Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidboy
csendes tag
Van egy alaplap: ASUS P5-GDC Deluxe. (35e volt féléve). Van rajta 1 RAID + 1 IDE és ennyi.
IDE-be van a két optikai meghajtó. A RAID-re meg rá van dugva egy 20 Gb-os és egy 120 Gb-os.
A proplémám az hogy a Win telepítésénél kapok egy olyan üzenetet hogy a Win nem talál vinyót amire telepíteni lehet (pedig van). Próbáltam telepíteni a RAID drivert kislemezről de ezután is fenáll a probléma.(lehet hogy a BIOS-om rosszul van beállítva) Hogy kell a RAID-et beállítani, hogy a WinXP-t fel lehessen tenni? Átnéztem a topic-ot, de semmilyen normális leírást nem találtam hozzá. Sosem volt RAID-el baj, ezért nem is kellett foglalkozni vele. De most van. Ha linket kültök a megoldásról az is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest