Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Szevasztok!
Tudatlan vagyok RAID -konfigurálás ügyben, ezért kéne a segítségetek:
Rátettem a kezemet pár IBM x346 szerverre, ezekben IBM ServeRAID 7k 320U vezérlő van, illetve van hozzájuk kb 10 db 15K 73GB-os merevlemezem is.
Nos fogalmam sincs, hogy hogyan kell ezt a RAID vezérlőt, illetve álltalában a RAID vezérlőket konfigurálni. BIOS-ban nem találok semmilyen beállítást arra vonatkozóan, hogy hogyan használja.
Egyelőre csak annyit szeretnék, hogy a szerverek lássák az össze beléjük tett merevlemezt (max 6db megy bele 1db IBM x346 szerverbe), mindenféle RAID varázslat nélkül. (Gyanítom, hogy az én felhasználási területemen semmilyen előnyt nem nyújt nekem, ha tömbként kezelem a vinyókat, illetve egyelőre ez amúgyis csak második prioritás). A RAID technológiát kb madártávlatból ismerem, tudom mire jó stb, de sosem volt közvetlenül dolgom vele...
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs