Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

Tegnap nekem is meglett az áhított smileodon házam és kb két órája szereltem be a gépem.
    Meg vagyok elégedve vele nagyon, ennyi pénzért egyszerűen ennél nincs jobb ház.Arra számítottam hogy cska 2 ventit adnak hozzá de az összes ventihelyben van alapból, amik látszanak azok kék led-es ventik(összesen 1x120mm,4x80mm). Ez a szellőzőcsatorna kialakítás szerintem nem valami jó... a procihűtő előtt van egy kiszívó venti, mellette még1 a hátlapon így két irányból szívja el a levegőt a ház.. hát ne mtudom...
    Annyit változtatnék amúgy a házon h a hátsó ventit 120as-ra cserélném a tervezők helyében, egyébként nagyon jó minden szempontból.
    Egy apró kellemetlenségem volt vele: az ajtó alul nem csukódik teljesen, kicsit eláll a háztól ami nem vészes ugyan de ezt nem vártam volna:)
    Jah a ventik viszont nem olyan halkak mint vártam, elég decens hangja van így azért a háznak.. éjjel így nem hagynám fennt a gépet tölteni miközben alszom..
    Tényleg nem tudja vlaaki hogy hogy tudnám lejebbvenni a ventik fordulatszámát? Sajna csak 4tűs molex-ek útján kaphatnak áramot, 3 tűs csati jobb lett volna sztem...

Új hozzászólás Aktív témák