- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Amit idéztél tőlem azt én is idéztem mástól
vagyis pontosítok, a raidmax gyártója küldte egy ph-s fórumtársak azt a levelet amibe ezt írta
.Igen, "volna rá kereslet" csak kérdés hogy a gyártónak mi az az eladott példányszám amiért behozná Európába. Na mind1 ők tudják. Aki nagyon akar ilyen házat az megpróbálhat amcsiból rendelni egyet
meg is rendelheti csak kérdés hogy feladják e illetve ha igen akkor megérkezne e
. Ja + posta költség és akkor elgondolkodik az ember h ennyiért jobb házat is lehet kapni
. -
Dani_kp
addikt
Viszont majd 1x szeretnék Smilodon-ból 1 Extreme Black verziót ha lesz rá pénzem és találok is.
Sok sikert hozzá
de szerintem kizárt hogy te olyat beszerzel! Európába egyáltalán nem forgalmaznak Extreme Black-et. Sőt tovább megyek hiába rendelsz USA-ból, azok meg nem fogják neked lehozni, mert egyszerűen nem hoznak be. -
tikadani
csendes tag
Köszi! Akkor várom a képeket
Előre is köszi! Egyébként a világítás kikapcsolható benne? Nem a ventikre gondolok, hanem a házban lévő ''fénycsőre''. Alapból hány venti van benne, és mekkorák azok? Tudom biztos írtátok már, 3 rémlik, de volt olyan oldal ahol kevesebbet írtak... Szóval előre is köszönöm! 
[Szerkesztve] -
-
WOW27
tag
Szia!
Csak az alaplapot kell csvarozni,kényelmesen jól szerelhető.
Sztem minden elfér benne,az elözö házamnál nagyobb,és a hűtése sokkal jobb!
Az alján a 2x3 ferde csik mindig kéken világít,ha dolgozik a két középső átvált pirosra.
És a benne lévő hátsó 12-es meg az oldalsó 8-as venti is kéken világít.
Feketét vettem,adnak hozzá mindent csak a leirás szükszavu.
Ha akarod csavarozhatsz is benne mindent,ha kiszeded a műanyag rögzítőket.
A fényképen fehérnek tűnik alul,de az ezüst!
-
WOW27
tag
Tegnap elött vettem egy sagittát,jobbra nyílik az ajtaja! kb120 fokra lehet kinyitni.
Nagyon tetszik bár elöször ninját akartam,de nem bántam meg.Az oldalsó 8cm venti mondjuk elég hangosnak tünik,de a két 12-est nem is hallani!A reset gomb viszont érdekes mert kézzel szinte lehetelen megnyomni/sülyesztett/,golyostoll ,hurkapálca,stb kell hozzá
Nagyon jól szellöző,cool ház 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Meditáció
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Kösz, hogy szóltál

vagy rosszul emlékszem valamire?
. és az egész termék palettát fedi
.
.
de szerintem kizárt hogy te olyat beszerzel! Európába egyáltalán nem forgalmaznak Extreme Black-et. Sőt tovább megyek hiába rendelsz USA-ból, azok meg nem fogják neked lehozni, mert egyszerűen nem hoznak be.

Nem törik az le? Mert nekem van 2 kisebb testvérem, és elég életveszélyesek
Azt az ajtót nem lehet leszerelni?