Hirdetés
- Androidos tablet topic
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Sajna nincs időm a topicot átnyálazni, csak beleolvastam, sorry a láma kérdésekért!
Van egy Gigabyte P35C-DS3R lapom, alaplapi Raid vez.-vel, és 2db Hitachi P7K500-as 500GB-os HDD-m, alapbol XP tennék fel, de vista is mehet helyette, ha van értelme.. Raid0 -t szeretnék csinálni, de nem tudom h jó ötlet-e. (A fontos adatok természetesen külön helyre le vannak mentve, egy külsőre, és ide is vissza fogom másolni..)Kérdéseim:
1. Ezt a két amugy is elég gyors vinyót érdemes-e a p35c-ds3r-en lévő alaplapi raid vezérlővel stripre fogni a gyorsabb működés érdekében? (Jól tudom, h raid 0+1 csak 4 hdd-vel lehet csinálni ugye?)
2. NCQ-ról olvastam h szerverekben van csak haszna, otthoni felh. számára jobb\gyorsabb ha kikapcsolva marad. Ez raid esetén is igaz?
3. Tudom, h fontosakat nem szabad csak itt tárolni, de maga a raid0 mennyire biztonságos egyáltalán?
4. XP -t használok, de lassan vistán gondolkodom, és nem tudom, van-e olyan tulajdonsága a Vistanak raid tekintetében, amiben többet tud?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD 2TB
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest