Új hozzászólás Aktív témák
-
Mlacee
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Igen ez világos, én magam is a RAID hive vagyok , de ahogy látod ezzel a kártyával nem nyernék túl sok sebességet mert a busz sebessége sajnos visszahúzza az egészet.
Tehát a kérdésem ez esetben, megéri e nekem egy ilyen RAID kártya? Szerintem jobban járok ha következő alkalommal amikor alaplapot veszek Inteles raid vezérlővel ellátott chipsetet választok addig pedig be kell érnem két külön merevlemezzel,melyek egyenként is gyorsabbak mint a régi RAIDem.
Én úgy vélem, hogy nem ér meg 6000 forintot egy szoftveres kártya mellyel soha nem tudom majd elérni a PCI-e határa feletti értékeket, tehát következő rendszerben sem fogja megállni a helyét, mert addigra a merevlemezek még gyorsabbak lesznek és még nagyobb lesz a veszteség. Vagyis 20 euró árán nyernék kb. 20-30 MB/s-ot
Csupán egy visszaigazolásra várok, hogy megnyugodjon a lelkem és elkezdjem végre a "költözést" az új merevlemezekre.

Ha viszont van egy olcsó megoldás melyekkel a merevlemezeim gyorsabb RAIDbe köthetők, szivesen hallanék róla.Persze a legjobb az lenne ha a chipsetes raidem megszeretné az új HDkat és tudnék velük RAIDet csinálni kártya nélkül de ez a mai napig nem jött össze.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Óra topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest