- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt.Zsöci
csendes tag
Sziasztok,
Van egy RAID5-ös tömböm 4db WD20EARX HDDből összeállítva, alaplapi vezérlőn keresztül (Asrock X58 Extreme3). Néhány napja (hete? nem tudom pontosan, nem nézem mindig a POSTot és valamiért nem áll meg ennél a hibaüzenetnél, gond nélkül megy tovább), a csatolt képen látható hibaüzenetet dobja.
Status: Degraded
Error Occured (0)Ennél több infót nem nagyon tudtam kiszedni belőle. Megnéztem, a kérdéses vinyó felpörög, de nem mertem nélküle indítani a gépet, vagy átdugni másik sata csatlakozóra.
A kérdéseim a következőek lennének:
1. Van-e értelme ezt a hdd-t javítani, vagy csak cserélni? Nekem megér a plusz pénz annyit, hogy ne legyen adatvesztés. Gondolom a javítás se lenne amúgy sokkal olcsóbb.
2. Ha cserélek és veszek egy ugyanilyet, akkor az pontosan hogyan működik? Gondolom, ha beteszem a helyére, akkor az nem elég. Config Utilban nincs túl sok opció, kb csak lebontani tudom a jelenlegit, vagy létrehozni egy újat.Előre is köszi a segítséget, bevallom nem vagyok túl profi RAID témában és eléggé parázok az adatok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest