Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Az összerakással nem volt gond. De, az alaplapom nem tökéletesen illeszkedik bele. A hátsó csatlakozósor nem teljesen ér ki, kb 1mm-kellene neki. A tápom sem illeszkedett pontosan. A 220-as aljzat műanyagán picit faragni kellett. Nagyon hűvös ház. Pont azon gondolkodom hogy az oldal lapi ventit ki iktatom mert úgysem látszik. Hátul is 2db 8cm-es venti van, itt is elég nekem egy db. Hangosabb a gagyi Codegenem-nél, de az Zalman hűtéssel volt.
Berakva az asztalomba hatalmas, robosztusnak néz ki, pedig a fekete slankít nem.?
Az ajtaja nyitása-zárása nem éppen elegáns, megtudnám csinálni mágnesesre. A legnagyobb bajom az, hogy az előlapi usb fejjel lefelé van. Pl ha beledugom a pendrive-mat akkor az fejjel lefelé van! Valamint az audio kivezetést csak az alaplapi hangkártyára tudom rádugni, az Audigy-mre nem. Ráadásul anyit csesztettem hogy elszállt az alaplapi hangkarim, úgy sem használom, de megy garba. Elvégre egy MSI K8N NEO4 FI ULTRA, nem olcsó gagyi lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest