Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett!
Tisztában vagyok vele, hogy SSD a király és hogy hdd-vel soha nem lesz olyan az érzés de nem is írtam sehol, hogy én SSD-ket akarok alázni az 5 éves vincsikből tákolt raid-emmel.
Nem értem miért írsz ilyeneket nekem. Elég egyértelműen leírtam, hogy mi volt a kiindulási pont:- építek egy rédet!
- jó építs
- van ez a hitacsi, veszek mellé egy párt aszt jó lesz!
- na rajtaMivel újabb HDD-kel nincsen tapasztalatom ezért logikus, hogy az egy hitacsi után a két hitacsi raid-ben gyorsabb lesz. Ez nekem már elég még akkor is ha egy modern vinyó gyorsabb lenne náluk. Ennyi lenne az én logikázásom. 5-6 évente veszek új HDD-t, amikor már kevés a tárhely. Ezért nekem minden új HDD vásárlás eddig érezhető gyorsulást hozott.
Ha az általad említett vincsiből most kettőt vennék az már 20K körűl járna ami durván több annál amennyiért ezt a második hitacsit vettem. Tehát itt már meg is dőlt az elmélet.
38K-t nem fogok egy 80-as Intel X25-ért adni az biztos, úgyhogy kivárok míg 20-ért lesz hasonló, újonnan. Addig meg számomra ez is előrelépés lesz sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB HDD 100/100 - 1 db maradt!!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tisztában vagyok vele, hogy SSD a király és hogy hdd-vel soha nem lesz olyan az érzés de nem is írtam sehol, hogy én SSD-ket akarok alázni az 5 éves vincsikből tákolt raid-emmel.
Nem értem miért írsz ilyeneket nekem. Elég egyértelműen leírtam, hogy mi volt a kiindulási pont: