Hirdetés
- Autóhifi
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Windows7 -el kipróbáltam. Ott kezdődött hogy dinamikus lemezt képes csak kezelni amiröl viszont nem lehet bootolni. A teljesítménye meg a felét se hozta az alaplapi szoftvereshez képest. Lehet linuxon oké lenne, de az nekem nem alternatíva amiatt hogy 99% szoftver amit használok csak win kompatibilis. ssd az igazi tudom, de drága meg több darab múlt már ki nálam. Nem bízok már bennük emiatt.
Úgy hogy nekem nagyon sokat segít ez az alaplapi szerinted szivatásos cucc, ellentétben a win7 lemezkezelőben megvalósítható hülyeséggel. Érezhetően jobban kezelhető a gép mint egy sima lemezröl. Processzor meg a memória kihasználtság se emelkedett számot tevően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest