Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Sziasztok!
Össze szeretnék fűzni 2 vinyót de még sosem csináltam ilyet!

Vinyóim:
1db Samsung HD401LJ (jelenlegi rendszer vinyó)
2db Samsung SP2004C (erre gondololtam hogy mehetne raid-be ill utána rendszernek!)
1db Samsung HD321KJA lapom egy P5K-E Wifi...a gond az még sosem csináltam ilyen összefűzést.Full láma vagyok a kérdésben! Azt se tudom a raid-nek melyik változatát válasszam, gondolom mindegyik másra jó...raid0,raid1,raid 1,5.Azt se tudom érdemes lenne e ill mennyit nyernék gyorsulásban ill. rendszerteljesítményben. Nem e lesz gáz ill. nem e vesztenék teljesítményben sokat hogy a 2x200 ugye 1x400 lesz a win-ben ami 60gb rendszer 340gb másodlagos partícióra lenne bontva.
A bios-ban hogy állítsam be hogy az összes vinyómat jó lássa a lap? Mert asszem most IDE módban van.Ezen kívűl van még az AHCI és RAID bellítás.Gondolom Raid-be kell tenni csak azt nem tudom látni fogja e az összes vinyómat ebbe a módba. Ha most átállítom a raid módba és összefűzöm a 2 üres vinyót akkor a rendszer vinyómra nem lesz kihatással az átállítás? Fogok tudni bootolni a win-be?Előre köszönöm a válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest