Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gamepad
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
Helló!
Vettem nemrég egy 64gb-os ssd-t, arra szépen felraktam egy win 7 hp 64bitet, tökéletesen megy (most már
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.
alaplapi raidet én kilőném mert ha jól tudom akkor ahhoz le kéne formázni régi meghajtóm is, plusz alaplap cserénél/hibánál buknám valószínűleg az adataim.
ezért arra gondoltam h win7ből szoftveresen tükrözném, ehhez azonban dinamikus lemezzé kell konvertálni (klónozni, visszaállítgatni nem kéne róla ghost és hasonló programokkal mivel csak adattárolásra lenne, szóval nem probléma).kérdések:
- win 7 home prem. alatt megoldható ez?
- mi történik ha pl újra kell raknom win7et? szétesik a tömb gondolom, de adatok megmaradnak és újra be kell állítani majd, ugye?
- milyen más probléma lehet még?üdv: CSoki
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.