Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
borg315
üzenetére
Sorban:
- Többnyire nem, de előfordul olyan is.
- Én nem találkoztam még olyan kártyával, amely ne tudott volna ilyet, de van, aki állítja, hogy létezik.
- Többnyire írnak rá, viszont RAID1 esetén (elvileg) RAID vezérlő nélkül is látszódnia kell a rajta lévő adatnak.
- Bármelyikről bármikor be tud bootolni (ha nem sérült a tömb), ugyanis ez a lényege a RAID1-nek, pontosan ugyanaz az adat kell legyen az összes HDD-n.
- Home-mal még nem próbáltam, de tudtommal ugyanazok a file-ok vannak a Home-ban is, mint a Prof-ban, így ugyanazzal a módszerrel, mint a Prof-nál, a Home-ot is rá lehet venni a RAID készítésre, ki kell próbálni. Mindenesetre hivatalosan a Prof. is csak kezelni tudja a software RAID tömböket, létrehozni nem (software-s a tiltás, így az EULA-ba ütközik a feloldása).
- Átmásolható, nem érzékeny semmilyen file helyére (talán csak a bootfile-oknak egy bizonyos mérethatár alá kell esnie), viszont az MBR-ben megfelelő programnak kell lennie, hogy keresse az aktív partíción a bootfile-okat. A futó OS alatt önmagát nem tudod egyszerű másolással (pl. copy) többszörösíteni, csak speciális programmal, pl. ntbackup, Norton Ghost 9<.
- Az ntbackup használatával (ez talán a Home alatt is pont úgy működik, a program win tartozék) meg tudod oldani, hogy legyen egy mentésfile-od, amelyből egy feltelepített OS alatt viszonylag gyorsan visszaállíthatod az eredeti rendszert (amelyről a mentés készült).
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest