Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kemi

tag

Nekem a Ninja-val(és pl az összes Aerocool-lal) ugyanaz a bajom:
    a formaterv inkább jó 15éveseknek, akik megvadulnak ettől a fjúcsörös kinézettől, meg turbináktól, de én 25évesen már e letisztult formákra, az egyszerű de izléses design-ra vok rámenve...

És mindenekelőtt aprofi mérnöki szemléletre, mert a SMILODONban a full kihajtahtó alaplap!!! és az ideálisan kialakított szélcsatornák(elől proci fölött: be, vidkariról, és procitól:ki a levegő), és a legofeeling engem teljesen meggyőzött, a ház festése és anyaga pedig nem kelt gagyi(műanyag) érzést bennem mint pl a NINJA ami ugyanolyan fasza ház, csak nekem az már annyira nem(talán pár éve még)...

Ezért számomra a SMILODON az NO.1.

Itt a cél: egy Core2-es redszer tökéletes szellőztetése, zárt ház mellett minimális zajjal...
    A célt e házzal a legjobban elérhető(kár nem tom demonstrálni mennyire jó a szellőzése, egy erős CIGIvel befüstölöm, és lefényképezem:D:D) a zajról pedig: semmi, kis szélzaj amit a Primecooler HP5 gerjeszt 1700as fordulaton, miközben a 2666on járatott Core 2 60fokig se megy fel 100%os terhelésnél... Az Acelero X2es se hagyja a vidkarit(x1900Gt) nagyon 60fok fölé menni fullterhelésnél... Ha valaki utánanéz akkor egy 10fok a csúcstól zárt ház mellett hang nélkül az nem semmi....(én olyan tartós 70foknál tekernék a vidkari, vagy a proci hűtőjén)...

Új hozzászólás Aktív témák