- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
sziasztok!
Én most vettem Raidmax Ares házat, és lenne egy nagy problémám:
Nem jó az előlapi füles bemenetPróbáltam két fülessel is, de nem akartak megszólalni. És a gép sem ismeri fel, hogy be van dugva.
Vkinek esetleg lenne ötlete? -
Csapi007
veterán
válasz
Terminator47 #392 üzenetére
Gigabyte 3D Aurorát tudom ajánlani.
-
JZ661
csendes tag
Hi mindenki! Egy Raidmax 847 ház eladó, fekete-ezüst színű, az ár megegyezés kérdése.06-20-593-03-46
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok.
Az uj Ares-ról lehet tudni valami bövebbet? -
Csapi007
veterán
válasz
Terminator47 #389 üzenetére
Más volt most látom.
Ahogy itt nézegetem, méregetem csak nagyon neccesen fér el 28 cm, kb 1 cm hely marad a felső vinyótartótól. És ez is csak a legfelső slotra igaz mert a többi már végképp nem férne el az alsó vinyótartó miatt. -
Terminator47
csendes tag
-
Csapi007
veterán
válasz
Terminator47 #387 üzenetére
Már kérdezted, és válaszolam is rá.
-
Terminator47
csendes tag
Sziasztok! Elsősorban a Smilodon tulajokhoz fordulnék egy kéréssel/kérdéssel.
Egy ilyen házat szeretnék csak nem tudom hogy belefér-e egy 8800GTX. Akinek ilyen háza van legyen már olyan kedves és mérje meg bele fér-e. A kari 28cm
Persze ha több hely van az nem baj! Előre is THX!!!
-
kigyi_23
addikt
válasz
Rockymitymók #384 üzenetére
Visszaugrik nincs vele gond csak amikor megvettem kicsit meglepődtem mennyire könnyen benyomható pl. cipeléskor vagy csak ha odébb akarod rakni. Amúgy jó, de nálam pl. néha berezonál ha olyan dolgot rakok rá pl. billentyűzet.
-
megya
csendes tag
válasz
Rockymitymók #384 üzenetére
persze
-
kigyi_23
addikt
válasz
Rockymitymók #380 üzenetére
Igen könnyen horpad és feltűnően könnyű (ami nem hátrány)
Nekem szürkéből van ilyenem. -
megya
csendes tag
Nekem van ilyen! Szépnek szép, de az anyagból spóroltak...
http://kepfeltoltes.hu/070509/ninja_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Rockymitymók
csendes tag
válasz
Springfield #377 üzenetére
Köszi, az a jó, hogy nem UV-s. Amúgy tudom, hogy hogyan néz ki, csak a neten kétféle kép is van róla. De már megkérdeztem, hogy milyet lehet kapni.
-
Springfield
csendes tag
válasz
Rockymitymók #376 üzenetére
HI!
Márciusban vettem Ninját. Nem UV-s a led csak szimplán kék.
kép ->> google...
[Szerkesztve] -
Rockymitymók
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan ember, aki mostanában vett Raidmax Ninja házat, rakna be róla egy fényképet, mert nem tudom, hogy most milyen az eleje.
Ugye nem UV-ledek vannak benne? Előre is THX.
[Szerkesztve] -
kigyi_23
addikt
válasz
Springfield #374 üzenetére
Igazából a 12-es ventiket csak leszabályoztam ill. csak az elsőt mert a rács miatt kicsit hangos max fordulaton
Amúgy az első venti csak LAN-on megy mert nincs értelme bekapcsolni majd csak próbáld ki!
Zajkeltésnek jó de 1 fokot ha jelent összesen szóval ez így vicc.
A 8-as ventit egy revoltec ventire cseréltem sajna pontos típust nem tudok mondani már régebben beraktároztam csak most raktam bele és kicsit moddoltam is a ventit közben.
A lényeg, hogy felesleges a max fordulat ezekre a ventikre a hátsó 12-es mindegy min megy mert úgyis szabályozza magát.
Ezt érdemes lehet kicserélni az elsővel! így nagyobb teljesítményt lehet a hűtésre kicsikarni és mondjuk csak terhelés alatt járatni magas fordulaton. -
kigyi_23
addikt
válasz
Springfield #372 üzenetére
Sokkal halkabb?
GHát a gyári állapotnál annyival lett halkabb, hogy bejött egyik ismerősöm és megkérdezte:
Ez most megy? -
Springfield
csendes tag
válasz
kigyi_23 #371 üzenetére
Hi!
Korábban írtam, hogy a régebbi Codegen házam sokkal vastagabb lemezből volt..
Először engem is zavart a horpadékonyság, de ''végülis nem nyomogatja az ember a gép oldalát minden nap''..
Milyen ventiket vettél? Sokkal halkabb lett-e a gép?
..én 2 hónapja vettem a Ninját, de a 8-as már kalamol indulásnál..
Ettől függetlenül nagyon király a ház! -
kigyi_23
addikt
Hát nem vagytok túl élénkek srácok!
Mi ez a nagy kihaltság? -
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Már én is Ninja tulaj vagyok, de hát nemtom azért vannak vele problémák
Sajnos anyaga erősen horpadékony lol azért furcsa, hogy megnyomod és horpad, persze visszaugrik utána de egy ilyen háztól ezt nem várná az ember.
Cserébe viszont pehely súlyban indul. A 8-as ventit lecseréltem, mert kicsit hangos volt ugyanúgy mint az első 12-es.
És valami nagy furcsaságra leltem: Ha kikapcsoljátok az első 12-es ventit akkor nálatok sem változik semmi? Mert nálam a winyók melegedtek 1-2 fokot de kb ennyi lett a változás.
Így nem értem minek van ott mert a rács ami előtte van nagyon visszafogja alégszállítását és még szélzajt is generál. -
Csapi007
veterán
Hello
Itt van még egy-két nappali kép:
[link]
[link]
[link]
A fehér meghajtókkal nem a legszebb, de ezért vettem ajtós házat.
Még egy tapasztalat: Ha az ajtó be van csukva a por megáll a külső rácsban, ami jó is meg nem is, de inkább belül a porszűrőnek kéne megfognia...
Ja még átraktam a winyót az alsó winyóketrecbe. Kivenni-betenni könnyű de nem hinném hogy az a legjobb megoldás a rögzítésre hogy egy fémpöcköt dugunk a csavarmenetbe.
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Siriussal rendelkezik valaki?
Érdekelnének vélemények ^^ -
Csapi007
veterán
-
Csapi007
veterán
Hello
Na megvan a ház, olyan amit linkelté, de tökre ugyanaza mint a Smilodon - nagyon jó. -
Csapi007
veterán
válasz
Rudiaszarvas #353 üzenetére
Hello
A legtöbb helyen nem adnak hozzá tápot de ne is sajnáld, nem lehet az vmi jó táp. Inkább vegyél egyet külön pl FSP BlueStorm. -
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!!
Én egy Sagitta házat szeretnék...egy kérdésem van..: külföldi oldalakon mindig úgy látom hogy adnak hozzá tápot (450W)....viszont itthon ezt nem említik....mi az igazság?? Jár hozzá táp??
Előre is köszi a választ!!! -
Csapi007
veterán
Sehol nincs Smildodon.
Aki tud vlamit az szóljon. -
Bayzee5
tag
Hello!
Nemrég óta vagyok egy fekete Ninja elégedett tulajdonosaEgy apró problémám van: a ház oldalában lévő 8 centis vetni kicsit hangos, legalábbis a gépem többi részéhez képest. Valaki tud adni tippet, hogy milyenre lenne érdemes kicserélni? Valami halk, kéken világító, átlátszó 8 centis venti kéne!
Köszi! -
Csapi007
veterán
Hello
Akinek Smilodon-ja van megnézné hogy a ventik hány dBa-sok? -
Springfield
csendes tag
Hi!
Nekem 1 Ninja Black van. Nagyon tetszik, csak 1 baj van vele, h az ajtónak a másik felől(jobbról) kellene nyílnia..
A másik észrevétel:
Előtte 1 Codegen házam volt, és az sokkal vastagabb lemezből volt mint a Ninja, masszívabb volt, nem volt ilyen ''horpadékony'' vagy csak azért mert ''made in China''????
A lényeg, hogy nagyon esztétikus, jól szellőzik, és könnyen szerelhető! -
TokLac
senior tag
Jól kivan halva a téma. Nekem a kobra van, kellően vagány és elegáns. Sokan csak lesnek mikor meglátják! Feketében nagyon ördögi, szeretem.
-
proper
őstag
csapi itt is belédbotlok
én egy sagittát szeretnék beujitani de még nem döntöttem hogy ezüst/piros vagy fekete/ezüst legyen
esetleg tudnátok saját képet linkelni? mer az ilyen ''mütermi'' fotok nem nagyon tükrözik a valoságot -
Csapi007
veterán
Hello
Na mi van már, nagyon elsüllyedt a topic. -
Zoli12345
csendes tag
Sziasztok!
Most lett meg pénteken az új gépem.
Sagitta házat szerettem volna de hirtelen nem tudtak beszerezni, így maradt a Ninja.
Egy problémám volt vele mégpedig az oldalsó ventilátor.
Ha kikötöttem nagyon csendes volt a gép.
Először kiszedtem a hangszórórácsot előle csendesebb lett, de az ezüstrács nélkül szinte elnémult.
A kérdésem hogy befelé nyomja e a venti a levegőt vagy fordítsam meg hogy szívja kifelé.
Nem tudom hogy van gyárilag benne.
Köszönöm. -
Gil22
csendes tag
válasz
Csapi007 #326 üzenetére
Hy
Hát amíg nem vettem meg én is azt hittem, hogy zavarni fognak. De most, hogy így megvan szerintem nem zavaróak sőt mégjobban dobnak a ház hangulatán a feliratok! (Gondolj bele: kék háttérvilágítás előtte meg fekete matrica. Sokkal jobb mintha csak simán kék lenne.)
Persze ez magánvélemény. -
Gil22
csendes tag
Hy
A minap vettem egy Sagitta-t és azt szeretném kérdezni, hogy mivel lehet ezt a házat karcmenetesen takarítani? (akár a plexi oldalát is)
Válaszotok előre is köszi
[Szerkesztve] -
goofy2053
csendes tag
válasz
troland26 #323 üzenetére
Pedig tuti! Én is csak a jobb kezemét!
Most egy Thermaltake LanMoto-m van, annak van, és bejön. F@sza, hogy jobban megemeli a házat (nem olyan, mintha a földön lenne...), de lehet majd az új házra (Raidmax Smilodon) veszek olyan kis gumitalpakat, asszem az is emel rajta... -
goofy2053
csendes tag
Sziasztok! A Raidmax házak azért nem a legolcsóbb kategórába tartoznak...Az lenne a kérdésem, hogy nem jár hozzájuk normál talp? Csak az a kis kerek bigyó, ami már a 3000 Ft-os házaknak az alján is van? A Ninja-ról láttam olyan képet, amin volt a háznak ''lába'' ( http://www.e-soph.com/photoz_2303/pic_produits/P6014 ) . Ezt külön kell venni, vagy hozzá adják, vagy nem is lehet ilyet kapni? És a többi háznál hogy van ez? Előre is köszi...
-
Zoza24
senior tag
vki felvilágosíthatna a raidmax ninja ház külső méreteiről,hogy mi is valójában...
láttam egy bolt kirakatában egy raidmax ninja házikót,még a régi verziót,tehát a kopoltyúsat,a az volt ráírva a dobozára,hogy 540 mm mélységű...valóban ilyen mély lenne,vagy ez vmi új verzió lehet,mert én kissebbre emlékszem... -
Csapi007
veterán
Hello
Akinek Smilodon háza van az dobhatna egy-két képet. -
Sev!er
aktív tag
UP!
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok !!! Én a smilodont néztem ki magamnak, csak azon gondolkozom, hogy el fog e férni benne a cuccos?
intel quad core, 8800 gtx , 2 vinyó raidbe kötve, és 2gb ram kitben és hangkártya .
U.I.táp jár hozzá? mert én azt külön szeretnék beszerezni a gépbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest