- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
edeleny
üzenetére
Nálam pont a fordítottját hozta ki. Nálam akkor a leggyorsabb, mikor 64kb-os stripe-on megy. Én is használtam nvraid vezérlőt, és a hdtach szerint lassabb a promise kártyás megoldás, viszont nvraidet nem láttam még 100-120Mb/sec-el másolni. Tegnap pl. az egyik tömbről írtam adatokat dvd-re, közben ráindítottam egy 6,5 gb-os file másolást, és szépen átnyomta 85-90Mb/sec-el, tehát nem esett vissza az átvitel, míg egy nvraides cuccon ez elképzelhetetlen.
Én everest és sandra tesztjeiben jelentős javulást mértem az nvraid -hez képest, mikor tavaly év végén bele lett rakva a promise kártya. Egyedül a hdtach nem hozta ezt a különbséget. Battlefiled 2 pályabetöltés ugyanazon konfiggal, ugyanúgy négy raptorról több mint felére csökkent miután nem az nvraid vezérlőt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest