Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
jozefgucci1 #7989 üzenetére
Ebben a játékban valóban nagyon fontosak a hangok, de az 5.1/7.1 általában nem használt a "profi" játékosok által sem, sem itt, sem más online játékban, mert sztereóban jobban hallani a történéseket. A Hyperx cloud ettől függetlenül egy jó fülesnek számít gaming vonalon
-
sagem
addikt
Bizonyos szavakat/kifejezéseket figyel a rendszer és ha túl sok szerepel belőle túl rövid idő alatt akkor automatikusan bant oszt ki, a jelentgetés kevésbé hatékony, mg ha mind az 5en jelentenek akkor sem kapsz egyből pihit, max ha a következő 2-3 meccsben is mind rád nyom..éppen ezért egyre többen szoknak rá arra, hogy hangban szidnak, legalábbis nekem úgy tűnt..mert azt ugye az automata nem figyeli..
-
sagem
addikt
Azért tartja még az árát, mert -szerencsére- sokan játszanak vele, ezért aztán folyamatosan fejlesztik is, szóval van benne élet, ami nagyon fontos egy online fps esetében
+nincs bejelentve a következő része, season passokat adnak ki hozzá egyelőre, szóval még egy ideig a piacon lesz. Pl. a Bf1-hez hasonlítva 3-4x több aktív játékosa van PC-n
-
sagem
addikt
Az miért van egyébként, hogy nekem 5+ perceket is várnom kell egy ranked meccsre, míg összejön annyi player? Ennyire kevés játékos van?
-
sagem
addikt
Várható szerintetek hogy az új karakterek érkeztével csökkentik a most 25ezres operátorok árát?
-
sagem
addikt
Szerintem egyébként (bár lehet, hogy sokan nem értenek ezzel egyet), ez az az online fps ahol tényleg nem igazán fontos a drága bill/egér, mert a játékmenet miatt nem ad előnyt vagy legalábbis nem akkorát, mint mondjuk más játékokban
Itt sokkal többet számít a tapasztalat/stratégia, mint a reflex lövések
Röviden: Itt inkább egy jó füles ad előnyt, mintsem egy márkás egér
-
sagem
addikt
Sziasztok, hosszú kihagyás után próbálnám elindítani a játékot, de az Istennek sem sikerül
Az előtt játszottam vele, hogy bekerült a BattlEye, azóta nem. Letöltöttem minden frissítést, elkezd települni, de a BattlEye egyszerűen nem települ, helyette ezt dobálja fel:Valamint ez:
Installing BattlEye Service...
Failed to install BattlEye Service.Természetesen utána olvastam a neten, és mindent kipróbáltam amit a hivatalos FAQ-ban illetve a netes fórumokon találtam de semmi nem segített
Adminként indítanám az exéket (mind a battleye-t, mind a játék exéket ill a klienst is), hozzáadtam a tűzfal/vírusirtó kivételeihez őket (illetve ki is kapcsoltam őket), próbáltam újra telepíteni a játékot, újra tenni az egész klienst, ellenőriztetni a játék fájljait, engedélyezni az egész mappát, de semmi..
Az a baj, hogy valamiért nem települ nekem ez a csodálatos BatllEye, a faq-ban feltüntetett mappa nekem létre sem jön (C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye), csak a játék mappájában van egy BattlEye mappám. Korábban egyébként nem volt vele semmi bajom, ugyanezzel a konfiggal (win 10 64bit ha ez számít), illetve más játékkal sincs semmi gondom, csak ezzel.
Van valakinek valami ötlete esetleg?
-
sagem
addikt
Sajnos szinte sehogy..
Lehet azért, de macerás és sok foganatja nem nagyon van.
Ubi support oldalára kell menni, kiválasztani a játékot és nyitni egy support ticketet amiben leírod hogy mikor hogyan, mit tapasztaltál, ha van, akkor képet/videót csatolsz hozzá, megírod az érintett nickeket. Aztán erre kapsz majd egy automata üzenetet, hogy megnézik, de a végeredményről nem tájékoztathatnak..
-
sagem
addikt
válasz
atainprison #330 üzenetére
Szerény 6,38 GB-ot szed le
-
sagem
addikt
Sajnos valószínű, hogy ez lesz
Részemről jó tanulópénz volt, és ez volt az utolsó Ubis online játék, az, hogy bénák az enyhe kifejezés
Találtam egy eléggé népszerű Ubisoftos fórumot, ahol leírják, hogy nincs ingame reportra lehetőség, küldjenek az emberek support ticketet, ne a fórumra írjanak, mert ezt ők egyébként sem olvassák (lol..). Na, lett is ebből sírás, hogy egyrészt mi az, hogy nem olvassák a fórumot, másrészt miért nincs normális csalás elleni védelem/report/valami.
Lett 7 oldalnyi hozzászólás, végül jött egy Ubis emberke, és lezárta a témát azzal, hogy az emberek neveket posztoltak a fórumba, amikor mondta, hogy ne ide posztolják a csalókat (egy db nevet sem láttam benne)
-
sagem
addikt
Botrányosan fapados a ranked/online rendszere ennek a játéknak, ez nem AAA szint, legalábbis szerintem. A csítereket csak akkor bannolják, ha felderíti őket a rendszer, az meg se itt, se más játékban nem szerepel valami fényesen, jó, ha 10-ből egy fennakad. A többi játékban lehet legalább jelenteni a csíter gyanús egyéneket, itt még ez sincs..illetve baromira körülményesen, support ticketet nyitva lehet jelenteni..aztán majd lesz valami. Én ma írtam egyet, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. A srác egymaga megnyerte a meccset, úgy, hogy ők csak négyen voltak, s ő 23 ölést hozott össze, a csapata többi tagja max egyet-egyet..Gyakorlatilag sec perc alatt lerendezte a köröket, úgy hogy ide oda rohangált és leszedett mindenkit egy egy lövéssel..
Persze csak silver volt, és a K/d átlaga 1-es, szóval pláne hihetetlen volt ez a teljesítmény.
-
sagem
addikt
válasz
Ferdzsoo #183 üzenetére
Nálam rendben megy, de a patch óta állandóan ilyen lvl40, lvl50+os emberkék vannak az enemyben én meg még low lvl vagyok és az én csapatomban sincsenek ilyen nagyok..ráadásul legtöbbször premade az enemy szóval sok esélyünk van, patch előtt nem volt ennyire felborulva az egyensúly
szerk: ok a rendben megy barokkos túlzás..ugyanannyiszor hasal el mint korábban
-
sagem
addikt
Jaaa ok, köszi, azt hittem nálam van a baj..de akkor..ja nem, azt nem mondom, hogy megnyugodtam
-
sagem
addikt
Sziasztok, megvettem a játékot PC-re és gondoltam a tutorialok után megyek egy online mérkőzést is, a gond az, hogy nem indul el a játék, csak a cset megy egy üres képernyőn és mindenki panaszkodik, visszalépni sem lehet, csak alt+f4 segít..ezt gyakran csinálja..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest