Új hozzászólás Aktív témák
-
gólya
tag
válasz
Magnum PI
üzenetére
hi!
A házról mondani csak jókat tudok, 1 kivételével, az pedig a hangja, de lehet csak azért mert nagyon kicsi helyre van beszoritva. De az biztos, hogy szuper a hűtése, köszönhető az 5 gyári ventinek. Ma raktam másodszor össze a gépet, mert itt a fórumon olvastam, hogy a proci előtti venti nem fújja a levegőt, hanem szivja, ezt megforditottam, és a sima kábelek helyett szalagkábelt raktam be, amit shadows fórumtársunknál vettem.Szerelni nagyon jó és könnyű is, már csak szórakozásból is ,mert óriási megoldás a lenyiló oldallap, semmit nem kell csavarozgatni. A kinézete sokaknak nem annyira nyerő, de én nem a kinézete alapján választok, hanem a használhatósága alapján, igy a 3x-en túl már az ember a letisztult formákat keresi, de attól nekem nagyon tetszik. Majd teszek fel róla képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest