- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Scorpio 868 rulez.
-
Shadows
senior tag
Engem egy ilyen vár:
11800-ft vót
[Szerkesztve] -
-
tikadani
csendes tag
Hali!
Meg tudná nekem vki mondani a pontos méretei a Raidmax Sagitta házaknak? (hossz.,mag.,szél.)
Köszike -
gabi133
aktív tag
Nekem még jelenleg szerencsém van, mivel a baloldalon található 8cm-es venti mm-re pontosan a procihűtő felett van! (MSI K7N2 DELTA L alaplap)
-
gabi133
aktív tag
Immáron büszke Raidmax (Sagitta) tulaj vagyok!
(A következő sorokban leírtak, csak az ÉN véleményeim a házról!)
Pozitívumok:
-Nagyon szép és igényesen ki van dolgozva.
-Jó a szellőzése.
-Jól szerelhető.
-Jobb oldalra nyíló (120°) ajtó, amin egy kis mágnes segíti elő az ajtó pontos záródását.
-Az előlapon található gombok és csatlakozók jól vannak elhelyezve.
-Nagyon szép, fényes festésű.
-Szép kék fényben úszik az egész ház működés közben.
-Egyedi, tetszetős desing.
-Plusz: Kellékekben nincs hiány és kapunk még egy RAIDMAX feliratú matricát is!
Negatívumok:
-Eléggé vonzza a port.
-Egy kicsit lehetne nagyobb, vagy legalábbis hosszabb.
-Nekem az alaplapi panel takaró fémlapot egy kicsit nehézkes volt eltávolítani, mivel az egyik szegecs beért a csavar felé, amit ki kellett tekerni.
-Egy kissé zajos a 3darab házhűtés.
-Nekem a hátsó 12cm-es venti egy picit mintha kilengene. (Gondolom ez egyedi eset!)
-A kis mágnes az előlapon remélhetőleg nem rontja el a megírt lemezeket.
Összesítésben egy nagyon jó gépház megfizethető áron! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy átlagos méretű ATX-es gépház kell! 10-es skálán nálam 8,5 pontot ért el! Még annyi kérdésem lenne: Miért egy nagy Z betű van a gépház elején -
gabi133
aktív tag
Már úton van a házam! 1-2 nap és itt lesz!
Még mindig várok róla véleményt! Kritikát!
[Szerkesztve] -
WOW27
tag
Szia!
Csak az alaplapot kell csvarozni,kényelmesen jól szerelhető.
Sztem minden elfér benne,az elözö házamnál nagyobb,és a hűtése sokkal jobb!
Az alján a 2x3 ferde csik mindig kéken világít,ha dolgozik a két középső átvált pirosra.
És a benne lévő hátsó 12-es meg az oldalsó 8-as venti is kéken világít.
Feketét vettem,adnak hozzá mindent csak a leirás szükszavu.
Ha akarod csavarozhatsz is benne mindent,ha kiszeded a műanyag rögzítőket.
A fényképen fehérnek tűnik alul,de az ezüst! -
gabi133
aktív tag
Már meg van rendelve a Sagitta-m!
Már csak pár nap és itt lesz!
-
gabi133
aktív tag
Köszönöm a jó hírt! Éljen!
Most, hogy jobban szétnéztem találtam is róla olyan képet amin látszik!
Lenne pár kérdésem:
-Jól szerelhető?
-Azért el lehet benne férni viszonylag kényelmesen?
-Az alján, az eleje mindig világít?
-Te milyen színűt vettél?
(Én 3 fajtában láttam, de a fehér-narancssárga abszolut nem jött be színre! Számomra a sorrend 1: Fekete, 2: Ezüst, 3: Fehér-Narancs! (Amúgy én az ezüst színű házakat szeretem a legjobban, de szerintem ez feketében a legszebb!))
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
WOW27
tag
Tegnap elött vettem egy sagittát,jobbra nyílik az ajtaja! kb120 fokra lehet kinyitni.
Nagyon tetszik bár elöször ninját akartam,de nem bántam meg.Az oldalsó 8cm venti mondjuk elég hangosnak tünik,de a két 12-est nem is hallani!A reset gomb viszont érdekes mert kézzel szinte lehetelen megnyomni/sülyesztett/,golyostoll ,hurkapálca,stb kell hozzáNagyon jól szellöző,cool ház
-
gabi133
aktív tag
Mint kívülálló (egyenlőre), megkérdezném! Ugye az ajtaja balra nyílik a pl.:Sagitta-nak?
Láttam már megannyi jó házat, de szinte mindnek ez volt talán a legnagyobb hibája, hogy az ajtaja balra nyílt!
Szerk:Nemsokára remélhetőleg lesz egy Sagitta-m, s majd nyílatkozok róla, hogy milyen!
[Szerkesztve] -
gabber01
addikt
Hi ALL!
Nekem egy Fekete Ninja-m van, amit egy hónapja vettem a MagiCompban 19e HUF-ért.
Szerintem eszméletlenül szép és vagány. A festése olyan fényes, mint egy autóé, de sajnos nagyon vonzza az ujjlenyomatokat, így nem árt ha gyakran tisztogatja az ember (mondjuk ez legyen az ember legnagyobb baja!). Nagyon jó szerelhetőségű, teljesen csavarmentes (az alaplapot leszámítva, ugye
). Az előlapi ajtó csuklópántjai műanyagból készültek, ezért kicsit érzékeny lehet az erősebb behatásoktra, ráadásul csak 90°-ban nyílik. Az anyaga lehetne egy kicsit vastagabb, mert így nem tűnik olyan masszínak, de azért elég strapabíró, csak finoman kell vele bánni, cserébe elég könnyű (kb. 7kg). Jó a hűtése is. Az első 12cm-es kék ledes venti pont a HDD-kre fújja a luftot. Hátulra 8,9 v. 12cm venti is beszerelhető. Alapból egy sima LED nélküli 12-es van benne. Oldalt egy 8cm-es kék ledes venti szíjja befelé a levegőt, többnyire pont a procira. Belső kialakítása korrekt, megfelelően tágas.
Egyszóval überbrutál, fain kis ház!Ennyi pézért az egyik legjobb ház a piacon.
-
ahavasi
tag
hi all! boldog tulajdonosa vagyok egy kék, RaidMax Storm háznak. Nagyon meg vagyok vele elégedve, egy szép ház, és korrekt ár, és jó minőség! én azt hittem hogy valami gagyit veszek, de nagyon állat. Azt valaki tudja hogy mivel érdemes felpolírozni a plexit? nekem sajna elég karcos...
-
yamshee
tag
Jövőhéten jönnek meg a Sagitta , Ninja és Scorpio házak. A weboldalunkon lévő Kiskerekben lehet meg lehetőket majd találni.
-
trassher
addikt
válasz
axel_foley #76 üzenetére
Én nem találtam sehol de ezen a [link] érdemes keresgetned. X1-esük nincs de ván minden más ami Raidmax.
-
axel_foley
tag
valaki nem tudna véletlenül segiteni, hogy lehet-e magyarországon raidmax x1-es házat kapni valahol? vagy hogy mennyiért stb?
[link] -
[FH]bekem
csendes tag
tudnál róla néhány sajat keszitesu képet dobni? mer en is egy ilyet neztem ki magamnak (868-ast) , sztem eleg olcso es nagyon faszan nez ki
azt irjak h van benne 3venti alapbol...ezek mennyire hangosak / szallitjak a levegot? es milyen szinuek? (azt irja ''vilagitos'' )
vagy ezt fogom venni vagy a ninja-t -
trassher
addikt
Csá!
Épp múlt héten vettem Raidmax Scorpio házat és nagyon megvagyok elégedve. A ház moddingra kellett és szinte tökéletes. Csak javasolni tudom mindenkinek -
yamshee
tag
Csak azért mondom mert 1 hónap és ezeket lehet majd itthon is kapni.
Ha vkit érdekel dobjon egy mailt. -
yamshee
tag
Ezek tetszenek nektek??
RX9
Sagitta
Ninja -
BC_csabi
csendes tag
Hy!
Nem tud nekem segíteni valaki mert Raidmax Virgo 811-es házat szeretnék venni fekete avagy szürke (sötét) színben, postai utánvétellel.
Melyik boltban tudnám ezt megoldani? -
he7edik.
addikt
Hi!
Örülök hogy ilyen topic is van
Raidmax Cobra (kék) ház tulaj vagyok csak ajánlani tudom -
kirkri
addikt
Nekem is ilyen házam van, de én kivettem belőle a gyári 12 centis ventiket és tettem olyat bele, amit magamnak szabályozhatok, nem pedig magától állítja a fordulatot a hőmérséklet függvényében. Az oldalsó világítós szintén erre a sorsra jutott, azt ráadásul kicsit hangosnak is találtam. Ettől függetlenül nekem is nagyon bevált a házikó. Szép is jó is. És nem utolsó sorban jó a szellőzése is.
-
fatboy89512
csendes tag
Csá!
Akinek van Raidmax Scorpio háza, az mondja már el a tapasztalatait? (tágasság, használhatóság, szerelhetőség ,szellőzés)
Mellesleg láttam egy hasonmást: [L]http://www.pixmania.com/hu/hu/45733/art/advance/pc-case-zorro-black-8066s.html[L]
Ha ez ugyan olyan, akkor az nagyon jó lenne szerintem. Mondjuk annyi, hogy az elvileg 1 cm-rel hosszabb. -
lamantin
tag
szia! tegnapelött vettem egyet az ''akváriumban'', igaz nem fekete, hanem ''titanium'' jelölésű. Olyasmi, mint a chieftec dragon sorozatának a fekete(sötétszürke) szinü házai.
Szellőzése nagyon jó, van benne 2 db 12cm-es venti, 1 elöl, 1 hátul, oldalt egy narancs-ledes 8 cm-es venti légterelő-csővel (ami nekem nem fért be a procihűtőtől). Szerelni könnyű, anyaga is egy jó minőségű ház benyomását kelti. ajánlom mindenkinek... -
DLDKox
aktív tag
UP !
Nem hiszem, hogy senki nem tud Raidmax Samurai házat.
Valaki segítsen please. -
DLDKox
aktív tag
Még mindig senki sem tud Raidmax Samurai házat.
Venni akarok 1-et.
Méghozzá a kéket.
Bővebben: link
Ha valaki tud please segítsen.
Thx -
Genius007
őstag
Nekem Raidmax házam van Balassagyarmaton vettem 16rugóért (400W táppal)
Szerintem nagyon jó a hűtés!
Mivel elöl is + oldalt is + felül is van venti !
Ennyit megért a ház! Ajánlom mának is -
ToBeY
nagyúr
Mondjatok egy helyet BP-en ahol van FEKTE Raidmax Virgo 811!
-
console
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
Írtam a vízes boltnak hogy miért nem forgalmazzák Samurai fantázia nevű házat,ha már az összes Raidmax házat forgalmazzák!?
-
Cramo
tag
akkor nem szóltam
-
console
aktív tag
Itt vagyok, válaszolok mindenre.
Németországból, rokonok segítségével vettem. (ott boltban 130euró (EBayen 70ért hozzájutottam)), és nincs hozzá táp, csak két ventit adnak hozzá.
Minden Raidmax házat kapni itthon, kivéve ezt... Túl drága a többi RaidMax házhoz képest.
Igen, elég tágas... azaz bazinagy... mondhatni a belső terével nincsenek problémák.
Kétféle konstrukció van. Titan/Samurai 901 és Samurai 908. A kettő közti különbség az a kereszt, mint a szamuráj homloka.
Mikor megjelent a ház, mindenki Alienware koppintásnak állította be. Döntse el mindenki maga, nekem ez tetszik jobban.
A problémád... hát.
Alul, a szemek mögött van egy kékledes 12cm-es venti (látható is az egyik képen), és amikor az aktív, kék fénye áthat a szemeken (mert azok átlátszóak ám!) és azon a homlok-íven. Szóval az a venti keveri a levegőt hátrafelé, de a prociproblémát nem intézed el ezzel...
én pedig mindenképpen alacsonyfogyasztású rendszert rakok majd bele (DC Opteron EE vagy Dothan vagy Turion vagy 33W-os mobil A64)
[Szerkesztve] -
Cramo
tag
Console! ez a ház elég tágas?
mármint megoldaná az én problémámat?
a procim körül van zárva, alig szellőzik meg ilyenek
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050619/H_z.JPG][/url]
pirossal jelöltem a zárt részt
[Szerkesztve] -
Cramo
tag
na, asszem nemtommi van.
leégtem! -
Cramo
tag
háromszor módosítottam az ''ilyen'' szót ''ilyet''-re, de csa úgy hagyta a fórum motorja vagyminek hívják!!!!!
-
Cramo
tag
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/Samurai.jpg]
[/url]
az a kék csík+ a ''szemek'' világítanak? vagy csak csillognak? -
Cramo
tag
A samurai házakat látva egy kicsit Alienware feelingem van...eléggé hasonlóak---de ettől függetlenül (vagy éppen ezért) nagyon kéne egy ablakos változat ---lehet valahol kapni?
-
ToBeY
nagyúr
Valaki nem tudja hogy ebbe:Bővebben: link Elől hátúl és oldalt is van venti?Vagy csak hátúl és oldalt?
-
valakiky
csendes tag
Halihóó Emberek!!!
Őszintén megmondva én is megnézegettem ezeket a házakat, és hát remélem mihamarabb én is tudok venni egyet...
Szerintem a szamurájos változat igen durvára sikeredett...nem igazán tetszett én inkább valamelyik sziszibe fektetek pénzt...))
By:Kiky -
console
aktív tag
sikerült alkotni képeket
íme.
a power-reset gombok a 3. képen majdnem láthatóaka kisfloppy méretű 2 hely mellett vannak, csak pont az innenső oldalon.
meg alul középen, ahol a 'száj' van, azt fel lehet húzni és van 2 usb meg 2 olyan kivezetés, amibe mikrofon/linein/lineout megy.
mondom, hatalmas hangulatot ad itt a szobában az íróasztalon.
a képek az ágyon készültek.
most még üres... már csak hardverrel kell megtöltenema most használt 533-as gépet már nem teszem át bele.
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet ilyen házakat venni? És mennyiért?
Mert a Samurai nagyon megtetszett és veszek egy ilyet ha tudok. -
console
aktív tag
nem árulnak...
és nagy bejelentenivalóm van! megérkezett, itt van kezemben a Raidmax Titan 901-es sárga-fekete házikóelképesztően gyönyörű!
leírással, meg hasonlókkal nem strapálták agyon magukat a készítők: a házban benne egy fix és egy mobilis 12cm-es venti és egy kis doboz csavarokkal - ez mind a tartozék.
de lenyűgöző látvány egy szobában... .)
digigépem nincs, de valamit megpróbálok összehozni. általános kép a #6-ban. -
Bp
tag
Nem tudja valaki hogy a Samurai 908 házat merrefele árulnak itthon?
Szeretnék egy olyat , vagy ha nem jön be ide akkor maradna egy szip piros Cobra.
Csak jöjjön meg az adovisszatéritésem -
Boxer001
veterán
-
Kojak
aktív tag
Nem hiszem el h senkinek nincs ilyen háza!
-
Boxer001
veterán
még jó hogy megnyitottam a totyikot..
-
Boxer001
veterán
Hát úgy tűnik nagyon gyerekcipőben járnak még ezek a házacskák felénk...
muszály leszek venni egyet! -
console
aktív tag
Megelőztek:
Bővebben: link -
Kojak
aktív tag
Tud vki ilyen házakat bolti nettó ár környékén?
-
Boxer001
veterán
Nah, hagyom kibontakozni a népet, ha vannak egyálalán tulajok! -
Kojak
aktív tag
Én is kíváncsi lennék a véleményekre!Milyen a hűtése?
-
Boxer001
veterán
Tetszenek ezek a házak, gondoltam hátha vannak tulajok, és megosztanák a véleményeket!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ez a mondat angolul?
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest