- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Az összerakással nem volt gond. De, az alaplapom nem tökéletesen illeszkedik bele. A hátsó csatlakozósor nem teljesen ér ki, kb 1mm-kellene neki. A tápom sem illeszkedett pontosan. A 220-as aljzat műanyagán picit faragni kellett. Nagyon hűvös ház. Pont azon gondolkodom hogy az oldal lapi ventit ki iktatom mert úgysem látszik. Hátul is 2db 8cm-es venti van, itt is elég nekem egy db. Hangosabb a gagyi Codegenem-nél, de az Zalman hűtéssel volt.
Berakva az asztalomba hatalmas, robosztusnak néz ki, pedig a fekete slankít nem.?
Az ajtaja nyitása-zárása nem éppen elegáns, megtudnám csinálni mágnesesre. A legnagyobb bajom az, hogy az előlapi usb fejjel lefelé van. Pl ha beledugom a pendrive-mat akkor az fejjel lefelé van! Valamint az audio kivezetést csak az alaplapi hangkártyára tudom rádugni, az Audigy-mre nem. Ráadásul anyit csesztettem hogy elszállt az alaplapi hangkarim, úgy sem használom, de megy garba. Elvégre egy MSI K8N NEO4 FI ULTRA, nem olcsó gagyi lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Projektor topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest