Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Extra RAID/IDE Controller lesz szerintem a JMicron vezérlő...

Ilyen fő BIOS-ból vezérelhető cuccot még nem láttam. Mindenesetre ez mind a JMicron-os cucc dolga.
Nálam úgy van, hogy ha RAID-et engedélyezem, akkor bootolás előtt látszik pár pillanatig a felirat, hogy CTRL+I és akkor előjön az Intel vezérlő cucca, ahol állítgathatom a RAID-et. De előtte a BIOS-ban a SATA-módot RAID-re kell rakni. Szerintem amiket most állítgatsz, mindenképp csak a JMicronra vonatkozik. Nem hiszem, hogy az MSI így oldotta volna meg a RAID-et.
Max akkor hinném el, ha RAID-képtelen lenne az intel chipset, de az oldalon is írva vagyon, hogy nem, mert az is tud RAID-et. Amúgy is, JMicron csak RAID0-t meg RAID1-et tud, Intelé RAID5-öt is ill. RAID10-et is. Ezek is ott vannak ám. 
On-Chip ATA Devices-ben mi van?
Illetve ha kilépsz ebből az Int. Peripherials-ból, az első fülön is lehet állítgatni a SATA-módot emlékeim szerint az AMI-BIOS-okban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Max akkor hinném el, ha RAID-képtelen lenne az intel chipset, de az oldalon is írva vagyon, hogy nem, mert az is tud RAID-et. Amúgy is, JMicron csak RAID0-t meg RAID1-et tud, Intelé RAID5-öt is ill. RAID10-et is. Ezek is ott vannak ám.