Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
válasz
Levin01
üzenetére
Minden tiszteletem a RAID0-é. Ha megvalósítod észrevehető gyorsaságot hoz. DE! Lehet rám dobálni a köveket, de én nem vennék már 2 500GB-os HDD-t. RAID0-ba meg pláne nem. Érveim a következők: 1 - 500+500=1TB. Nos mi a csudával fogod megtölteni olyan adattal ami a raid tömb szétesése esetén nem gond ha elvész.
2 - Ha IGAZI gyorsulást akasz akkor ne költs már HDD-re. SSD-vel esne le az állad.Itt egy link a youtube-ról RAID0 vs SSD témában. Érdemes megnézni. Jöjj és lásd...
http://www.youtube.com/watch?v=kiLSXvNaCME
Sok hasonlót lehet keresni.
Szóval a véleményem összegezve: Jó a RAID0 , de a jelentőségét nem kell túlbecsülni. Igazi sebességnövekedést a nagy fájlok mozgatásakor nyújt. De sajnos a számítógép a használata közben, inkább sok kicsi fájl-al dolgozik. Ez a gáz...!
Tudom drága az SSD. Én is itt élek. De akkor is! Én is csak azért alakítottam ki a RAID0-t mert évek alatt úgy alakult, hogy van 3 vinyóm. De az biztos, hogy én most csak a raid0 kedvéért nem vennék 2 vinyót. Inkább várnák-gyűjtenék-várnák-gyüjtenék és vennék SSD-t. Most is ezt teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest