- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
gólya
tag
válasz
Magnum PI
üzenetére
hi!
A házról mondani csak jókat tudok, 1 kivételével, az pedig a hangja, de lehet csak azért mert nagyon kicsi helyre van beszoritva. De az biztos, hogy szuper a hűtése, köszönhető az 5 gyári ventinek. Ma raktam másodszor össze a gépet, mert itt a fórumon olvastam, hogy a proci előtti venti nem fújja a levegőt, hanem szivja, ezt megforditottam, és a sima kábelek helyett szalagkábelt raktam be, amit shadows fórumtársunknál vettem.Szerelni nagyon jó és könnyű is, már csak szórakozásból is ,mert óriási megoldás a lenyiló oldallap, semmit nem kell csavarozgatni. A kinézete sokaknak nem annyira nyerő, de én nem a kinézete alapján választok, hanem a használhatósága alapján, igy a 3x-en túl már az ember a letisztult formákat keresi, de attól nekem nagyon tetszik. Majd teszek fel róla képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest