Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Bele bele olvasgattam ebbe a Topicba 3-4000 hozzászólás v. mennyi
Remélem nem küldtök el melegebb égh... de felteszek egy (lehet több 1000x elhangzott) kérdést
Jelenleg 2db mezei 120GB-os (Maxtor) vinyóm van.
Lényeg, hogy szereztem a napokban 2db 160GB-os Seagate Barracuda 7200 SATA vinyót.
Kérdésem pedig: hogyan kell bekötni,telepíteni,beállítani stb hogy a 2x160GB-ot 100%-osan lássam (tényleges 2x160GB-nak) és a lehető leggyorsabb sebességet érjem el velük!
(ATA vinyókat win install után kiiktatnám, max +tárhelynek használnám)
-Alaplapomon 4db csatlakozó van (azonos színűek) S1 S2 S3 S4, mind1 melyikbe kötöm a 2vinyót vagy úgy kell mint a Dual Chanelt (S1-S3, S2-S4) ?
-BIOSZ: Raid Enabled gondolom és azon belül még a megfelelő S1 v. S2... engedélyezése
-Win. elött belép egy (eddig soha nem látott) menübe ahol ezeket a mirror,striping stb lehet pakolgatni 2ablakban...
ezekkel a kérdésekkel lapcsolatban várok válaszokat, mit hogyan kell beállítani?!
Tehát látni szeretném a 2vinyót pl C:/ (160GB) D:/ (160GB)
mellesleg én mindig partícionálom az 1ik-et 40-60%ban és a Win megy fel a kissebb partícióra (esetleges gyorsabb,könnyebb winReinstall végett)
Bocsi a sok szövegért és remélem kapok választ is nem csak szídást
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest