- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi hangfal építés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Az 58°C nem is sok annyi idő után! Mennyiért vetted a zalman ventit és milyen procira?
Mert nekem is kellene valami jobb a gyári helyett! Nekem egy intel pentium 4 3.00 Ghcz-s procim van, 478-as tokozású!
[Szerkesztve] -
Dani_kp
addikt
Ja láttam! Ok hogy ''lent a hideg és fent a meleg'' ez igaz, de a gépbe nincs akkora hely hogy ez a megállapítás teljesüljön. Szerintem! De nagyon szép kis ház lett! Nekem is ilyen van!
Itt egy jó nagy UPP neki!!!
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
nem tom láttad-e az elején a 12-es ventit +a meleg fent a hideg lent alapon most röpke 58 fokos a szobában biztos van 25 fok pici fiam miatt ugyhogy szerintem nem is lenne jobb. 1 live van alatta amiről szívja a meleget csak azt nem tom milyet mert a hangkarii nem melegszik
ja meg kb 12 órája megy volt 3 óra carbon is
[Szerkesztve] -
Dani_kp
addikt
Szép, jó meg minden de a videokaridra megy elég levegő, mert úgy láttam hogy eléggé be van szorítva! Vagy nem?
-
Dani_kp
addikt
Uh, ez komolyan hangzik!
-
Dani_kp
addikt
Jó ez a topic! Up neki!
-
troland26
őstag
Bocsásd meg kérlek ,hogy számra mertem venni ezúton is szeretnék megkövetni minden szemes ninja tulajdonost.
ÉS engesztelésképp ha elfogadnátok a kisújam...... nyissz -
troland26
őstag
és szerintetek ''kopoltyús'' ninját lehet kapni vagy csak a szemes van már mindenhol?
-
Stylewars_kp
őstag
KING ez a topic!!! UP neki!!!10kila zsír!!!!
-
Dani_kp
addikt
Szerintem nagyon megérte az árát!
És szépen világítanak a led-ek a ventillátorokba!
-
Dani_kp
addikt
Hi! Nekem is egy Raidmax NINJA házam van! Nagyon jó! És a szellőzése is jó!
Csak ajálanni tudom, mert nagyon ''divatos'' a megjelenése! -
spiercell
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #183 üzenetére
Jó az is! De ha már választani lehet.. Amúgy elbizonytalanodtam, lehet egy Aspire X-plorer jobb ház mint a Ninja, bár elsőre nem tetszett.
-
spiercell
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #181 üzenetére
mázlista
-
spiercell
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #178 üzenetére
melyik verziós ninjat kaptad meg a ''kopoltyúsat'' vagy a ''szemeset''?
-
ati888
senior tag
válasz
Stylewars_kp #176 üzenetére
hogy vásároltál ott? az nem nagyker?
ha van árlistád tőlük, küldd már el légyszíves.
ati. -
Stylewars_kp
őstag
Tudna walaki szerválni raidmax matricát?
-
Stylewars_kp
őstag
Nekem egy Raidmax NINJA gépházam wan! Nagyon frankó gépház ajánlom mindenkinek!!!
Megéri az árrát! [link] itt vettem a házat sztem megérte!!!! -
ati888
senior tag
hi.
na várhatok itt az észrevételekre...
cserébe, ha valakit érdekel, megvettem a smilodont és lövök pár képet róla meg az összeszerelésről. de priviben szóljatok, ha érdekel.
elsőre igen jónak tűnik és van benne 5 db. venti is!!!
ati. -
ati888
senior tag
hi.
van valakinek tapasztalata a smilodonnal? ilyet akarok venni a napokban, de nem tudom milyen lehet, mert a valóságban nem láttam. a képek alapján frankó.
ati. -
spiercell
aktív tag
Akarok egy Raidmax Ninját, csak 2 féle van belőle nem tudjátok miért?És melyik a jobb?
-
ToxLee
őstag
''Végul de nem utolsó sorban az elején található kék LED fények, mutatják a CPU állapotát (homérséklet függvényében erosödo ventilátor/led) mely egyben feldobja a szobánk hangulatát is. ''
Ezt nem értem..... Amúgy már láttam sagittát is és nem tom eldönteni ,hogy melyiket vegyemMelyik a jobb?
-
Csaba...
csendes tag
www.computermode.hu 18.000+posta
-
ToxLee
őstag
Hello! Én is egy Ninja-t akarok venni szürke színben. Most láttam egy másik Ninját aminek az elején egy kék műanyag takarja el a likat(
), na ez a változat nem tetszik. Nekem a sima kell amin ilyen fekete kopoltyú van, az naon zsír. Kb mennyibe kerül?
-
Csaba...
csendes tag
Üdv!
Mindenkinek zúgós a 8cm-es venti a Ninja-n?
Csaba... -
Shadows
senior tag
Raidmax NINJA tapasztalat:
NEGATÍV:
ház festése itt ott olyan darabos olyan mintha alatta lenne a por és nem szép közelről látni csak de hát nem codegen árban van
az oldallapokkal bajban voltam mert nem egy könnyú eset őket levenni
a hátsó 12-es ventit igazán ledezhették volna
ha hozzányulsz egyből meglátszik rajta minden
Pozitív
gyorscsatik a meghajtóhoz, igaz hogy a pci-os eszközöket is igencsak passzintani kell
kockás plexi oldallap gyönyörű ahogy az uv rányomja magát
van hely bennne igaz nem egy nagytorony
elől hátul 12 oldalt 8cm-es venti amihez raidmex logós hűtőrácsot kapunk (lecserélve zalman op-1 ventirácsra!!!)
REMÉLEM SEGÍTETTEM EZZEL A KIS BEVEZETŐVEL -
brembo
aktív tag
Csakis a tápból kijövő csatikkal kell összebarátkoztatni őket.
Nekem is megjött a Sagittám feketében, impozáns. Kapott két lila UV neont is, így még szebb. És praktikus is. Sosem gondoltam volna, hogy ezt a csavar nélküli rögzítést valaha is használni fogom, de egész jó.
Szóval ajánlom mindenkinek. -
Zpepe
tag
Van egy RAidmax Sagitta házam. A kérdésem az lenne, hogy a ventike hogy kel üzembe hozni? Mind a 3-ból (plexis falon oldalt, hátul, és elöl) 2 csatlakozó jön ki, de fogalmam sincs hova kell azokat dugni,. Az alaplapon nincs lyen csatlakozó.
-
trassher
addikt
válasz
Eugene Roe #158 üzenetére
vááááááááá
hol lehet ilyet itthol kapni? asszem lecserélem a scorpiomat -
Eugene Roe
őstag
Pedig csak 20-22,000Ft-be kerül
-
Boxer001
veterán
válasz
Eugene Roe #155 üzenetére
Hmm, nagyon korrekt házikónak tűnik.
Ennyit azért már nem tudnék kiadni házra.
Valszeg Ninja lesz.
[Szerkesztve] -
Eugene Roe
őstag
Látta már valaki eme házat ??!!
Smilodon
Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket róla!
http://www.raidmax.com/main.htm
Illetve: http://www.3dgameman.com/content/view/4286/48/
Remélem lesztek szívesek válaszolni... -
tibikbk
aktív tag
Up a topicnak
-
gabi133
aktív tag
Rég nem jártak erre!
uP!
-
van3
csendes tag
Sziasztok!
Raidmax VIRGO házat feketében keresek, nincs valaki aki el akarná adni?
Az alábbi cimen vagyok elérhető:
mszebeni kukac seroscience.com
[Szerkesztve] -
loogos
csendes tag
pfff én akarok egy Raidmax Sagitta házikót mert szerintem állatul néz ki
-
tibikbk
aktív tag
válasz
Littletiger #144 üzenetére
Még van 14,7 -ért!
-
Littletiger
tag
válasz
TriackFeri #143 üzenetére
Nem valószínű. Én 14700-ért vetten , de azóta felemelték 16258-ra. Szóval jó az az ár, amennyiért te tudod.
-
TriackFeri
aktív tag
Én is sigatta ház vásárlását tervezemm, csak még pénz nincs rá. sSok a kiadás
De legalább 14k alatt tudok hozzájutni (13992HUF) Van olcsóbb hely?
-
tibikbk
aktív tag
na mi van raidmaxosok?up a totyiknyk
-
Zpepe
tag
Keresek: RaidMax Sagitta házat! (és meg is venném)
Bocsi hogy ide. -
Api(cs:s)
tag
hi
nem tudjátok hol lehet raidmax ninja-t kapni, jó áron? -
Littletiger
tag
-
lemcsi
tag
hello
énis vettem a multkorában egy fekete sagittát.sztem elegáns ház,nekem nagyon bejött.az elsö 12cm-es ventibe is lehet ledet tenni a sarkaiban ott van a hely.nem tudom felfigyelt e már rá vki
már tettem bele egy elölapi panelt is ami a következö:aerocool coolpanel II
már csak 1 bajom van vele:ugyebár a ventiken nagy csatlakozó van viszont a panelen csak kicsi.lehet kapni átalakitót hozzá? -
brembo
aktív tag
válasz
Littletiger #128 üzenetére
Köszi a linket!
Igazából semmi bajom a Computermode-dal, csak nagyon messze van... Online meg még soha nem rendeltem, de egyszer azt is el kell kezdeni... -
X Factor
addikt
válasz
Littletiger #128 üzenetére
Ha computermdoe ba bemegyek van nekik egyből? vayg elötte megkell rendelnem?
-
brembo
aktív tag
Csak a Computermode-nál lehet Raidmax házat venni? Én is Sagittát vennék. Nem tudtok olyan boltot, ahol még lehet kapni/rendelni?
-
tibikbk
aktív tag
Hy
Sagitta infokat kérnék bövebben! -
Achill3uS
nagyúr
Üdv mindenkinek, azért írok ide mert nem kapok sehol Raidmax Ninja-t és teljesen bele vagyok esve, mindenhol 2 hetet mondanak h most fok érkezni, és sejtésem szerint az Alienware keze van a dologban, és valszeg uj design-ja lesz.. [link]
Szóval, kéne nekem egy ''Alienware design-os'' régi Ninja [link], aki eladná esetleg, uj ára felett megvenném, mivel mostmár nem lehet beszerezni (csak uk-ban találtam forrást) itthon.
(sorry h iderondítok a keresésemmel, de a jelenlegi Ninja tulajokat csak itt érem el)
[Szerkesztve] -
sparx
tag
válasz
Littletiger #121 üzenetére
Hehe, pont fordítva mint én
Neked nem melegedik nagyon a videokarid, mert nekem nagyon be van zárva, most keresek egy helyet ahol tudnak még egy lyukat vágni az oldalába a videokari környékére. -
Littletiger
tag
Sziasztok!
Én is beléptem a Raidmax klubba. Vettem egy Sagitta-t. Eredetileg ezüstöt akartam, de csak feketét kaptam. De nem bántam meg. Nagyon szép ház, a szellőzése is jó, és könnyen szerelhető. -
sparx
tag
Hali mindenki !
Ma nekem is sikerült egy Sagitta-t beszerezni, sajna fekete nem volt, igy maradt az ezüst, de ez is fasza.
Az egyetlen bajom vele, h a régi házamhoz képest(noname, 2levett oldallappal) ~5 fokkal magasabb a proci és a videokari höm. is. -
X Factor
addikt
Na körbe néztem itt a neten, és úgy döntöttem szeptmber elején veszek egy iylen házat ''Raidmax Sagitta''. Mert tetszik mert szép és jó is és még nem is olyan a vészes az ára
-
gabi133
aktív tag
uP, mert nincs itt senki!
-
gabi133
aktív tag
Ha zárva van az ajtaja, akkor nekem a Pioneer 108-as DVD-íróm nem bírja kinyitni!
(Mármint az ajtót!)
-
gabi133
aktív tag
válasz
tikadani #107 üzenetére
Mármint az ajtó kinézete nem tetszik, vagy az, hogy van rajta ajtó?
Ha vigyázol rá, akkor nem törik le! Meg amúgy is strapabírónak tűnik!
Nekem is volt már, hogy kistestvérem nekiment, de hál' Istennek egy nagy ajtócsapódáson és egy kis ijedségen kívül semmi más nem történt!
Nem hiszem, hogy le lehetne szerelni, de meg lehet próbálni!
Ha nem haragszol, én a saját házammal nem kisérleteznék! Gondolom megérted! -
gabi133
aktív tag
válasz
tikadani #102 üzenetére
Alapból 3 venti van benne! Egy 12cm-es elől. (Ez nem világít! Nem ledes!)
Egy 8cm-es kék leddel az oldalán, és egy 12cm-es kék leddel hátul!
Ha a ''fénycső'' alatt arra gondolsz ami a ház elején van 6db kék színű led, akkor igen, megoldható, hogy ne világítson! Ehhez az kell, hogy nem dugod rá a tápra a 4pin-es csatit amin 2 tű van. (Ugyanis ehhez a házhoz nem adnak neon-t ha esetleg arra gondoltál volna!) -
tikadani
csendes tag
Köszi! Akkor várom a képeket
Előre is köszi! Egyébként a világítás kikapcsolható benne? Nem a ventikre gondolok, hanem a házban lévő ''fénycsőre''. Alapból hány venti van benne, és mekkorák azok? Tudom biztos írtátok már, 3 rémlik, de volt olyan oldal ahol kevesebbet írtak... Szóval előre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest