Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Jól kivan halva a téma. Nekem a kobra van, kellően vagány és elegáns. Sokan csak lesnek mikor meglátják! Feketében nagyon ördögi, szeretem.

-
TokLac
senior tag
válasz
TrollMetal
üzenetére
Használd egészséggel! Ezek szerint tápost vettél?
-
TokLac
senior tag
Az összerakással nem volt gond. De, az alaplapom nem tökéletesen illeszkedik bele. A hátsó csatlakozósor nem teljesen ér ki, kb 1mm-kellene neki. A tápom sem illeszkedett pontosan. A 220-as aljzat műanyagán picit faragni kellett. Nagyon hűvös ház. Pont azon gondolkodom hogy az oldal lapi ventit ki iktatom mert úgysem látszik. Hátul is 2db 8cm-es venti van, itt is elég nekem egy db. Hangosabb a gagyi Codegenem-nél, de az Zalman hűtéssel volt.
Berakva az asztalomba hatalmas, robosztusnak néz ki, pedig a fekete slankít nem.?
Az ajtaja nyitása-zárása nem éppen elegáns, megtudnám csinálni mágnesesre. A legnagyobb bajom az, hogy az előlapi usb fejjel lefelé van. Pl ha beledugom a pendrive-mat akkor az fejjel lefelé van! Valamint az audio kivezetést csak az alaplapi hangkártyára tudom rádugni, az Audigy-mre nem. Ráadásul anyit csesztettem hogy elszállt az alaplapi hangkarim, úgy sem használom, de megy garba. Elvégre egy MSI K8N NEO4 FI ULTRA, nem olcsó gagyi lap. -
TokLac
senior tag
Hali! Csatlakozom a táborhoz! Jelentem Raidmax Cobra-m van, fekete! Szerintem ördögi ahogyan kinéz, a feketéhez passzol a sárga. 12-ezerért vettem. Ennyi pénzért csúcs minőség!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Berakva az asztalomba hatalmas, robosztusnak néz ki, pedig a fekete slankít nem.?
Az ajtaja nyitása-zárása nem éppen elegáns, megtudnám csinálni mágnesesre. A legnagyobb bajom az, hogy az előlapi usb fejjel lefelé van. Pl ha beledugom a pendrive-mat akkor az fejjel lefelé van! Valamint az audio kivezetést csak az alaplapi hangkártyára tudom rádugni, az Audigy-mre nem. Ráadásul anyit csesztettem hogy elszállt az alaplapi hangkarim, úgy sem használom, de megy garba. Elvégre egy MSI K8N NEO4 FI ULTRA, nem olcsó gagyi lap.