Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Hi !
Szerintem a 36 Gb-s raptor vinyók egyszerűen nem érik meg az árukat.... gyakorlatilag amennyivel jobb a lemez-elérés, annyival lassabban is olvasnak => kissebb tárterület és lassabb vinyó. Na persze bizonyos esetekben lenyomja a hagyományos asztali vincsiket, de átlagolva szerintem nem teljesítenek jól manapság egy normál asztali vincsivel szemben.
A 74-es már elég jó és egy darabig a hagyományos vincsik elött fog járni.
a 150-es vitathatatnlanul a legjobb, a kérdés csupán az, hogy kb 10MB/s többlet megéri-e majdnem kétszeres árát....
RAID 0-ban hajtva szerintem csak a 74-es ésszerű.... de ha nem számít a pénz, akkor 2*150-es viszi a pálmát. De szerintem nem éri meg annyi pénzt beleölni ekkora sebesség különbözetbe....de ha a pénz nem számít akkor mindenképp jobb
320-as WD vinyóm van nekem,de nagyon nem ajánlom a figyelmedbe. Rohadtul melegszik és nagyon érzékeny a rezgésekre. Szóval az asztalcsapkodást mellőzd,mert lekattan a fej és megáll a rendszer pár másodpercre.... (lecsaptam 1-2 alkalommal 1-1 szunyogot és biza nem bírta a vincsi a rezgéseket....miközben a két 160-as samsung simán elviseli, ha akár próbaképpen ököllel csapkodom az asztalt)
RAID 0-ban nem tudom hogy teljesítene, mert csak 1 db van belőle nekem
u.i: viszont ne felejtsd el, hogy a RAID 0 használata esetén akár teljes adatvesztésed is lehet...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest