- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Premade lobby = 3 perc / round
Random, solo que = 4 perc / roundEz lenne az ideális szabály szerintem.
De ehhez nyilván ketté kéne szedni a MM rendszert ami így sem tökéletes (1 év után se..)Ahogy L_YKing is írta, aki kicsit is skillesebb (najó, nagyon) az simán lehozza 3 perc alatt, de meg merem kockáztatni, hogy 2,5perc is elég ha tényleg összeszokott a csapat és célozni is tudnak.
Nem pöcsölni kell, hanem menni előre és közben kommunikálni! ( 3 assault, 1 flanker, 1 spotter VAGY 3-0-2.. nyilván ez pálya és obj. függő..)
-
L_YKing
addikt
Így már más, mi mindig 5-en nyomjuk, ha meg egyedül megyek szarok bele és csak a killre megyek. Máshogy nem menne a dolog. Ritka amikor látok csapatjátékost egyedül, na őket hívom partyba és akkor makogunk egy jót angolulnémetülmagyarulolaszul..
-
atainprison
senior tag
válasz
L_YKing #1894 üzenetére
Ez mind szép és jó, amit leírtál (és ezek alapján nekem is elég lenne a 3 perc) csak az a probléma van vele, hogy ez akkor működik így, ha 5en csapatban rankedeztek. Ferdzsoo barátommal mi mindig 2en megyünk (nagyritkán van egy 3. is). 2en (+3 random) ez viszont kivitelezhetetlen. És szerintem az 5fős csapatok vannak kisebbségben rankeden, talán ezért is állították vissza 4 percre.
-
L_YKing
addikt
válasz
Rony949 #1893 üzenetére
Dónozod a szobát és mész, mivel többen vagytok fedezitek egymást, természetesen. 2 drónoz 3 megy, vagy fordítva, pillanatok alatt meg lehet nézni ki hol bújt el és akkor 3 rámegy és körbeveszi, de pl.: egy borderen ahol ha fent vannak kb felesleges az alsó felét a "ház"-nak nézni/drónozni mert 2 feljövő lépcsőn clay-t leraksz vagy 1-1 ember fedezi, ha meg csak egy oldalról támadtok akkor elég az egyik lépcsőt nézni nyilván... Persze ez lehet csak a mi taktikánk/gondolkozásunk... Ha Favelát nézem ami jó nagy ismét nem foglalkozok a lenti és fenti résszel mert ott sem tudnak hátba jönni és feleslegesen nem nézem át az egészet hanem fedezem ahol ki tudnak futni vagy hátba tudnának jönni... Clubhaus-on ha lent vannak armory (biohazard). church (hostage) akkor ismét lépcső és létra, ha fent vannak masterbe akkor meg csak hátba és kifutók... Sokszor csak a benti drónozás és a bizonyos pontokhoz való eljutás a léyneges nem pedig az egész épületnek a drónozása. De dülőre úgy sem fogunk jutni szerintem mert én nekem meg herótom van a 4 perctől védekezőként.
-
Rony949
őstag
válasz
L_YKing #1889 üzenetére
"kicsit porgosebb jatekmenet"
Pontosan ez az, ami nem jellemzi a Siege-et. Ha pörgős játékmenetet akarsz, arra ott a CoD és BF széria. De ez a taktikázásról és a türelemről szól, nem pedig az adrenalin bomba pörgésről.
Ez csak egy vélemény, de ez a 4 perc PONT ideális. Ennél nem kell se kevesebb, se több. Ami mondjuk már tényleg feleslegesen sok lenne, az az 5 perc.
szerk.: Itt írták egyesek a 3 és fél percet. Még talán ezzel is ki lennék békülve.
-
Zedz
addikt
3 percnél azt vettem észre magamon, hogy elkezdek alapvető hibákat elkövetni. Valószínűleg mert nem vagyok elég tapasztalt még, de a kezdeti támogatása az új rendszernek tegnap már idegeskedésbe ment át. Beleszaladtam a Kapkan csapdába mert sietni kell, nem néztem szét alaposan mert mindjárt lejár az idő, mire odaérek egy megfelelő ponthoz már csak 2 percem van...stb.
Szerk.: patch noteban nem látom, hogy visszaállítják 4 percre.
-
L_YKing
addikt
válasz
Ferdzsoo #1888 üzenetére
Tamado szempontbol... Es a vedekezo? O is reinforceoljon 20sec alatt amikor 7-8mp lehuzni csak egy reinforce-ot es akkor ugye kitolni a vedekezest vagy egyeb taktikakat csinalni.. 3 perc meg pont jo volt kitolni a vedekezest es akkor gyakorlatilag ha nem szednek szet akkor megvan a vedekezes.
Persze a bomba mas, egyebkent ajanlom figyelmetekbe, sokkal jobban megtanul az ember mindenre figyelni, kicsit porgosebb jatekmenet. Tobb gondolkodast igenyel de jobb.. Nem csak a befasult korbereinforceolni a a bajohazardot meg a hasztidzset.. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
L_YKing #1884 üzenetére
Ez teljesen taktikafüggő. Nem feltétlen rohanok be ha nem muszály. Kintről sokszor szépen le lehet őket szedegetni. 3 percnél viszont nincs idő erre. Ott menni kell. Én azt mondom legyen 3:30.
Preparation fase szvsz kb semmite nem jó. Csak arra tudom hol vannak ès esetleg spawn pointot váltok ennyi. Sokzor 20-30sec et csak ücsörgök a drónnal kint. Nah az lehetne rövidebb... -
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #1886 üzenetére
Izé, magyarázatok:
0) előző menet vége is benne van, a mighty double kill nem volt benne tőlem, King meg elqrta
1) az egy taktikai önmegsemmítés volt, véletlen se bénázásEgyedül maradt a srác, na.
2) valamiért az lemaradt, hogy a srác visszament és nézte, hogy visszakerült a túsz
3) és visszabújt ugyan abba a sarokba és el lehetett ezt a kört még egyszer játszani veleCsak lelőtte a túszt
Partyban visítva röhögtünk, meg lett előtte beszélve, hogy egy lövést se adhat le
-
L_YKing
addikt
válasz
Ferdzsoo #1882 üzenetére
45 sec a elkeszules 3 perc a vedekezes. Boven eleg. Most plusz 1 perc amig lehet gondolkozni , hogy mi legyen bemesz e a hostageert vagy nem? Es a vegen ugy is bemesz, meghalsz vagy lehozod de semmi tobb.. Bombanal meg perfekt volt ez a 3 perc.. Most meg ujra 4..
MisterX meg mar csak tudja, hogy a hostages jatekok eleg betegek tudnak lenni..
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
atainprison #1880 üzenetére
Ígyvan ma gó kopper!
De a patch notesban nem láttam hogy ezt javítanák...
Nemtudom szeirntem lehet rövidebb a ranked de ne 1 percel kapásból. Legyen 3 és fél. De rögtön a egyharmaddal csökkenteni elég erős volt. -
L_YKing
addikt
válasz
atainprison #1880 üzenetére
Ma lesz frissites ahol javitanak mindent.
Nov 22 patch 5.1!!!
Ujra 4 perces lesz a ranked (szanalom, a sok rinya ilyenkor bezzeg beerik...) -
Ferdzsoo
addikt
Nah a ranked pontozás tényleg érdekes lett. 2 szintet ugrálunk ideoda 1 meccsel. Lol.
-
L_YKing
addikt
válasz
Bjørgersson #1875 üzenetére
Tuti wh...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #1851 üzenetére
MEGÖLTEM
-
SZKEBE75
senior tag
szevasztok,
ezek közűl bármit átszoktatok állítani?
MouseSensitivity=50
MouseYawSensitivity=100
MousePitchSensitivity=100
MouseSensitivityMultiplierUnit=0.002330
XFactorAiming=0.020000 -
Rony949
őstag
válasz
Bjørgersson #1871 üzenetére
Pár F5 és bejön.
-
Rony949
őstag
Holnap jön is az 5.1-es patch
-
oneak7
tag
Az tényleg igaz hogy olyan kitűzőt kapsz amilyen magas szintet értél el? Tehát ha plat voltál de gold szinten zártad a seassont akkor plat kitűzőt kapsz?
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
L_YKing #1863 üzenetére
Várjál várjál várjál....
Attól hogy te hamar elérted a diamondot még kurv@sok agyhalott béna játszik a játékkal, és nekik pl. még a szilverre sincsen esélyük.
Szóval nem a játék túl könnyű, és szar a ranked rendszer, hanem sokkaltöbb agyhalott barom van mint amennyi jó játékos, és rájuk is kell gondolni. Örülj hogy te nem közéjük tartozol... -
L_YKing
addikt
válasz
atainprison #1864 üzenetére
Ami az legeslő 0. seasonben volt, na olyan rangrendszert kéne csinálni, hogy alapból silver körül induljon a rang és jó sok pont kelljen a dia-hoz mert ez már szégyen..
-
L_YKing
addikt
Konnyitettek a rankrendszeren, konkretan egy du-n alatt elertuk a a diamondot egy csapattarsnak... En 10 meccsbol 9-et nyertem es plat 1 ket profilommal is... Semmi ertelme mar a rankrendszernek. Barmikor barki diamond lehet.
-
atainprison
senior tag
válasz
Bjørgersson #1861 üzenetére
Nem tudom, mi lehet az oka, ezért kérdeztem.
Eddig mindhárom szezont gold 3-4-be fejeztem be, szóval kicsit elkeseredtem, hogy nem silverbe rakott be, mert silvertől aranyig lehet hentelni rendesen. Mikor már full arany/platina az ellenfél már kicsit nehezebb vicces killeket szerezni. -
Bjørgersson
félisten
válasz
atainprison #1859 üzenetére
Nem lehet, hogy keves embernek van meg rangja, es igy befertel gold 2-be?
-
xPraetoriaNx
senior tag
Hétvégén gondoltam megyek poénból egy terrorist hunt meccset, és mindenkinek 150-250-as pingje volt... Mi a jelenkori szexelés (what the actual fuck) történik itt?
-
atainprison
senior tag
válasz
L_YKing #1858 üzenetére
Persze, béna játékosok minden platformon vannak. Nem is azzal van a baj sztem ha valaki béna, néha én is mellélövök elég csúnyán, inkább az a probléma mikor valaki úgy játszik, mint egy agyhalott.
Más: nem tudjátok mit változtattak a ranked placement meccseken? Úgy értem, hogy eddig az összes szezonban kb 10 meccsből 7-8-at nyertem és elsőre silver 3-4-be rakott be. A jelenlegi szezonban tegnap fejeztem be a 10 placement meccset és csak 4-5-öt nyertem (nem emlékszem pontosan) és egyből gold 2-be rakott be. Nem teljesen értem, hogy most akkor mivan. -
L_YKing
addikt
válasz
atainprison #1857 üzenetére
Hat ahhoz olyan ember is kell.. Nem kixstarhoz vagy sergiohoz kell hasonlitani, mert oke, hogy vannak jo pc-sek de vannak nagyon bena pc-sek is.. Neha latok olyan pc-st streamelni..biztos lennek abban, hogy a teamemmel elverjuk.
-
L_YKing
addikt
válasz
Bjørgersson #1855 üzenetére
Nekem nem adja az a fegyo... Pc-n sokkal jobban lehet kuldeni vele.
-
L_YKing
addikt
válasz
Videot kerek! -
k-adi
nagyúr
válasz
Megérzi a noob szagot
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #1781 üzenetére
Úgy néz ki csak én vonzom be folyton ezt a retkes kvrvát.
-
L_YKing
addikt
https://www.twitch.tv/l_yking
Rankedezünk, nézzetek.
-
Dogengar
aktív tag
-
k-adi
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
+1, ez az időkeret max Bombra jó, többire nem, főleg pár pályán lehetetlen így áttörni egy jobb védelmet, nincs idő taktikát váltani, lásd Presidental Plane secure, Club House secure, Oregon secure/hostage, stb.
Az amcsi családi házas pályára és Hereford Base-re talán elégnek mondható, Skyscraperen csak egyszer voltam még, ott se ártott volna +1 perc.
-
xtro
aktív tag
Rankedben ez a 3perc (a 4 helyett) borzasztó nem lehet taktikázni értem én hogy esporton futnak hogy a néző ne csak a kempet lássa de ez nem esport ez casual playereknek van. Remélem vissza rakják.
-
Rony949
őstag
Hmm....érdekes. PC-n minden rendben van. Remélem gyorsan kijavítják a konzolosat is hogy élvezzétek ti is.
-
L_YKing
addikt
válasz
SenorDave #1833 üzenetére
Nekem csak egyre többször darál a játék. Volt, hogy egy rankeden egy roundot nem tudtunk végigjátszani: 1. kör.: 2 ember
2. kör.: 1 ember
3. kör.: 1
4. kör.: 2
5. kör.: 1 emberÍgy dobált ki minket. Enemy persze nyert 4-1-re... Kicsit unalmas már, addig nem is játszok nagy profillal amíg nem jön a a patch.
-
SenorDave
tag
Ps4 en másnak is vannak brutális random fagyások? háttérzajok mennek de kb 4mp megáll a játék időközönként..
-
Mister_X
nagyúr
válasz
L_YKing #1828 üzenetére
Saját és opfor is folyton kilépeget. Mikor előnyben vagyunk/vannak is - nyilván hasonló betegség nekik is.
Az új time limit nem tetszik. Border és Kafe Dostoevsky túl nagy, hogy érdemben taktikázni lehessen, ez az új rövidítés a védekezőknek kedvez. Presidental Plane-en ha rossz oldalon kezdtem, nem mindig van idő módosítani.
-
kovimester
aktív tag
Hát nem tudom.
Nekem felemás érzéseim vannak..
Egyik részről jobban halnak az emberek... ez pozitív dolog.
Negatív:
Olyanokat ad be mind nekem mind enemynek hogy csak lesek vagy pont fordítva hogy semmit.
Például:
House pálya a Glaz spot-on voltam gyerek random lőtt egyet lyukon keresztül és ugy adta be a fejest neki hogy még a lábujam se látta.
Ugyan ezen Garázsban voltunk ablakon kifele lőve embere célozva nem adta be de azt beadta amikor igy hosszába huztam egy "csíkot"....
3 kör után Glaz nem adja jól messziről 2 torzo lövés Valkyre és nem halt meg pedig telibe ment; mert amikor megölték assistot kaptam...Röviden ennyi....
-
Mister_X
nagyúr
Xboxon bezzeg bár ne jött volna kategória, új mapot még nem sorsolta be, cserébe háromszor fagyott ki az egész
-
Bjørgersson
félisten
Random fps dropok nektek is jelentkeznek? 100-ról 40-50-re, és hasonlók?
-
Rony949
őstag
Nem tudom más is így érzi-e, de esküszöm, most élvezet volt játszani. A netcode (érzésre) sokkal jobb. Az új pálya is nagyon faja lett, eddigi legjobb szerintem a DLC-k közül.
-
SZKEBE75
senior tag
Mintha a grafon húztak volna egy kicsit.
-
Idiofil
aktív tag
Nekem leszedett ~ 800 megát, és elindítom a game-et, ha ki akarok lépni, fullra fagy a gép, ha ki alt+TAB olok, fullra fagy a gép, meg néha teljesen magától fullra fagy a gép
Szerk:
Most pedig elkezdett 55,28 GB -ot letölteni -
L_YKing
addikt
A jatek ugyanugy beadaral ahogy eddig...
De az uj lofszok kellenek. -
k-adi
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1816 üzenetére
4gb?? Nekem 11gb-t szed le, neked csak demo jutott
-
Zedz
addikt
válasz
kovimester #1813 üzenetére
Glaz nálunk Hanzo.
-
Zedz
addikt
válasz
kovimester #1810 üzenetére
Butykos az Buck?
Szerintem az elefántlövő puskájával és a felszerelt shotival kb. mindent visz...Karvaj gondolom Caveira lenne.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
kovimester #1810 üzenetére
Imádom ezeket a neveket, de ki a kukim az a Butykos meg Karvaj?
-
kovimester
aktív tag
Nem vagyok profi.
De ezt inkább magadnak ted fel ezt a kérdést.
Ha támadonál rusholsz taktika nélkül (ne szó szerint érsd) akkor Brazil Kapitány xD.
Ha kicsit taktikusabb vagy Fekete Szakál.
Butykost nem ajánlom...
Védőként ha nem vagy futkosos akor a Valkyre a kamerák miatt.
Ha kicsit szeretsz körül nézni a pályán de egy két assist vagy kill kell akkor "killer" frost.
Karvajt meg semmikép ne...Ez az én véleményem ugy döntesz ahogy szeretnél.
Japokat direkt nem irtam mert nem tudom milyenek!
-
Zedz
addikt
válasz
Rony949 #1801 üzenetére
Jó azért a másik véglet pedig az, amikor a támadók ülnek egy sarokban és mint a horgászok várják, hogy hátha roamingol arra egy védő, és akkor ha netán a kör elején kilőnek, akkor ülhetsz ott 4 percig és idegeskedhetsz, hogy X majom húzza az időt..
Nem lesz ezzel a 3 perccel sztem semmi baj, legalábbis mi le szoktunk zavarni egy kört ennyi idő alatt.
BB nerf meg olyan, hogy aki eddig meglőtte vele, az továbbra is megfogja.Szerk.:
Egy kérdés a profikhoz: ha van 60 ezer pontom, akkor melyik 2 operátort vegyem meg szerintetek? Minden alap megvan + Buck és Valkyre. BB-n gondolkozok most, illetve valamelyik japánon, vagy lehet jobb lenne mind a 2 japán? -
xPraetoriaNx
senior tag
ACOG-ot én is szinte csak a SAS operátorok Mac10szerű izéjére raktam amíg lehetett, "fő fegyverre" egyszerűen nem vagyok képes megszokni
-
Rony949
őstag
válasz
kovimester #1802 üzenetére
Én védőként nem nagyon használok ACOG-ot, egyszerűen nem nagyon van rá szükség (kivéve ha spawnkillelni kell).
Viszont támadóként szinte az összes operátornál ACOG van. Messzebbre ellátsz és ezzel precízebben is tudsz célozni. Közelre persze nem olyan jó, de egy tapasztaltabb játékos már tudja hogy körülbelül merre van az ellenfél és onnantól kezdve nem probléma a célzás. Úgyhogy én nagyon szeretem.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1800 üzenetére
Nem
Én nem birok vele célozni főleg közelre valami fergetegesen rossz.
Akkor nem tudom miért tolják ennyien. Mindenen holo van vagy az a "csöves" red dot -
Rony949
őstag
válasz
L_YKing #1794 üzenetére
"4 perc volt a ranked eddig amugy ami eleg sok volt vedekezonek, tamadonak meg keves lesz de talan gyorsabb porgosebb menetek lesznek"
Na látod ez a baj. Ez elvileg egy taktikai shooter lenne és nem egy árkád lövölde. Most már tényleg mindenki csak rohangálni fog mint a hülye, mert egyszerűen nem lesz idő semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest