Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Be szeretnék lépni a RAID menübe viszont az alaplap nem lép be a CTRL+I-re.Ezt írja ki: Not enough space PCI to copy PCI option ROM.
Tudja valaki ez miért lehet?
-
Anthony28
őstag
Sziasztok!
Össze szeretnék fűzni 2 vinyót de még sosem csináltam ilyet!

Vinyóim:
1db Samsung HD401LJ (jelenlegi rendszer vinyó)
2db Samsung SP2004C (erre gondololtam hogy mehetne raid-be ill utána rendszernek!)
1db Samsung HD321KJA lapom egy P5K-E Wifi...a gond az még sosem csináltam ilyen összefűzést.Full láma vagyok a kérdésben! Azt se tudom a raid-nek melyik változatát válasszam, gondolom mindegyik másra jó...raid0,raid1,raid 1,5.Azt se tudom érdemes lenne e ill mennyit nyernék gyorsulásban ill. rendszerteljesítményben. Nem e lesz gáz ill. nem e vesztenék teljesítményben sokat hogy a 2x200 ugye 1x400 lesz a win-ben ami 60gb rendszer 340gb másodlagos partícióra lenne bontva.
A bios-ban hogy állítsam be hogy az összes vinyómat jó lássa a lap? Mert asszem most IDE módban van.Ezen kívűl van még az AHCI és RAID bellítás.Gondolom Raid-be kell tenni csak azt nem tudom látni fogja e az összes vinyómat ebbe a módba. Ha most átállítom a raid módba és összefűzöm a 2 üres vinyót akkor a rendszer vinyómra nem lesz kihatással az átállítás? Fogok tudni bootolni a win-be?Előre köszönöm a válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest