hétvégén megtanultam, hogy a frost csapdákra illene odafigyelni, és hogy a C4 hatósugara mindig pont akkora, hogy a túszt még épp elcsípi a sebzés.
Volt két csúnya köröm ami bánt, de a rutintalanságomnak írható még be. Szerencsére tanulással könnyen orvosolható. Nem tudom veled voltam e egy csapatban ebben az említett két körben.
-
Sareth
senior tag
válasz
Terminator17 #3353 üzenetére
.
-
Zedz
addikt
Teljesen más az élmény csapattal, szóval aki még nem jött az jöjjön!
-
Sareth
senior tag
.
-
.LnB
titán
válasz
Terminator17 #3350 üzenetére
Akkor adj magadnak valami értelmes nevet.
-
Zedz
addikt
Összerakott csapat ellen összerakott csapatot szokott bedobni. Aztán azok is vagy kilépnek vagy nem.
-
.LnB
titán
Szerintem azon kívül, hogy többen lépnek ki ha full teamet látnak ellenfélnél, ezen túl semmit sem számít.
(#3345) Terminator17 Mint én.
-
.LnB
titán
Lehet volt már itt linkelve, de mivel új vagyok kicsit leesett az állam tegnap mikor néztem.
Serenity17 videója amikor megbeszélik, hogy minden miss shot után kell fordulnia 360°-ot. [link] Nem rossz, hogy már ilyen dolgokat kell kitalálnia ahhoz, hogy jobban szórakoztassa a játék. Elég beteg skillje van a srácnak.
Ő egyébként benne van valamelyik komolyabb teamben? -
PeeterssoN
őstag
Hát ez a terorist hunt lane wolf is elég izmos...
-
Zedz
addikt
A küldetésben oda van írva, hogyha terrorist huntban kell megcsinálni.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Bjørgersson #3337 üzenetére
Ja értem, csak a csapattársak miatt gondoltam, hogy az már többjátékos mód!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
PeeterssoN #3336 üzenetére
Nem. Terrorist hunt = pve, többjátékos mód = pvp.
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
A kihívások érvényesek a Terrorist Huntra is?
Pl.: Nyerj 5x többjátékos módban stb...
Más: Még nem unlockoltam egy operátort sem! Van ajánlott lista kezdéshez? Van 10E pontom és értelmesen szeretném elkölteni. -
.LnB
titán
Mekkora fertő ez a casual mód..
Főleg az után, hogy már játszottunk együtt innen páran. Gyakoroltam volna ma is egyedül, de értelme nincs a meccseknek. Ma szoros meccset nem is játszottam, szinte mindig 3-0 volt vagy nekünk, vagy az ellennek.
Pedig ma este nem leszek közös game-re, egy kis pihi lesz ma.
-
Mr.White
senior tag
IcU klán tagok vannak itt?
-
svajcibanan
csendes tag
[csapat]
Hali!
Nevem : PANDAprraaa gold 2 kiégetnek az emberek akiket kapok no infó troll stb .
Örülnék ha lenne pár értelmes ember akikkel játszhatnék .. -
Mr.White
senior tag
válasz
giornalista #3330 üzenetére
Ez már megjelenés óta ilyen, hozzá kell szokni.
Ha sokáig nem talál meccset, ki kell lépni menübe várni egy kicsit aztán újra keresni.
-
giornalista
senior tag
nálam ma valami botrány a matchmaking...
11 perc után sikerült bekerülnöm egy csapatba, amiből meccs is lett végre. olyan is van, hogy berak egy csapatba, majd reloadolja a neveket és új csapatban vagyok, mindezt akár többször is... ezzel valamit kezdeni kell.
-
Dazsar
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=dzSaK1WDWa8
Remélem látszódik minden aminek kell
Szomorú(
-
.LnB
titán
[link] Olyan egyszerűen tűnik.
-
-
tepenzed
őstag
változtattak a casual matchamkingen? napok óta lvl 100 fölötti, goldosokat kapok, semmi kis szintűt nem rak be, sok sikerélményem sincsen
-
Terminator17
senior tag
este jön vki csapatni ?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #3310 üzenetére
Xbox One-on megvan, néhanapján szoktam játszani. Year one operátorok közül az összes megvan.
-
.LnB
titán
válasz
Bjørgersson #3310 üzenetére
szerintem nem, nincs benne űrhajó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest