- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
Helló!
Vettem nemrég egy 64gb-os ssd-t, arra szépen felraktam egy win 7 hp 64bitet, tökéletesen megy (most már
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.
alaplapi raidet én kilőném mert ha jól tudom akkor ahhoz le kéne formázni régi meghajtóm is, plusz alaplap cserénél/hibánál buknám valószínűleg az adataim.
ezért arra gondoltam h win7ből szoftveresen tükrözném, ehhez azonban dinamikus lemezzé kell konvertálni (klónozni, visszaállítgatni nem kéne róla ghost és hasonló programokkal mivel csak adattárolásra lenne, szóval nem probléma).kérdések:
- win 7 home prem. alatt megoldható ez?
- mi történik ha pl újra kell raknom win7et? szétesik a tömb gondolom, de adatok megmaradnak és újra be kell állítani majd, ugye?
- milyen más probléma lehet még?üdv: CSoki
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- PlayStation 5
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.