- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoza24
senior tag
a raidmax ninja házba oldalra csak 8cm-es ventit lehet feltenni?
-
Csapi007
veterán
Hello
A Sagitta tulajokhoz szólnék:
A plexi oldallapon nem zavaróak azok a csíkok meg az írás, és le lehet szedni ezeket? -
Dani_kp
addikt
Lenne egy kérdésem, igaz nem gépház de ez is raidmax! Na mi a véleményetek a raidmax viking 450W-os tápról? Mert magyar lapokon semmit se találtam róla (lehet hogy csak rosszul kerestem rá....
) A válaszokat várom, előre is thx!!!! -
Csapi007
veterán
válasz
Terminator47
üzenetére
Hello
A sugárban még van raktáron.
Márciusba elvileg nekem is olyanom lesz.
Egy kérdés: a Sagitta plexi oldaláról le lehet szedni azokat a fekete csíkokat, írásokat? -
Kommy
veterán
válasz
Terminator47
üzenetére
Szia! Meg tudod mondani, hogy honnan és mennyiért rendelted, mert énis ilyet szeretnék venni.
-
Terminator47
csendes tag
Sziasztok!! Ma én is csatlakozom a klubhoz!
Ma rendeltem meg egy Raidmax Smilodont! Remélem jó lesz mert a belinkelt videó alapján nagyontuti!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TokLac
senior tag
válasz
TrollMetal
üzenetére
Használd egészséggel! Ezek szerint tápost vettél?
-
TrollMetal
aktív tag
Üdv. Egy boldog Raidmax ninja tulaj vagyok. egyetlen negatívumként azt tudom csak mondani hogy nem elég hosszú a tápkábel a vinyóig.
Szerintem marhára megérik a pénzüket.
-
Gil22
csendes tag
Hy
Szeretnék venni egy Sgitta-t
mia a véleményetek róla?
ill. alapból adnak hozzá tápot?
ja és lehet magyarországon kapni narancs-fehér párosításban?
ha igen hol?
előre is köszi -
TokLac
senior tag
Az összerakással nem volt gond. De, az alaplapom nem tökéletesen illeszkedik bele. A hátsó csatlakozósor nem teljesen ér ki, kb 1mm-kellene neki. A tápom sem illeszkedett pontosan. A 220-as aljzat műanyagán picit faragni kellett. Nagyon hűvös ház. Pont azon gondolkodom hogy az oldal lapi ventit ki iktatom mert úgysem látszik. Hátul is 2db 8cm-es venti van, itt is elég nekem egy db. Hangosabb a gagyi Codegenem-nél, de az Zalman hűtéssel volt.
Berakva az asztalomba hatalmas, robosztusnak néz ki, pedig a fekete slankít nem.?
Az ajtaja nyitása-zárása nem éppen elegáns, megtudnám csinálni mágnesesre. A legnagyobb bajom az, hogy az előlapi usb fejjel lefelé van. Pl ha beledugom a pendrive-mat akkor az fejjel lefelé van! Valamint az audio kivezetést csak az alaplapi hangkártyára tudom rádugni, az Audigy-mre nem. Ráadásul anyit csesztettem hogy elszállt az alaplapi hangkarim, úgy sem használom, de megy garba. Elvégre egy MSI K8N NEO4 FI ULTRA, nem olcsó gagyi lap. -
TokLac
senior tag
Hali! Csatlakozom a táborhoz! Jelentem Raidmax Cobra-m van, fekete! Szerintem ördögi ahogyan kinéz, a feketéhez passzol a sárga. 12-ezerért vettem. Ennyi pénzért csúcs minőség!

-
gólya
tag
Bocsi a másodikat rosszul linkeltem.
[link] -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna közülletek képet csinálni a Smilodon -járól? Valószínű azt fogom venni, a jobb szerelhetősége miatt. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom eldönteni melyik házat vegyem meg, mert mind a 2 negyon tetszik (Sagitta, Smilodon). Ha tudnátok mondani, hogy ti melyiket és miért vennétek nagyon megköszönném. -
gólya
tag
Sziasztok!
Nem hiszem, hogy csak egy pár ember vett Raidmax házikót. Azért megoszthatná más is a tapasztalatát a házával kapcsolatban, esetleges hibáit, pozitivumait, vagy mit módositott rajta.
-
Magnum PI
tag
megnéztem a videót nagyon tetszetős
ám végül az X-1-es mellett döntöttem, mert olcsóbban jöttem igy ki. Viszont ez is nagyon jó kis ház plexi oldallap/LCD kijelző/csendes hátsó venti (az oldalsó nem annyira)/ és itt is kivehető az alaplapi tálca, bár nem olyan módon mint a Smilodonnál. na meg a könnyű szerelhetőség. 
-
robert104
csendes tag
Azt szeretném megtudni,hogy a Raidmax RX-9 Gaming Case ház,honnan lehet elö ill. rendelni,akkár külföldi cég is jó ami szállit m.o-ra!! Köszönöm!!!
-
Shadows
senior tag
raidmax 4eva
-
gólya
tag
ui: csak annyi különbséggel, hogy az enyémbe benne van a vinyóhűtő venti is.

-
gólya
tag
válasz
Magnum PI
üzenetére
hi!
A házról mondani csak jókat tudok, 1 kivételével, az pedig a hangja, de lehet csak azért mert nagyon kicsi helyre van beszoritva. De az biztos, hogy szuper a hűtése, köszönhető az 5 gyári ventinek. Ma raktam másodszor össze a gépet, mert itt a fórumon olvastam, hogy a proci előtti venti nem fújja a levegőt, hanem szivja, ezt megforditottam, és a sima kábelek helyett szalagkábelt raktam be, amit shadows fórumtársunknál vettem.Szerelni nagyon jó és könnyű is, már csak szórakozásból is ,mert óriási megoldás a lenyiló oldallap, semmit nem kell csavarozgatni. A kinézete sokaknak nem annyira nyerő, de én nem a kinézete alapján választok, hanem a használhatósága alapján, igy a 3x-en túl már az ember a letisztult formákat keresi, de attól nekem nagyon tetszik. Majd teszek fel róla képeket. -
gólya
tag
Halihó! Mától én is ebbe a csapatba tartozom. Egy SMILODON tulaja lettem, eddigi tapasztalatom jó, csak sajna mégsem olyan halk, mint amire számitottam. 
-
Shadows
senior tag
én 14k-ban vettem bibibibi de hónapot vártam rája
-
troland26
őstag
ja és csak fekete jó
-
troland26
őstag
sziasztok emberek nincs valakinek valami jó tippje hogy hol lehet venni olcsón
Raidmax ninját (kopoltyúsat) -
yamshee
tag
Ha vkit érdekel van egy zsír uj kiállítási darabunk , olcsón!
![[kép] [kép]](http://www.raidmax.com/Products/elitecases/rx9gt/images/rx9gt_04.gif)
-
footy
addikt
Sziasztok a Raidmax X-1-ről van valakinek infója?
http://www.bigbruin.com/reviews05/raidmaxx1/index.php?file=1 -
XSiGma
aktív tag
lol codegen táp miatt elszállt az alsó usbcsati a sagittámban,szerintem zárlatos lett

tehát necsak a házra ruházzatok be...
-
Dani_kp
addikt
De akkor az a lényeg hogy megoldódott a probléma!!

-
-FreaK-
veterán
válasz
Csaba...
üzenetére
Az igaz viszont van ilyen molex-ből 4 venticsati elosztóm amiből kettő 5v-os kettő pedíg 12 azthiszem(fekete-fehér színűek), így azzal már le tudnám halkítani

Shadow kolléga által priviben küldött képet linkelem erről az igen hasznos kis cuccról:
[link]
Jah és még mindíg alíg tudom elhinni h eza smileodon ilyen árért ennyit tud
Más házat már moddolni kell(de hogy néhány cuccot beszerezni az biztosű) h így nézzen ki mint ez gyárilag
[Szerkesztve] -
Csaba...
csendes tag
Az sem jó, mert nem fordulatszabályzós a venti. Tegyél be egy ellenállást, az a legegyszerűbb, és pár forint az egész.
-
Dani_kp
addikt
Hát ami a van hűtő a proci felől azt akkor fordítsd meg ha azt akarod hogy a levegőt a gépházba fújja be, és lehet kapni ventiszabályzókat arra rákötöd a ventiket és lejebb veszed a fordulatszámot!
-
-FreaK-
veterán
Tegnap nekem is meglett az áhított smileodon házam és kb két órája szereltem be a gépem.
Meg vagyok elégedve vele nagyon, ennyi pénzért egyszerűen ennél nincs jobb ház.Arra számítottam hogy cska 2 ventit adnak hozzá de az összes ventihelyben van alapból, amik látszanak azok kék led-es ventik(összesen 1x120mm,4x80mm). Ez a szellőzőcsatorna kialakítás szerintem nem valami jó... a procihűtő előtt van egy kiszívó venti, mellette még1 a hátlapon így két irányból szívja el a levegőt a ház.. hát ne mtudom...
Annyit változtatnék amúgy a házon h a hátsó ventit 120as-ra cserélném a tervezők helyében, egyébként nagyon jó minden szempontból.
Egy apró kellemetlenségem volt vele: az ajtó alul nem csukódik teljesen, kicsit eláll a háztól ami nem vészes ugyan de ezt nem vártam volna
Jah a ventik viszont nem olyan halkak mint vártam, elég decens hangja van így azért a háznak.. éjjel így nem hagynám fennt a gépet tölteni miközben alszom..
Tényleg nem tudja vlaaki hogy hogy tudnám lejebbvenni a ventik fordulatszámát? Sajna csak 4tűs molex-ek útján kaphatnak áramot, 3 tűs csati jobb lett volna sztem... -
Dani_kp
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Igaz zsém sincs! de minek cseréljem le??
Ez is nagyon megfelel!!! 
-
Dani_kp
addikt
Ja! Nekem is megtetszett a SMILODON de nem cserélem le a NINJA-t mert még fél éves sincs! Ja és haveromat is meggyőzte a SMILODON ő is olyat vesz én megmuttatam neki hogy milyen és egyből megtetszett neki!

Én nekem meg bejönnek az ilyen fjúcsörös gépházak sztem azok is nagyon jók! Ja és a NINJA-nak is remek a szellőzése; egy 120-as venti elől hozza be a levegőt ott megy a winyóra a többi pedig áramlik a gép végébe, akkor a procival szinte párhuzamosan van egy 80-as venti ami elég jól viszi rá a levegőt így kb. 5 fokot hűt
rajta és a gép hátulján egy szintés 120-as ami a meleg levegőt kivezeti!! Nagyszerű megoldás! 
-
kemi
tag
Nekem a Ninja-val(és pl az összes Aerocool-lal) ugyanaz a bajom:
a formaterv inkább jó 15éveseknek, akik megvadulnak ettől a fjúcsörös kinézettől, meg turbináktól, de én 25évesen már e letisztult formákra, az egyszerű de izléses design-ra vok rámenve...
És mindenekelőtt aprofi mérnöki szemléletre, mert a SMILODONban a full kihajtahtó alaplap!!! és az ideálisan kialakított szélcsatornák(elől proci fölött: be, vidkariról, és procitól:ki a levegő), és a legofeeling engem teljesen meggyőzött, a ház festése és anyaga pedig nem kelt gagyi(műanyag) érzést bennem mint pl a NINJA ami ugyanolyan fasza ház, csak nekem az már annyira nem(talán pár éve még)...
Ezért számomra a SMILODON az NO.1.
Itt a cél: egy Core2-es redszer tökéletes szellőztetése, zárt ház mellett minimális zajjal...
A célt e házzal a legjobban elérhető(kár nem tom demonstrálni mennyire jó a szellőzése, egy erős CIGIvel befüstölöm, és lefényképezem
) a zajról pedig: semmi, kis szélzaj amit a Primecooler HP5 gerjeszt 1700as fordulaton, miközben a 2666on járatott Core 2 60fokig se megy fel 100%os terhelésnél... Az Acelero X2es se hagyja a vidkarit(x1900Gt) nagyon 60fok fölé menni fullterhelésnél... Ha valaki utánanéz akkor egy 10fok a csúcstól zárt ház mellett hang nélkül az nem semmi....(én olyan tartós 70foknál tekernék a vidkari, vagy a proci hűtőjén)... -
Dani_kp
addikt
Haverom valszeg egy raidmax SMILODON-t fog venni! jó kis házikó!

-
gabi133
aktív tag
Hy all! Én csak két dolgot mondanék a házról!
1: Engem külsőre nem nagyon fogott meg a gépház! (Bár nem csúnya!)
2: Az összes többi megvalósítás viszont igen! (Ettől viszketni kezdett a tenyerem..
) De pénz hiányában tuti nem veszek ilyet
meghát itt van nekem a jó kis Sagitta-m 
Az árához meg csak annyit: ''A minőséget meg kell fizetni!''
[Szerkesztve] -
Dani_kp
addikt
Lehet hogy jó meg tágas de nem szép! Azért a Raidmax ninja 1000X szebb!!!

-
Dani_kp
addikt
Ha a kemi kérdésére a válasz akkor ok! De nem hinném hogy ez tetszene neki!!! De majd inkább válaszoljon ő!
-
Csaba...
csendes tag
Úgy, hogy válaszoltam a kérdésére!! Sehogy máshogy, csak nem olvassátok el...
Csaba -
Dani_kp
addikt
Nem szeretnék beleszólni de egy Raidmax topicba hogy jön Thermaltake??

-
Stylewars_kp
őstag
Holahola ez elméletileg raidmax topic és nem más márkájú!! inkább offoljátok vagy privibe!márcsak a fórumvezető érdekében!
[Szerkesztve] -
kemi
tag
Pontos ára 23.590volt a GUBÓ Kispesti üzletében... Nincs neoncső benne, helyette van alapból 5 venti amiből 4 világítós...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Halihó. Te hallod, kemi!? Hol vetted a Smilodont 22k-ért? A legolcsóbb, amit eddig láttam, 23,5k volt. Alapból csapnak bele egy neon-csövet vagy nem? Meg még valami: modding téren eléggé noob vagyok (mondjuk ezen annyira nem is akarok változtatni), szóval létezik olyan neoncső, ami NEM világít, hanem csak DERENG? Válaszodért köszi.
-
Dani_kp
addikt
Hát nekem annyira nem tetszik a ház, de az tény és való hogy nem sokszor kell hozzá csavarhúzó
és tényleg könnyen szerelhető!
Amúgy jó kis gépház! 
-
kemi
tag
De a SEMIDOLONnak annyira letsiztult formája, van nem kelt túl fjúcsöröcs látszatot, látszik profi formatervezők hozták össze.... ABSZ NO1, nem láttam még ennél jobbat, de aki tud mutassa, de sztem számomra ennél faszább csak egy saját készítésű lehetne de az is ennek az alapjain nyugodna...,
-
Dani_kp
addikt
Ja és könnyen szerelhető! A meghajtókhoz nem kell csavar hogy rögzítsd mert mind 2 oldalt van egy pöcök amit be kell pattintani!!!

-
Dani_kp
addikt
Hi! A ninja is elég tágas van benne bőven hely és szerintem ez is elég praktikus!

-
kemi
tag
Hi!!
Mint uj Raidmax fan üdözlet mindenkinek... Én nem szeretek a design villogós, csilis részére rámenni, legeslegelső nálam a teljesítmény, a ház legyen praktikus, könnyen szerelhető, jó szellőzésű és utolsó sorban a design...
Volt egy TRISTAR házam, amivel semmi gond nem volt, elől a kis kék kijelzője maximálisan elég volt nekem, ha azt veszem alapul, hogy design-ban a letisztult egyszerű forma nálam a nyerő... Ám annak előbb a kijelzője ment tönkre, aztán a táp ment szét a vas alatt, garanciában cseréltettem volna, 2hét után hívtak is...
Mikor beértünk a boltba megláttam a RaidMax SMILODON fantázianevű csodáját, mely már külsőre megfogott, szerencsére nem tudták cserélni a régi házam, egy percig se gondolkoztam mit vegyek, 11ezer forintért számított a régi ház, csak a számlánál derült ki hogy eme csoda plusz 11ezer, de most volt először mióta fejlesztem a gépet, hogy egy performance cucc helyett, a külső alapján döntöttem, anélkül hogy utánanéztem volna...
A meglepi otthon ért mikor is kibontottam, és a mérnöki gondolkodásmóddal végre találkozhattam egy ilyen alkatrésznél is mint a ház...
[link]
Az egész belső lehajtható, a lappal,egyebekkel együtt, nincs több turkálás... Hely van dögivel, semmit se kell csavarozni csak a karikat,minden pattan, kattan

A világítás, hangulatos, elől a HDDled villogása nem egyszerű...
A ventillátorok elhelyezése mesteri, a hideg levegő elől ömlik be, át a winchestereken a belső térbe... Ha ez kevés lenne, a processzor fölé egy másik ventillátor is besegít, a levegő kiszívása 3helyen is megoldott: a proci mögött, és fölött(a Chieftech tápnak köszönhetően), valamint!! a videókártyától is külön, mely ventit nem egyszerű módon rögzítették(kép!!)
Mindent egybevetve: nem is láttam hasonló, ennyire profin kidolgozott, minden részletre odafigyelő ugyanakkor nem gagyi hatást keltő házat...(like AEROCOOL turbinái, műanyag érzete, mert eme ház formaterve és kidolgozás mesteri!!!!)
Megéri, nagyon!!!!
[Szerkesztve] -
Dani_kp
addikt
Azért nem olyan hangos az a 8 centis! De tényleg attól függ hogy mennyi feszt kap!
-
Dani_kp
addikt
Hi! Azt nem tudom hogy milyen fordulatszámon pörögnek, de nem hangosak! Majd utána nézek hogy mennyin pörögnek!
-
Zoza24
senior tag
nézegettem a raidmax ninja házikót,16,5k-ért hozzá lehetne helyben jutni,az érdekelne hogy a benne lévő ventillátorok milyen fordulatszámon pörögnek,illetve mennyire hangosak?
-
Dani_kp
addikt
Oksa! Kössz! Jó kis gép! upp neki!

-
Dani_kp
addikt
Kössz a választ! De mennyiért vetted a zalman hűtést?

Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgy-hogy várok. De ahogy utánanéztem máshol sem nagyon van... 
Itt a link
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/view/061226/2006_12240247_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
,mint ez a

)