Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isoo
csendes tag
Szevasztok!
Raid kártyával csináltam raid1-et, de valamiért elromlott a raid beállítás.
Telepíteni a windows 7-et csak akkor tudtam ha az alaplapba dugtam a vinyót. Megcsináltam telepítésnél a partíciókat, felraktam a windows-t aztán bedugtam a raid kártyába és megcsináltam a raidet.
Egyből lefuttatam a tükrözést is(manuálisan nem autón). Leellenőríztem a két vinyót (2x) és tök jó volt, minden egyforma volt mindkettőn. (alaplapba egyesével bedugtam őket)Bevittem a melóhelyre és ott nem indult el. Azt írta nincs bootolható eszköz.
Nem tudom mi volt a baj, de külön a vinyókról sem indult a rendszer (otthon jó volt).
Lehet az a volt a gond hogy manuálisan állítottam be hogy melyik vinyót tükrözze a raid vezérlő kártya?
Vagy csak a háttérben indítsam a tükrözést?Illetve ha megvan a raid akkor elindítsam a rebuildot vagy az már nem kell és megcsinálja magától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest